Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Evo piše se kako je Klopp navodno spreman doći, ali samo ako bi imao potpunu kontrolu i ako bi klub ukinuo odbor za transfere.
U prevodu, zaboravimo na Kloppa.
U prevodu, zaboravimo na Kloppa.
Na zalost politika kluba je nula ,i to velika nula a ovo o kloppu su samo novinarske Bombe,daleko je to od transfera jos nazalost
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Sturridge spašava Rodgersa
Hoćemo Kloppa

Hoćemo Kloppa

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne znam, meni ni Klopp ne ulijeva preveliku nadu. Dovoljno mi je pogledat kako je izgubio konce zadnju sezonu, a i do finala LP je došo "krađom" protiv Malage. Mislim da je Carlo puno bolji izbor, ako dođe do nekih smjena već.
Walk on, with hope in your hearts.
Tebi je i lovren world class stoper jbo tvoje misljenje
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Rijetki su oni koji ne izgube konce u nekom klubu.artemis77 je napisao/la:Ne znam, meni ni Klopp ne ulijeva preveliku nadu. Dovoljno mi je pogledat kako je izgubio konce zadnju sezonu, a i do finala LP je došo "krađom" protiv Malage. Mislim da je Carlo puno bolji izbor, ako dođe do nekih smjena već.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta ovo dvojica novajlija pisu postove jedan za drugim. Jeste i nasli vakat kad cete se pridruziti. Dobrodosli u svakom slucaju.
Zanimljivo je da se uz ovu pricu kako FSG nece Kloppa, kvota za njegov dolazak drasticno smanjila. Ne smije njegova zadnja sezona uticati na misljenje o njemu. Jednostavno ga je BvB istrosio. U 7 godina je napravio odlicne rezultate i igrao lijep fudbal. Pa i Mourinho u zadnjoj sezoni bude los, a ipak vazi za jednog od najboljih.
Iskreno, Carlo mi je bolje rjesenje. Najbitnije mi je to sto se prilagodjava igracima koje ima na raspolaganju. Nije idealista koji ima jedan sistem igre i tome prilagodjava igrace. U Milanu je uklopio tri desetke na terenu, u Chelseau dva napadaca i dva kreativca, u Realu di Mariu, Ronalda i Balea. To mi se kod njega najvise svidja. Uz to, ne sjecam se da je imao nekih problema s medijima i igracima.
Bilo koji od njih dvojice je dobro rjesenje. Navodno Carlo ne moze doci prije decembra, dok bi Klopp mogao vec sutra. Vjerujem da ce ipak biti Talijan.
Zanimljivo je da se uz ovu pricu kako FSG nece Kloppa, kvota za njegov dolazak drasticno smanjila. Ne smije njegova zadnja sezona uticati na misljenje o njemu. Jednostavno ga je BvB istrosio. U 7 godina je napravio odlicne rezultate i igrao lijep fudbal. Pa i Mourinho u zadnjoj sezoni bude los, a ipak vazi za jednog od najboljih.
Iskreno, Carlo mi je bolje rjesenje. Najbitnije mi je to sto se prilagodjava igracima koje ima na raspolaganju. Nije idealista koji ima jedan sistem igre i tome prilagodjava igrace. U Milanu je uklopio tri desetke na terenu, u Chelseau dva napadaca i dva kreativca, u Realu di Mariu, Ronalda i Balea. To mi se kod njega najvise svidja. Uz to, ne sjecam se da je imao nekih problema s medijima i igracima.
Bilo koji od njih dvojice je dobro rjesenje. Navodno Carlo ne moze doci prije decembra, dok bi Klopp mogao vec sutra. Vjerujem da ce ipak biti Talijan.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Da li još nekoga Ings pomalo podsjeća na Kuyta? Veliki fajter i radilica, konstantno je u pokretu... Mislim da u ovakvom Liverpoolu zaslužuje mjesto u startnih 11.
A i ako Rodgers već ostaje, Ings je najbolje što ima za njegovu pressing igru.
Pozdrav keno94 u najgore vrijeme sam se pridruzio al bas zbog tog da djelim sa vama ovu tugu i ovu nemoc nas koji volimo crveno.Sta da se kaze na sve ovo.Bojim se onog najgoreg to da ce BR ostati jos neko vrijeme i da cemo gledati jos utakmice bez igre prave ,bez volje a ovo je najbolje vrijeme da se copi bolji strucnjak
KLOPP mi te cekamo
KLOPP mi te cekamo
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
Ings za par utakmica i malo vise samopouzdanja bit ce vazna karika ekipe i treba mu se naci mjesto u ekipi al sa ovim tulipanom na klupi bit ce da ce ostat neiskoristen kako treba
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
Imaš pravo, podsjeća na Kuyt-a, samo je Ings meni naprednija verzija u smislu tehnike i osjećaja za prostor.Finn je napisao/la:Da li još nekoga Ings pomalo podsjeća na Kuyta? Veliki fajter i radilica, konstantno je u pokretu... Mislim da u ovakvom Liverpoolu zaslužuje mjesto u startnih 11.
E sad nam je dosta lakse. 
Ja sam malo podijeljen po pitanju otkaza. Mislim da bi vlasnici mogli cekati decembar jer mogu reci da su dali dovoljno vremena Rodgersu nakon sto su ga podrzali ljetos. Tad je svakako planiran sastanak na kojem ce biti sagledan napredak. Tada bi i Carlo mogao pristati na dolazak. S druge strane, pritisak navijaca i medija ce se samo povecavati neovisno o rezultatima. Joyce je pisao da FSG ceka da vidi da li je ova pobjeda znak napretka ili samo "lazna zora". Malo me i kopkaju ove price kako vlasnici ne zele Kloppa, kako bi on pristao samo uz potpunu kontrolu transfera.
Prva varijanta mi djeluje realnije, ali mi je tesko povjerovati da ce Rodgers tako dugo izdrzati na klupi. Mozda i dobije otkaz ranije, a da tim do decembra vodi Gary Mac.

