FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
totalno sam neupucen pa da provjerim. Da li se travnjak prekriva nekim prekrivacima kada su ovakvi koncerti u pitanju ili se ono bas na travi roka?
& $ ?
Ili neka ociste postojece. Nemaju dovoljno radnika, nema problema ima agencija. 3 KM po stolici ili sl. I da napokon na zapadu sjednem u cistu stolicu da ne nosim novine od kuce.solinas je napisao/la:I kome idu pare od ovog koncerta i ugovora,JU Tusanjmerak je napisao/la:Travnjak Tusnja je velika deponija trenutno![]()
Ako je tako onda neka uloze u sjever gofna lopovska svaku marku,neka zavrsavaju ono.
& $ ?
izlije se ploca :mrgreen:klma1 je napisao/la:totalno sam neupucen pa da provjerim. Da li se travnjak prekriva nekim prekrivacima kada su ovakvi koncerti u pitanju ili se ono bas na travi roka?
-
- Kontakt:
Sad je dobar samo za krompira.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Koliko ima zaposlenih u toj kvazi firmi.merak je napisao/la:Idu JU koji ce u Bibi kupiti 3 kante jupola i ofarbati neki zid nakon cega ce na Tuzlalive izaci tekst na Tusnju radno.solinas je napisao/la:I kome idu pare od ovog koncerta i ugovora,JU Tusanjmerak je napisao/la:Travnjak Tusnja je velika deponija trenutno![]()
Ako je tako onda neka uloze u sjever gofna lopovska svaku marku,neka zavrsavaju ono.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
fino ga je razgazilo 10000 ljudi, jos su platili za to :kafa:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sad je dobar samo za krompira.
#levati
Ajde jos nek neko kaze da "narod" nema para da dodje na utakmice slobode, da mu komotno od do...
Najgore od svega je sto pravi navijaci Slobode i nemaju para za utakmice...tzmalisa je napisao/la:Ajde jos nek neko kaze da "narod" nema para da dodje na utakmice slobode, da mu komotno od do...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakvi....Sta ti je....ti znaš da se u Bosni teško živi... Okle pare za utakmicetzmalisa je napisao/la:Ajde jos nek neko kaze da "narod" nema para da dodje na utakmice slobode, da mu komotno od do...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Sta vam je ljudi, najmanje ljudi iz Tuzle tu veceras
Ja maksuz prosetao oko stadiona, sat vremena prije Tompsona, to ljudi pricaju na njemackom, svedskom, japanskom itd .. 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Čega bolan nije bilo...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta vam je ljudi, najmanje ljudi iz Tuzle tu vecerasJa maksuz prosetao oko stadiona, sat vremena prije Tompsona, to ljudi pricaju na njemackom, svedskom, japanskom itd ..

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
stvarno ne znam da li Husref preferise igru s jednim krilom ili ne moze da ubode dobro drugo krilo :lol:
konkretno sto se brzine tice, Grahovac je brzi kako od Sarica, tako i od Ordagica, odnosi se na trku bez lopte, tako da smo s te strane sigurno bolji i opasniji, ali kakav je na lopti, to tek treba vidjeti, jer su ova dvojica bili odlicni :kafa: ocekujem da Grahovac veceras pokaze da se na njega treba racunat' najozbiljnije
konkretno sto se brzine tice, Grahovac je brzi kako od Sarica, tako i od Ordagica, odnosi se na trku bez lopte, tako da smo s te strane sigurno bolji i opasniji, ali kakav je na lopti, to tek treba vidjeti, jer su ova dvojica bili odlicni :kafa: ocekujem da Grahovac veceras pokaze da se na njega treba racunat' najozbiljnije
- marseille_unique
- Kontakt:
Moze li ovdje iko reci kolke su plate nasim igracima, po naosob, i odakle se to finansira, osim Azmira, koja jos primanja ima klub i od cega da bi uspio ispuniti obaveze igracima, i ako se zna kolika je plata Husrefu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ljude u tz ne interesuje fudbal u toj mjeri da bi na tusnju svaki put bilo 10 hiljada ljudi.
Interesuje ih rezultat, moze i podrska, jos ako je preko fejsbuka odlicno. Da se ne lazemo.
A izgovora kad pitas sto ne ide ko u prici.
Elem danas Siroki
Bitno je ako se i ne pobijedi odmah ovim iz vrha otkidat bodove. Iks iks.
Niko niko samo Slobodaa. Karicu vrijeme je za go...
A onda Veseli...

