e jbg i ti sad ... pazi ovo otkad se je krenulo sa izgradnjom stadiona tusanj opstina tuzla je svaku godinu izdvojila od 1 Milion - 3Milona .... a tih 15 fontana kosta oko 500 Hiljada i to u vrh glave, a te neke veceri poezije i to kosta sve ukopno 50h maximalno i ti sad nesto pricas jbg .....sta hoces da nam je grad ko qurac ..... ja opstinu uopste ne krivim oni daju maximalno koliko mogu ... glavni krivac je kanton i vise razine vlasti koje nisu dali na feninga .....slani grad je napisao/la:kakav crni kanton....te cobane bas zaboli za Slobodu i stadion....to su obicni lihvari koji gledaju da traju sto duze...ako nista ono makar radi dnevnica...i ova opstinska **** nisu nista bolje....j.e.b.o ih pjesnik u supak literarni pa nek se idu oprat na neku od 15 fontana
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Tz_boy u potpunosti si upravu i slazem se stobom 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
pobjedjivali ste to niko nije ni rekao da niste,samo sto smo mi to malo vise puta radili,cak smo i neke trofeje znali da podignemo i to vise putaProbisvjet je napisao/la:Pobjedjivali smo mi i evropskog pravaka u gostima.
[youtube][/youtube]
- slani grad
- Kontakt:
grad ne cine fontane ni literarni skupovi na kojima pjesnik sam sebi dodjeljuje priznanja....nemamo stadion,klubovi su u katastrofalnom stanju...SVI....nemamo kino...grad od cc 200000 nema gdje pogledat film...STADION SU OBECALI....ako ga ne mogu napravit....SLAGALI SU NAS...nece viseTZ_BoY je napisao/la:e jbg i ti sad ... pazi ovo otkad se je krenulo sa izgradnjom stadiona tusanj opstina tuzla je svaku godinu izdvojila od 1 Milion - 3Milona .... a tih 15 fontana kosta oko 500 Hiljada i to u vrh glave, a te neke veceri poezije i to kosta sve ukopno 50h maximalno i ti sad nesto pricas jbg .....sta hoces da nam je grad ko qurac ..... ja opstinu uopste ne krivim oni daju maximalno koliko mogu ... glavni krivac je kanton i vise razine vlasti koje nisu dali na feninga .....slani grad je napisao/la:kakav crni kanton....te cobane bas zaboli za Slobodu i stadion....to su obicni lihvari koji gledaju da traju sto duze...ako nista ono makar radi dnevnica...i ova opstinska **** nisu nista bolje....j.e.b.o ih pjesnik u supak literarni pa nek se idu oprat na neku od 15 fontana
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Novoj vladi, kako općinskoj tako i kantonalnom treba biti saniranje Sporta u TK, ali, kako vidim, nema od toga ništa. I žao mi je što se tako maćehinski odnose prema jednom od obilježja Tuzle i cijelog kantona.
Pa jeb.em mu miša, zar Tuzla nije izrodila jedne od najvećih sportista svih vremena i velike talente (Mirza Delibašić, Mirza Teletović, Damir Mršić, Dževad Šećerbegović, Mersed Kovačević, Razija Mujanović i mnogi drugi...). Zar treba dozvoliti da nas više ovako gaze i ponižavaju. Sport je dotak'o samo dno, i to se mora pod hitno spriječiti na bilo koji način !
Pa jeb.em mu miša, zar Tuzla nije izrodila jedne od najvećih sportista svih vremena i velike talente (Mirza Delibašić, Mirza Teletović, Damir Mršić, Dževad Šećerbegović, Mersed Kovačević, Razija Mujanović i mnogi drugi...). Zar treba dozvoliti da nas više ovako gaze i ponižavaju. Sport je dotak'o samo dno, i to se mora pod hitno spriječiti na bilo koji način !
