Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma kakva hajka, samo strpljenja, dok on zasjedne u stolicu.
"JOŠ OD 1926"
U BiH kasne , svako novo uputstvo bar 6 mjeseci kasni. Zaostala zemlja i sportski.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑23 nov 2019, 19:20Nova pravila kazu da se gleda gdje je zadnji kontakt, a ne gdje je faul napravljen. Sabanovic je 100% i unutar 16 drzao Fajica i sudija je morao pokazati na penal. Ista situacija u BL kad su igrali Borac-Velez kad je Manev oborio Vranjesa. U 92oj minuti isto bilo je igranja rukom ali nisam uspio najbolje vidit polozaj ruke jer sam otprilike u pravcu toga bio(sa bocne strane), bit ce negdje snimak valjda.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Ja nw znam.gdje vi ta pravila citate i ucite. Al ozbiljno.
Penal koji kazete rukom da je igrao, rukao do lakta je bila IzA leđa, ruka uz tijelo, to nije nece i ne moze biti penal niti je kad bio. Jer vidi, postoji nesto sto se zove dio tijela koji se ne moze odstraniti.
Druga situacija, sabanovic, poceo i zavesio faul van 16. I linijski sudija je odmahnuo glavom. To sto je u stilu nadrealista fajic usao do penala je drugi par cipela. Ne znam cemu to kukanje oko ovih situacija, da je bilo cisto i da je bilo ocigledno, ja bi rekao, ok. Medjutim aituacije koje bi uz jedno 5 minuta pregledavanja na VARu opet bi 99% dosudio isto. A ne u sekundi kad moras da presudis uz komunikaciju sa pomocnim.
Jedno je kad neko pravi previd kao u tuzli kad igrac slobode igra vaterpoolo ili kad kovacevic udari protivnika van 16 i to je vec debilizam sudije, ovo danas je zaista smijesno komentarisati o nekom namjernom ukopavanju i sl.
Penal koji kazete rukom da je igrao, rukao do lakta je bila IzA leđa, ruka uz tijelo, to nije nece i ne moze biti penal niti je kad bio. Jer vidi, postoji nesto sto se zove dio tijela koji se ne moze odstraniti.
Druga situacija, sabanovic, poceo i zavesio faul van 16. I linijski sudija je odmahnuo glavom. To sto je u stilu nadrealista fajic usao do penala je drugi par cipela. Ne znam cemu to kukanje oko ovih situacija, da je bilo cisto i da je bilo ocigledno, ja bi rekao, ok. Medjutim aituacije koje bi uz jedno 5 minuta pregledavanja na VARu opet bi 99% dosudio isto. A ne u sekundi kad moras da presudis uz komunikaciju sa pomocnim.
Jedno je kad neko pravi previd kao u tuzli kad igrac slobode igra vaterpoolo ili kad kovacevic udari protivnika van 16 i to je vec debilizam sudije, ovo danas je zaista smijesno komentarisati o nekom namjernom ukopavanju i sl.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vico rutinski napravio pritisak za iduća kola koja dolaze.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Eo i nekakav vico se oglasio...kae,neće političko sarajevo odlucivati o velikanu....plus NE U NATO...kakve su ovo neopjevane budale...hahahahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nije ofside, igrac je bio, al'igranje glavom , kontrolirano ili ne? To je situacija "uvjerenje" . Sudac nije.pogrijesio, moze pravdati odluku.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑23 nov 2019, 19:45Ovaj "bosanski" VAR kojim je ponisten Borcev gol zaslužuje da obidje svijet !!!
Pomocni ne dize ofsajd, glavni mu prilazi i govori mu da dize ofsajd![]()
sjajno
jedanjeborac je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:22Imena naroda pišu se velikim početnim slovom. Stvar pismenosti. Ne ljubavi.
Borac je ove sezone, oštećen za 7 bodova u PL.

Za kolko ste pogurani?
Garant je Sarajevo kao grad krivo sto vas ni danas nisu pogurali
- jedanjeborac
- Kontakt:
Za Sarajevo me zabole savršeno neka stvar. U Bulevaru Meše Selimovića ne rade kako treba.
Govorimo o materijalnoj povredi pravila. Neregularnostima iz kola u kolo.
Govorimo o materijalnoj povredi pravila. Neregularnostima iz kola u kolo.
Za Srbiju!
Kakvo licemjerje bošnjaka, tjerali bi savez, al kad Vico pljune onda stani i brani Begića i kompaniju.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Ništa dok ne priložiš jednačinu koja dokazuje tvrdnju kodnog imena "7 bodova".jedanjeborac je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:22Imena naroda pišu se velikim početnim slovom. Stvar pismenosti. Ne ljubavi.
Borac je ove sezone, oštećen za 7 bodova u PL.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
NJIma je Vranjes problem, veci od Begica. Truljavi.
Vico naso srat ebem ga u stau sviralo mu se 20 penala a i ovi is Sarajeva pokrase sve. Gasi ligu nakaradnu
-
- Kontakt:
Samo gazi , ja apsoultno podrsku dajem Borcu. Gazi Begica i Dzemidzica i sve debile iz IO , ako Vico krene vjerujte tad ce i njima zagustit. SAMO NAPRIJED RUSITI SAVEZ
- mohikanac12
- Kontakt:
Schlager je napisao/la: ↑23 nov 2019, 19:42Nije "bure baruta",nego "brdo baruta",a odnosi se na jedan dio Banjaluke,naselje Starcevica,koju u zargonu zovemo Brdo...i cija podgrupa Lesinara je danas slavila nesto.mohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 19:23Ovo sa "Vicom Zeljkovicem" mi se ne svidja nikako. Pravi neuracunljivi kreten koji ce sutra vjerovatno iskoristiti Borac za neke druge stvari osim sporta. Ne znam kako Lesinari gledaju na njega, zna se ko je, sta je, ciji je, sta radi. Meni je nezamislivo da nam takav lik vodi Zelju, iskreno. Nema teorije hbte.
I ako neko od raje iz Bl zna, sta znaci onaj trans Lesinara danas: Bure Baruta.Kada god se nešto dobro razvija u Republici Srpskoj, naiđe se na opstrukcije iz Sarajeva.
Ok, sory. Sretno to "nesto".
Progovori koju za Vicu, ako nije problem.
Nije stari problem u Bošnjacima, problem je u Vici i njemu slicnima. Yebo Begica, ker klasicni. Cisto da vidis kako ima onih koji ga ne brane, bar to znas.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Koliko se sjecam proslo kolo je Mladost protiv vas ostecena za cist penal. Ljudi su poslije dali gol, ali sta da nisu i da je ostalo 0:1? Ne mozes nakon te ogromne greske na stetu protivnika izaci ispred kluba i govoriti ovako. Drugo sto se po komentarima pise i forumima, ali ovako kao zvanicni predstavnik kluba izaci nakon toga je glupo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ko o čemu - navijači Borca o poštenju i oštećenosti
Propali i protiv Svinja - nije išlo jbg, nije se bacio Stojan u 16 da se svira penal kao na svakoj do sad
Propali i protiv Svinja - nije išlo jbg, nije se bacio Stojan u 16 da se svira penal kao na svakoj do sad
Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Izbori su sledece godine, prvo ce preuzeti FSRS, a onda i ovaj krovni, bice lijepo to sve posmatrati.
"JOŠ OD 1926"
Trenutno korisnika/ca: N3R3D, NazorUso, Resolute, supervizor i 42 gosta.