Galiću i Turanjaninu bježimo sedam bodova, a tek je osmo kolo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑30 sep 2023, 11:59Galiću i Turanjaninu bježimo 4 boda uz utakmicu manje a tek je osmo kolo.![]()

Galiću i Turanjaninu bježimo sedam bodova, a tek je osmo kolo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑30 sep 2023, 11:59Galiću i Turanjaninu bježimo 4 boda uz utakmicu manje a tek je osmo kolo.![]()
Ma nije valjda, ne bi on nikad. Ovdje mislio da je ovo sal Torina, a ne Sarajeva. Nadaleko je poznato rivalstvo Borca i Torina, pa se momak malo zbunioletsgofighter je napisao/la: ↑30 sep 2023, 22:36![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sjećam se ove večeri, poslje ovoga je otišao na starčevicu u kafanu gdje se okupljaju Lešinari i čitavo veče je pjevao sa njima onu dobro poznatu, ooooo oo ooooo oooooo ooo oooo ooooooooo ebem te Sarajvoooooooo
![]()
HordasOdMalena je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:08Galiću i Turanjaninu bježimo sedam bodova, a tek je osmo kolo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑30 sep 2023, 11:59Galiću i Turanjaninu bježimo 4 boda uz utakmicu manje a tek je osmo kolo.![]()
![]()
Sta te boli qrac sto se ja javljam poceli ste na qrac svima ici sa vasim "samo o zeljkanu pricaju" a pametujete svima nebitno jel igra skretnicar ili nelet3 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:07Pa sta se ti javljas koji qrc, kad nisam tebe ni pomenuo, niti pomislio na tebe i ostale pitare koji idu na tekmeFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:03Pa vidim da si se upalio kako ima nasih po forumu za vrijeme utakmice a isto je i kod vas, zato sam ti i napisao koga si citiraopisem za cirkusante koji se krevelje ovdje po forumu, dok im klub igra utakmicu.
Nisi im valjda advokat![]()
Plus što je svaku utakmicu protiv Sarajeva igrao na nož, znači svaki duel je ulazio u konflikt19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:08Ma nije valjda, ne bi on nikad. Ovdje mislio da je ovo sal Torina, a ne Sarajeva. Nadaleko je poznato rivalstvo Borca i Torina, pa se momak malo zbunioletsgofighter je napisao/la: ↑30 sep 2023, 22:36![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sjećam se ove večeri, poslje ovoga je otišao na starčevicu u kafanu gdje se okupljaju Lešinari i čitavo veče je pjevao sa njima onu dobro poznatu, ooooo oo ooooo oooooo ooo oooo ooooooooo ebem te Sarajvoooooooo
![]()
![]()
Kako cemo vam biti zanimljivi, kad pobjedjujemo a to vas razara.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 20:10Niste nam zanimljivi, iskreno. Dok su vama cak i nase pressice zanimljive, utakmice ne moram ni spominjatiTurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:32Da li ce vcrs navijaci plavih biti uz male ekrane i pratiti FK Sarajevo?
Jesmo li im zanimljivi, al bar malo?
Jel nesto lazem ako kazem da je ova zapravo FK Zeljeznicar All About, da je 9 od 10 postova ovdje vezano za Zelju, da je nezabiljezena tolika opterecenost sa jednim klubomFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:15
Sta te boli qrac sto se ja javljam poceli ste na qrac svima ici sa vasim "samo o zeljkanu pricaju" a pametujete svima nebitno jel igra skretnicar ili ne
Pa normalno da cemo vas sprdat isto kao sto i vi nas sprdate da smo "milioneri" a nismo prvi. Zaboravljas da smo gradski rivali i da ce toga uvijek biti sve dok ne ispadnete u drugu ligulet3 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:28Jel nesto lazem ako kazem da je ova zapravo FK Zeljeznicar All About, da je 9 od 10 postova ovdje vezano za Zelju, da je nezabiljezena tolika opterecenost sa jednim klubomFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:15
Sta te boli qrac sto se ja javljam poceli ste na qrac svima ici sa vasim "samo o zeljkanu pricaju" a pametujete svima nebitno jel igra skretnicar ili nepogledaj arhivu i o kome se ovdje samo pise i sve ce ti biti jasno... a 12 je klubova u ligi
![]()
I treba da se najvise pise o najvecm klubu, razumljvo je to. Ali ovoliko![]()
Nemoj samo onu suplju - mi se samo sprdamo, ismijavamo vas bla bla ..to moze jednom, dva put ili pet puta biti zanimljivo, al svaki dan, to je vec zabrinjavajuce![]()
Valjda necete biti papci, i unistiti svlacionicu na najvecem stadionu u BiH.let3 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:28Jel nesto lazem ako kazem da je ova zapravo FK Zeljeznicar All About, da je 9 od 10 postova ovdje vezano za Zelju, da je nezabiljezena tolika opterecenost sa jednim klubomFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:15
Sta te boli qrac sto se ja javljam poceli ste na qrac svima ici sa vasim "samo o zeljkanu pricaju" a pametujete svima nebitno jel igra skretnicar ili nepogledaj arhivu i o kome se ovdje samo pise i sve ce ti biti jasno... a 12 je klubova u ligi
![]()
I treba da se najvise pise o najvecm klubu, razumljvo je to. Ali ovoliko![]()
Nemoj samo onu suplju - mi se samo sprdamo, ismijavamo vas bla bla ..to moze jednom, dva put ili pet puta biti zanimljivo, al svaki dan, to je vec zabrinjavajuce![]()
Ma to je onaj debil sto se belegija zvao, pa popusio ban jer je prizeljkivao smrt nasim navijacima
Koliko se sjecam moj amidza, taj sto je klasu iznad nas ni jednom ne osuta u okvir gola ovim sto su klasu ispod njega...Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:23Ako smijem pokvariti diskusiju jednim postom vezanim za fudbal...
Trudim se da pogledam sto vise utakmica nase lige, Sarajevo sam gledao vise puta. Po mom misljenju, vec sad to puno bolje izgleda nego za vrijeme Mirze, ali ima itekakvih rupa. Na nekim pozicijama prenatrpani, na nekim fali igraca... niste uigrani dovoljno. Uglavnom, vidi se da je ekipa u nastajanju. Trece mjesto plafon ove sezone.
Da je ovaj Rozman bio od pocetka, da je imao pripreme, bili bi puno opasniji. Definitivno klasa ispod Zrinjskog, kad se sve uzme u obzir, ali ako Slovenac nastavi raditi posao i ako ne bude turbulencija u klubu i ekipi, dosta dobro bi to moglo izgledati nakon nekog vremena. Ovi mahalski igraci poput Avramovskog, Ziljkica mi se nikako ne uklapaju u ovo sto Rozman zeli, bar se meni tako cini. Ne bi me cudilo da ih se rijesite vec na zimu. Mozda cak ni Vrancic, mada on jeste druga prica.
Disclaimer naravno, kao navijac Zelje nadam se da cete reazjebati sve, otjerati Janeza nakon par kikseva, da ce igraci poceti bojkotovati i tako dalje, nisam dobronamjeran, samo onako pisem![]()
Ne degeneriče, mi poštujemo tuđu imovinu i čuvamo je, za razliku od neandertalaca.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:32Valjda necete biti papci, i unistiti svlacionicu na najvecem stadionu u BiH.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Tatamata1946 i 14 gostiju.