Ja sam malo podijeljen po pitanju otkaza. Mislim da bi vlasnici mogli cekati decembar jer mogu reci da su dali dovoljno vremena Rodgersu nakon sto su ga podrzali ljetos. Tad je svakako planiran sastanak na kojem ce biti sagledan napredak. Tada bi i Carlo mogao pristati na dolazak. S druge strane, pritisak navijaca i medija ce se samo povecavati neovisno o rezultatima. Joyce je pisao da FSG ceka da vidi da li je ova pobjeda znak napretka ili samo "lazna zora". Malo me i kopkaju ove price kako vlasnici ne zele Kloppa, kako bi on pristao samo uz potpunu kontrolu transfera.
Prva varijanta mi djeluje realnije, ali mi je tesko povjerovati da ce Rodgers tako dugo izdrzati na klupi. Mozda i dobije otkaz ranije, a da tim do decembra vodi Gary Mac.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Mislim da je vrijeme da Carlo preuzme Romu, i nekako ga ne vidim na klupi Liverpoola. I ne znam cemu toliko razmisljanje kad je Klopp slobodan
pokupiti ce ga neko, Abramovic nece trpiti lose rezultate, nece ni Arapi jos jedan debakl u evropi, a ni Juventusu ne ide dobro.
Jurgen Klopp: " "Liverpool was made for me and I was made for Liverpool."

Jurgen Klopp: " "Liverpool was made for me and I was made for Liverpool."

Ings me je iznenadio, jedan od rijetkih igraca koji je ove sezone zasluzio pohvaleFinn je napisao/la:Da li još nekoga Ings pomalo podsjeća na Kuyta? Veliki fajter i radilica, konstantno je u pokretu... Mislim da u ovakvom Liverpoolu zaslužuje mjesto u startnih 11.

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Problem sto se zadovoljavaju celni ljudi sa ovim sto imaju danas i unazad par godina a to u biti nije ni blizu onog sto bi nas zadovoljilo navijace.
Pa zato mislim da ce ovo njihovo razmisljanje oko kloppa il Carla il nekog treceg iskoristit neko pametniji na nasu zalost i to neko od nasi korkurenata
Pa zato mislim da ce ovo njihovo razmisljanje oko kloppa il Carla il nekog treceg iskoristit neko pametniji na nasu zalost i to neko od nasi korkurenata
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
Niko vise ne brine za navijace. Zaboli njih za nas. I vlasnike i igrace. Sta kaze Lucas mi smo pobijedili za menadzera? De ti sine pobijedi koji put za nas. Ja mogu mislit kako je onima koji stanuju u blizini Anfielda i gledaju svaku tekmu. Da mu.da odgrizes sam sebi. Mene je samo strah da vlasnici, ako vec ne planiraju tako, kad otpuste BR, uposle Monka. Vlasnici kontaju cuj Klopp, ko si ti da americkim biznismenima predlazes i govoris, sta i kako. Ako treba cekat Decembar za njega ili Carla, so be it!!!
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Cisto sumnjam da ce nas obradovati Kloppom. Jednostavno, on nece pristati na bilo kakve komitete i slicno. A i u pravu je, ako sam ja odgovoran, onda hocu da imam sve pod kontrolom.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Nama je se nadat Kloppu a vlasnici ce nas iznenadit Monkom.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trebamo kloppa i nikog vise ,nek njega dovedu svemu daju u ruke i svi sretni a najvise mi
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
@senky koji ti je prijasnji nick? Nemoj me lagati jer znam da ti ovo nije prvi.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Ha ,zasto koplfc
Prvi i jedini
Prvi i jedini

YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.