Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Džabe ti sve i dalje smrdiš još od finala kupa.opalaopala je napisao/la: ↑01 okt 2023, 15:511, 2, 3 .... svi su tu na forumu dok im igra klub za koji “navijaju” naravno samo preko foruma. Ooo jadu jadni! Smijurija, možda ne žele opet da bježe kao prije par dana
-
- Kontakt:
Ono kad ti igra “voljeni” klub a tebi jedino Opine i lezVe u glavi. Ili kad ti igra tzv. “klub” a ti se umislio da si gastroenterolog pa pričaš o nekim oboljenima. Kakva bolest njih tuce da mi je znat, posto su u njih ovi gastroenterolozi poznati preporučio bi da imaju jednog za psihička oboljenja pa da im može dijagnoze davat. Ko prati političku prciju? Ni ovi botovi OZGARA nisu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Opala smrdiš.opalaopala je napisao/la: ↑01 okt 2023, 15:58Ono kad ti igra “voljeni” klub a tebi jedino Opine i lezVe u glavi. Ili kad ti igra tzv. “klub” a ti se umislio da si gastroenterolog pa pričaš o nekim oboljenima. Kakva bolest njih tuce da mi je znat, posto su u njih ovi gastroenterolozi poznati preporučio bi da imaju jednog za psihička oboljenja pa da im može dijagnoze davat. Ko prati političku prciju? Ni ovi botovi OZGARA nisu
Zašto se ovi iz prigradskog naselja ovoliko uzbuđuju. Nije da su neka konkurencija Zrinjskom pa da imaju razloga.
Kad će napokon shvatiti da su mali i nebitan klub, da moraju bar jednu titulu osvojiti pa da ih navijači velikana kao što su Željezničar ili Zrinjski shvate ozbiljno.
Kad će napokon shvatiti da su mali i nebitan klub, da moraju bar jednu titulu osvojiti pa da ih navijači velikana kao što su Željezničar ili Zrinjski shvate ozbiljno.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dva rvacka ''velikana ''Virtu4l je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:03Zašto se ovi iz prigradskog naselja ovoliko uzbuđuju. Nije da su neka konkurencija Zrinjskom pa da imaju razloga.
Kad će napokon shvatiti da su mali i nebitan klub, da moraju bar jednu titulu osvojiti pa da ih navijači velikana kao što su Željezničar ili Zrinjski shvate ozbiljno.![]()

- tutankamon1905
- Kontakt:
Zrinjski nije igro mjesec ipo dana ligu, i cim smo krenuli igrat velikan iz vrapcica vec je iza..koji je smisao tog kluba uopceVirtu4l je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:03Zašto se ovi iz prigradskog naselja ovoliko uzbuđuju. Nije da su neka konkurencija Zrinjskom pa da imaju razloga.
Kad će napokon shvatiti da su mali i nebitan klub, da moraju bar jednu titulu osvojiti pa da ih navijači velikana kao što su Željezničar ili Zrinjski shvate ozbiljno.![]()
Ko Denkovicu mrda kavez. Kakav krkan. Jos treba da se neko ozljedi u ovoj divljini pred Aston Villu
-
- Kontakt:
A puta kroz ovu samostalnu drzavu RS,bolje da sam na konju krenuo yebo me svak
Selam za šeher Banjaluku.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Evo Zlomislica, moglo bi bit gutavo do kraja
-
- Kontakt:
Fina brojka ultrasa u Konjicu, e pobjegnete li opet sram vas i stid bilo
- tutankamon1905
- Kontakt:
Idu Ultrasi put Birminghama, gdje ce cekat RA?
-
- Kontakt:
U augustu, kad i ti pocnes odgovarati na pitanjaVirtu4l je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:03Zašto se ovi iz prigradskog naselja ovoliko uzbuđuju. Nije da su neka konkurencija Zrinjskom pa da imaju razloga.

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ima nas sirom svijeta da vas i u Engleskoj isprepadamo
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bujrum sto kazuDirektorcic je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:44Ima nas sirom svijeta da vas i u Engleskoj isprepadamo

Pljesak za Nemanju od domace publike

Zeljeznicar pade na 9 mjesto, na dva boda su od ispadanja.
-
- Kontakt:
Okrenu Sloga
-
- Kontakt:
Ode i Sloga na 12, grcevita borba izmedju posljednja tri kluba, prednost ipak dajem Igmanu jer su u mogucnosti dovesti igraca koji trenira s konkurentom za opstanak

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cuspajz, jurisicduska, riki46 i 22 gosta.