Interesuje ih rezultat, moze i podrska, jos ako je preko fejsbuka odlicno. Da se ne lazemo.
A izgovora kad pitas sto ne ide ko u prici.
Elem danas Siroki
Bitno je ako se i ne pobijedi odmah ovim iz vrha otkidat bodove. Iks iks.
Niko niko samo Slobodaa. Karicu vrijeme je za go...
A onda Veseli...

Zeba ti je najplaceniji, imao je cenera prosle sezone. Posle njega je Ahmet imao 9 itd, itsl... Ovaj ostatak od 3-7 milki za mjesecmarseille_unique je napisao/la:Moze li ovdje iko reci kolke su plate nasim igracima, po naosob, i odakle se to finansira, osim Azmira, koja jos primanja ima klub i od cega da bi uspio ispuniti obaveze igracima, i ako se zna kolika je plata Husrefu

Mislim da su ipak plate dosta manje, bar kolko sam ja upoznatkrmpotich je napisao/la:Zeba ti je najplaceniji, imao je cenera prosle sezone. Posle njega je Ahmet imao 9 itd, itsl... Ovaj ostatak od 3-7 milki za mjesecmarseille_unique je napisao/la:Moze li ovdje iko reci kolke su plate nasim igracima, po naosob, i odakle se to finansira, osim Azmira, koja jos primanja ima klub i od cega da bi uspio ispuniti obaveze igracima, i ako se zna kolika je plata Husrefu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.To je bilo za proslu sezonu, sada ne znam ali pretpostavljam da je tu negdje kao i prosle sezone...
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Kad vec o parama.eno teksta na ****. Kako dijele drzavne novce za sport.bog te mazo milion maraka tacno po savovima.
Od tog u tz klubove doslo nekih 2,3 hiljade.
A nekakvih udruga za promocije sporta malih milion ko i saveza.
A to kolike su igracima plate.ne daju im od nasih para svakako.dabogda da za plate moze bit ovo sto nas se skupi svako 15ak dana milja i po dvije u prosjeku...
Od tog u tz klubove doslo nekih 2,3 hiljade.
A nekakvih udruga za promocije sporta malih milion ko i saveza.

A to kolike su igracima plate.ne daju im od nasih para svakako.dabogda da za plate moze bit ovo sto nas se skupi svako 15ak dana milja i po dvije u prosjeku...
Niko nema vise od 7 milja,...
Na to idu naravno bonusi, po zaslugama.
Dvojica imaju maksimum ostalo sve ispod 5 milja.
Ni Ahmet nije imao 9,smanji dozivljaj brate.
Husref je jedan od dva najplacenija trenera u ligi.
Finansira je Azmir sa 100 000 km mjesecno (nekada prebaci po potrebi,nekada manje)uglavnom ne dopusta minus.
Ostatak ide od nekih sponzorcica i karti godisnjih pojedinacnih i tako.
I Grad je tu,ali nakon reprograma mislim da svaki cent ide u te svrhe direktno umjesto nama na racun.
Na to idu naravno bonusi, po zaslugama.
Dvojica imaju maksimum ostalo sve ispod 5 milja.
Ni Ahmet nije imao 9,smanji dozivljaj brate.
Husref je jedan od dva najplacenija trenera u ligi.
Finansira je Azmir sa 100 000 km mjesecno (nekada prebaci po potrebi,nekada manje)uglavnom ne dopusta minus.
Ostatak ide od nekih sponzorcica i karti godisnjih pojedinacnih i tako.
I Grad je tu,ali nakon reprograma mislim da svaki cent ide u te svrhe direktno umjesto nama na racun.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Maloprije ja kroz grad,vasi igraci kafenisu

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.