FsV Mainz '05
- pintol_TM87
- Kontakt:
slazem se s tobom drug samo mi nije jasno ko vas gazi mislis na vasu vlast tamo u tuzli? ili si mislio opcenito stanje u bosni i hercegoviniunLz je napisao/la:Novoj vladi, kako općinskoj tako i kantonalnom treba biti saniranje Sporta u TK, ali, kako vidim, nema od toga ništa. I žao mi je što se tako maćehinski odnose prema jednom od obilježja Tuzle i cijelog kantona.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Buraz Tuzla ima kinoslani grad je napisao/la: grad ne cine fontane ni literarni skupovi na kojima pjesnik sam sebi dodjeljuje priznanja....nemamo stadion,klubovi su u katastrofalnom stanju...SVI....nemamo kino...grad od cc 200000 nema gdje pogledat film...STADION SU OBECALI....ako ga ne mogu napravit....SLAGALI SU NAS...nece vise
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 21 mar 2011, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Kada sam rekao "gazi" nisam mislio sada bukvalno, ali nas i Vlada na nivou TK i na nivou uopćine postepeno ruinira. A o stanju u BiH ne treba trošiti riječi, to je priča za sebe.pintol_TM87 je napisao/la:slazem se s tobom drug samo mi nije jasno ko vas gazi mislis na vasu vlast tamo u tuzli? ili si mislio opcenito stanje u bosni i hercegoviniunLz je napisao/la:Novoj vladi, kako općinskoj tako i kantonalnom treba biti saniranje Sporta u TK, ali, kako vidim, nema od toga ništa. I žao mi je što se tako maćehinski odnose prema jednom od obilježja Tuzle i cijelog kantona.
FsV Mainz '05
"Iskren da budem Željezničar nikad nisam posebno simpatisao. U mom srcu su Sloboda i Sarajevo, tako da gol koji sam postigao Željezničaru, svakako je najdraži u mojoj dosadašnjoj karijeri", kaže Muamer Zoletić. 
-
brcanska_malta
- Kontakt:
tako to rade velike ekipe protiv malih 
- slani grad
- Kontakt:
nije ispravno...tako to rade velike ekipe protiv malih plavihbrcanska_malta je napisao/la:tako to rade velike ekipe protiv malih
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Sloboda slavila na Grbavici: Osmi gostujući bod "crveno-crnih"
Pobjedom na Grbavici Tuzlaci su upisali osmi gostujući bod u ovoj sezoni.
Sa nova tri boda, ponovo su se vratili u gornji dio tabele, gdje prema prikazanm igrama očigledno i pripadaju.
- Znali smo šta Željezničaru znači ovaj susret, ali i priželjkivali da možda mogu ponoviti igru kao sa Širokim, kada nisu odigrali na nivou kakvom objektivno mogu. U utakmicu smo ušli rasterećeno, željeli smo se nadigravati, kao što smo i obećali, a što je eto na kraju i rezultiralo pobjedom – rekao nam je zadovoljni Ibrahim Crnkić, napominjući da su ga igrači oduševili pristupom i zalaganjem
Pored pobjede nad aktuelnim prvakom, koja je sigurno najvrijednija u ovoj sezoni, ekipa je ranije pod vodstvom Denisa Sadikovića kao gost slavila u Gradačcu, te uzela bod Olimpicu.
U prvom dijelu sezone kada je ekipu vodio Vlatko Glavaš, Sloboda je na gostovanjima uspjela otkinuti bod u Banovićima
Pobjedom na Grbavici Tuzlaci su upisali osmi gostujući bod u ovoj sezoni.
Sa nova tri boda, ponovo su se vratili u gornji dio tabele, gdje prema prikazanm igrama očigledno i pripadaju.
- Znali smo šta Željezničaru znači ovaj susret, ali i priželjkivali da možda mogu ponoviti igru kao sa Širokim, kada nisu odigrali na nivou kakvom objektivno mogu. U utakmicu smo ušli rasterećeno, željeli smo se nadigravati, kao što smo i obećali, a što je eto na kraju i rezultiralo pobjedom – rekao nam je zadovoljni Ibrahim Crnkić, napominjući da su ga igrači oduševili pristupom i zalaganjem
Pored pobjede nad aktuelnim prvakom, koja je sigurno najvrijednija u ovoj sezoni, ekipa je ranije pod vodstvom Denisa Sadikovića kao gost slavila u Gradačcu, te uzela bod Olimpicu.
