Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

el-fighter
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la el-fighter » 14 dec 2013, 23:06

Vedo je prekuco Stuttgart, treba mu nesto jace. Svaku utakmicu je najbolji na terenu u svojoj ekipi i ja bi jako zelio da ga vidim u Engleskoj u nekom osrednjem klubu, barem na posudbi 6 mjeseci.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 dec 2013, 14:25

Ma kakav transfer, treba nam u TOP formi za Brazila i za to je najbolje da ostane u Stutgartu, nakon Brazila je pravo vrijema za promjenu sredine
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 dec 2013, 14:44

Pravo vrijeme za transfer je poslije Brazila. Ne treba rizikovati da ode u veći klub i onda se "izgubi", a Mundijal kuca na vrata. Najbitnije je da u hodu popravlja sve segmente u kojima je tanak (svakim danom ih je sve manje), a prilika za odlazak će doći. Zadužiće je svojim igrama.

Vjerujem da svi imamo istu želju (barem što se tiče Švabije) za Vedu. :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 dec 2013, 19:03

Nigdje on ne ide. Jedino ako se desi čudo pa dobije poziv milionera.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 15 dec 2013, 19:34

ako će ić igdje - neka ide poslije SP .. mada upitno je i gdje bi mogao , jer ipak će već zagaziti u 30tu godinu ..

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 15 dec 2013, 19:52

viKK je napisao/la:ako će ić igdje - neka ide poslije SP .. mada upitno je i gdje bi mogao , jer ipak će već zagaziti u 30tu godinu ..
MLS

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 16 dec 2013, 19:33

[youtube][/youtube]

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 dec 2013, 19:59

ibish1995 je napisao/la:
viKK je napisao/la:ako će ić igdje - neka ide poslije SP .. mada upitno je i gdje bi mogao , jer ipak će već zagaziti u 30tu godinu ..
MLS
Moze ali kad napuni 35 tu ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 dec 2013, 22:11

ibish1995 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Od 5 najboljih golova nijedan izvan 16-erca. Sta reci, bosanski Inzaghi, kralj 16-eraca

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 16 dec 2013, 22:17

Ibisevic puni 30 godina u avgustu...tako da tesko ce ici bilo gdje a kamoli u neki veliki klub kao Dortmund ili Bayern.

Neka ostane gdje jeste...dobro mu je ovdje i igra svaki utakmicu i daje golove...sta mu treba neki veci klub? Da grije klupu mozda?

Vedatoru je super kod Svaba :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 dec 2013, 11:10

Isto kao Lulic, nasao je klub po mjeri.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 dec 2013, 00:05

el-fighter je napisao/la:Vedo je prekuco Stuttgart, treba mu nesto jace. Svaku utakmicu je najbolji na terenu u svojoj ekipi i ja bi jako zelio da ga vidim u Engleskoj u nekom osrednjem klubu, barem na posudbi 6 mjeseci.
uozbilji se ,cuj engleska ....
=\_1921_/=

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 dec 2013, 00:15

Ja gledam veoma cesto Vedin klub i odgovorno tvrdim, ako me moje oci sluze, da nije svaku utakmicu najbolji pojedinac iz svojih redova. Gledao sam dosta njihovih meceva, nekad se isticao Vedo, nekad ovaj mali Werner, zatim Harnik dosta puta, tu je i Gentner... Zasto mi moramo biti nerealni kad je bilo meceva u kojima se nije nikako mogao sastaviti sa loptom i onda reci da je bio i te utakmice najbolji igrac svoje ekipe :cry:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 dec 2013, 00:53

Vedo je najbolji i najbitniji igrač Stuttgarta, zabiti 15 komada u takvom kršu od ekipe, stvatno je vrijedno pomena :D normalno da ne može sam, Werner ja talenat, uz Vedu najbolji igrač, dijete sa 17 godina, veliki talenat

čim je Schneider iz omladinskih selekcija došao na mjesto prvog trenera, povukao je Wernera sa sobom, a evo sad i Khediru

Harnik bi iz Vedu i Gentnera trebao biti vođa i kostur ove ekipe, al' njih dvojicu nemaju konstantnost dobrih igara, kao ni Traore, Kvist, itd

jako dobri Maxim je preselio na klupu, Leitner upao u prvih 11, uz već sad neizostavnog Wernera

tako da, bez njegovih golova, asistencija, učestvovanja u igri, VFB bi se za opstanak borio, a tabela u Njemačkoj je takva, izgubiš dva meča, eto te 14, dobiješ dva meča, eto te 8 :D

još i golman Ulreich, stvarno zna braniti dobro, a i primit' glup gol, Bože sačuvaj .. ko Seamen :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 dec 2013, 00:56

Dobar klub za Vedada. Jesu ocajni dosta puta, znaju iznenaditi, ali makar igra svaku, nema konkurencije, zabija, taman. 8-)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 dec 2013, 23:33

al kako su ljudi nerealni to je za sou programa...eo samo jedno pitanje :

ne pljujem niti kritikujem vedu,samo me interesju kako to da je stutgart tolika karna,jedino vedo valja ,a vedo hamn sve(ako ne i sve) golove dao iz 5 metara nakon centarsuta svojih saigraca koji su ga sjajno pronasli ,kako onda to da ostali svi ne valjaju ? citajuci vase postove covjek bi pomislio vedo svaku tekmu uzme loptu od gola do gola zabije go,a onda njegova losa ekipa sve usere i izgubi :?
=\_1921_/=

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 dec 2013, 23:39

Ima nesto i u ovom sto @invincible napisa, ali stvar je u tome sto su oni nepovezani od odbrane do napada, nemaju jaku kicmu ekipe. Cesto to izgleda jako slabo i neuigrano, ali daleko od toga da oni nemaju napadacki potencijal.
Zato oni cesto ispuse i ne igraju dobro cijelu utakmicu, nego samo dijelove, a znaju istrcati kontru i napraviti finu akciju u napadu koju najcesce zavrsi Vedo.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 dec 2013, 01:34

Vedo je u Stuttgartu kao i Dzeko tada u Wolfsburgu. Centralna figura u napadu koja se uvijek trazi loptom, naravno da on od toga profitira.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 30 dec 2013, 12:39

Principatus je napisao/la:Vedo je u Stuttgartu kao i Dzeko tada u Wolfsburgu. Centralna figura u napadu koja se uvijek trazi loptom, naravno da on od toga profitira.
Ma Vedo je pravi klasični špic, prava 9-ka :) *ebeš ove moderne napadače, sve nešto bježe po bokovima.
Vedad je majstor za davanje golova iz prvog dodira. Samo očekivao sam da do 30-te godine već stekne onu rutinu i hladnokrvnost, pa da mu situacije "1 na 1" budu mačiji kašalj, al' još uvijek mu se desi da ponekad zezne, ode previše u stranu i tako to, jbg. A i ovaj što je napisao da Vedo daje samo golove sa 5 metara se pogubio, to je valjda i logično jer on je ''target man'', posao mu je da se kreće po šesnaestercu, često i na granici ofsajda, dok veznjaci imaju zadatak da ga hrane loptama.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 30 dec 2013, 13:54

Ma nije stuttgart tako los odbrana im je katastrofa i to ih kosta boljih rezultata jbg , oni mogu svakom zabit 3 komada al mogu i pirmit 9 XD

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Daduli, ELDIABLO20, komax, Mocvara1991 i 40 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []