Jao sad vidim to na FKSinfo, ako to bude uopste i prica onda im treba bas hebat mater. Pa tog cetnika….ma nece valjda
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Žrtva onakvog pristupa igri je samo Sahinovic.
Scesni bi juce primio 4+ gola. Svi golovi sa 5-6 m. Vrijeme radi za njega (19). Da je onaj Vule Trivunovic stoper , kleli bi se u Muhameda. Donekle i shvatam kritiku za Belmina, ali Sahinovica treba forsirati.
Možda je i dobro odvojiti Belmina (posudba ili sl.) od Sahinovica. I kad bi doveli iskusnijeg, Sahinovic treba biti prva opcija.
Scesni bi juce primio 4+ gola. Svi golovi sa 5-6 m. Vrijeme radi za njega (19). Da je onaj Vule Trivunovic stoper , kleli bi se u Muhameda. Donekle i shvatam kritiku za Belmina, ali Sahinovica treba forsirati.
Možda je i dobro odvojiti Belmina (posudba ili sl.) od Sahinovica. I kad bi doveli iskusnijeg, Sahinovic treba biti prva opcija.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
ajla sad dogovara transfere , znaci hoce Vranjesa. Pa dokle sve ovo ide
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Mene licno je najvise strah sada mijenjati komplet odbranu. Mada su ovi stvarno katastrofa i sa Dudicem i sa Mirzom. Sada kada dovedemo ne znam ti kakve stopere, opet im treba 10 utakmica da se uigraju, i eto ispadanja opet od nekih konobara u KL.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 maj 2023, 13:43Žrtva onakvog pristupa igri je samo Sahinovic.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
hajmo sad hajku na Vranjesa.. 3,2,1 kreni... boli me qurac, znam da ce fes nosati ako dodje u Sa.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Joj brate ja licno mislim da ona samo pregovara sa igracima koje odabere struka. Ne vjerujem da ona odlucuje o igracima, nema sanse. Moramo nekog imati da potpisuje za Ismira ba, zato je ona tu.
- Kao i u svakom prelaznom roku spekuliše se sa raznim imenima. Sarajevo je interesantno za igrače, medije, navijače i sve one koji prate fudbal u BiH i šire. Što se tiče konkretno Ognjena Vranješa, nije bilo kontakta i neće doći do eventualne saradnje. Naš klub je u potrazi za pojačanjima, očekujemo konkretizaciju u narednim danima, a o svemu će javnost biti ubrzo obaviještena. Pripreme za narednu sezonu počinju ubrzo i želimo što prije kompletirati tim, rekli su nam iz FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Polako, to su trenutno samo spekulacije sa jednog fan page-a. Ne vjerujem da klub razmišlja u tom pravcu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
nismo vjerovali ni da ce MIrza postati trener Sarajeva u 2023 godini pa postade
-
- Kontakt:
Nek se pustilo Igmanu svoji smo
Durakovica i Vukotica ako je moguce u ovih para dana zavrsiti
-
- Kontakt:
Uh hvala brate to bi bas bilo bruka i sramota.miky_hz je napisao/la: ↑29 maj 2023, 13:54- Kao i u svakom prelaznom roku spekuliše se sa raznim imenima. Sarajevo je interesantno za igrače, medije, navijače i sve one koji prate fudbal u BiH i šire. Što se tiče konkretno Ognjena Vranješa, nije bilo kontakta i neće doći do eventualne saradnje. Naš klub je u potrazi za pojačanjima, očekujemo konkretizaciju u narednim danima, a o svemu će javnost biti ubrzo obaviještena. Pripreme za narednu sezonu počinju ubrzo i želimo što prije kompletirati tim, rekli su nam iz FK Sarajevo
Podrzavam horde od starta ali mislim da pred novu sezonu trebaju napraviti novi sastanak ako je moguce sa istim ljudima koji su bili na prosilom sastanku ako imaju taj neki spisak. Ako ne onda samo clanovi grupe.
Razmotriti ponovo da li da se nastavi sa bojkotom ili da se ta borba za interese kluba nastavi na neki drugi nacin. Trebaju donijeti svoju autonomni odluku za novu sezonu ili bolje za polusezonu. Razmotriti posebno evropske utakmice. Imaju mnogo razloga da naprave jedan novi sastanak. Mozda bi najbolje bilo da to budu samo clanovi grupe jer se i sam bojkot sveo samo na njih. Cemu da odlucuju oni koji odluku nece postovati.
Razmotriti ponovo da li da se nastavi sa bojkotom ili da se ta borba za interese kluba nastavi na neki drugi nacin. Trebaju donijeti svoju autonomni odluku za novu sezonu ili bolje za polusezonu. Razmotriti posebno evropske utakmice. Imaju mnogo razloga da naprave jedan novi sastanak. Mozda bi najbolje bilo da to budu samo clanovi grupe jer se i sam bojkot sveo samo na njih. Cemu da odlucuju oni koji odluku nece postovati.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
vranjes bi bio top. zamisli ziljkic sandzo s ljiljanima na kapitenskoj traci, vranjes s tetovazom, cirjak, crnogorac ilija u odbrani, avramovski, samo bi nam jos slovenac falio... ali to i treba da je sarajevo, veliki grad i klub...
doktor
glupo je da prekinu a ajla ti u klubu jos. Mirvic sigurno nece nikog tjerati.ShofaII je napisao/la: ↑29 maj 2023, 14:03Podrzavam horde od starta ali mislim da pred novu sezonu trebaju napraviti novi sastanak ako je moguce sa istim ljudima koji su bili na prosilom sastanku ako imaju taj neki spisak. Ako ne onda samo clanovi grupe.
Tamo u septembru kad ispadne iz evrope i zareda 3-4 poraza leti mirza i ajla i horde se vracaju. Drugog nacina nema
-
- Kontakt:
Mi sad moramo teziti igracima sa nasim papirima. Kvalitetbih igraca sa nasim papirima je malo,zato se rijesiti Ikica,Martinovica,Avramovskog i dovest strance koji ce barem malo odskakati od domacih.
Ja bi se nekako i pomirio sa Mirzom,evo ima i rezultat,pokazao je muda u Banja Luci,sin ce mu donijeti pare u klub…mada bi mu uvijek trazio neku alternativu.
Ali sa ovom kuravelom od koje neka nikakve fajde,koja samo stetu pravi klubu i jos je navijacica anamo njim se ne mogu nikada i nikako pomiriti!
i da, to za ajlu, ona je tu topovsko meso mirvicevo, promjenjiva roba... ona provodi sta on hoce i dok je tako on ce je i drzati da mu pravi sjenu. kad bude htio/morao, dovesce nekog drugog... mirvic se polako poceo snalaziti i sigurno nece otici... a mirza realno ima ekipu koja pravi rezultat koju nije on napravio nego konsultanti i menadzeri i nije previse njegove zasluge u svemu, iako na demagogiju uzima poene kod mirvica.. par losih rezultata i mirza ode...
doktor
Ne dao im Bogpjankesarajevo je napisao/la: ↑29 maj 2023, 13:41Jao sad vidim to na FKSinfo, ako to bude uopste i prica onda im treba bas hebat mater. Pa tog cetnika….ma nece valjda
Ma kakav vranjes, prvi on ne bi kod nas htjeo, moze on jos negdje vani odigrati
Trenutno korisnika/ca: FRANK RIBERY, JavierBosnia, Tatamata1946, Venom i 72 gosta.