U prvom dijelu sezone kada je ekipu vodio Vlatko Glavaš, Sloboda je na gostovanjima uspjela otkinuti bod u Banovićima
slani grad je napisao/la:nije ispravno...tako to rade velike ekipe protiv malih plavihbrcanska_malta je napisao/la:tako to rade velike ekipe protiv malih![]()
Koliko titula ste iza nas?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Nismo mi zainteresovani za titule,nama je cilj doci do finala i izgubiti to je prava draz fudbala,necemo mi da se kurcimo sa titulama kao vi 
Nismo Trophy Hunteriscudetto je napisao/la:Nismo mi zainteresovani za titule,nama je cilj doci do finala i izgubiti to je prava draz fudbala,necemo mi da se kurcimo sa titulama kao vi
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Nismo Trophy Hunteriscudetto je napisao/la:Nismo mi zainteresovani za titule,nama je cilj doci do finala i izgubiti to je prava draz fudbala,necemo mi da se kurcimo sa titulama kao vi
- UrbanBatalion
- Kontakt:
12532425614 eto svi se nasmijasmo.zeljocity je napisao/la:slani grad je napisao/la:nije ispravno...tako to rade velike ekipe protiv malih plavihbrcanska_malta je napisao/la:tako to rade velike ekipe protiv malih![]()
Koliko titula ste iza nas?![]()
Al saltcityattack je moj idol.
- Probisvjet
- Kontakt:
Tako je nama je samo ceif stici do finala, a onda nije bitno!scudetto je napisao/la:Nismo mi zainteresovani za titule,nama je cilj doci do finala i izgubiti to je prava draz fudbala,necemo mi da se kurcimo sa titulama kao vi
Imamo najvise trofeja za ferplej imamo jedan osvojen kup ligasa u YU.
**** trofej, da je nama stadion da nam ne kisne glOva!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Poređenja: Banjaluka daje Borcu 540.000 KM, a Tuzla za Slobodu mizernih 50.000 KM?!
Grad Banja Luka u ovogodišnjem proračunu za FK Borac obezbijediće 540.000 KM ili 45.000 KM mjesečno. Zbog toga Banjalučani s pravom jurišaju na titulu prvaka BiH i imaju evropske ambicije. Kada je riječ o Slobodi i Općini Tuzla, u 2011. godini za najstarijeg premijerligaša u BiH sa kontinuitetom rada izdvojiće se mizernih 50.000 KM ili nešto više od 4.000 KM mjesečno. S tim novcima ne može se kvalitetno odraditi ni dječija liga, a kamoli PL BiH. No, to ne zanima načelnika Jasmina Imamovića, koji će za spomenik kralju Tvrtku "prosuti" pola miliona KM...
Jasmine Imamovicu jbem ti sunce pod kojim si rodjen!
Grad Banja Luka u ovogodišnjem proračunu za FK Borac obezbijediće 540.000 KM ili 45.000 KM mjesečno. Zbog toga Banjalučani s pravom jurišaju na titulu prvaka BiH i imaju evropske ambicije. Kada je riječ o Slobodi i Općini Tuzla, u 2011. godini za najstarijeg premijerligaša u BiH sa kontinuitetom rada izdvojiće se mizernih 50.000 KM ili nešto više od 4.000 KM mjesečno. S tim novcima ne može se kvalitetno odraditi ni dječija liga, a kamoli PL BiH. No, to ne zanima načelnika Jasmina Imamovića, koji će za spomenik kralju Tvrtku "prosuti" pola miliona KM...
Jasmine Imamovicu jbem ti sunce pod kojim si rodjen!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ako je ovo istina da ce pola miliona prosut za spomenik kralja Tvrtka onda on nije dobar sa glavom
pa j-ebo li ga Tvrtko u pakas 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.