Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
pa eto, napredovalo je i to od treninga, barem nismo daske k'o oni momčići 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Napreduje se uvijek, ja kontam da pretknem jednu iz grada, mislim tad ću bit opasno "nazadan"
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sutra za Budvu, bice loma
- Evolution87
- Kontakt:
dole je strasno, jedino sto je malo skuplje..QUARESMA 18<<< je napisao/la:sutra za Budvu, bice loma
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i eto,čekam čitavo ljeto EP u košarci i našu repku,kad ono termin u pola 3,a ja tad u školi,jesam baksuz 
Pobjegnesbazeni je napisao/la:i eto,čekam čitavo ljeto EP u košarci i našu repku,kad ono termin u pola 3,a ja tad u školi,jesam baksuz
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
how yes noHeller je napisao/la:Pobjegnesbazeni je napisao/la:i eto,čekam čitavo ljeto EP u košarci i našu repku,kad ono termin u pola 3,a ja tad u školi,jesam baksuz
za Slovake,lik nudi mom starom i meni,prijevoz,karte,jelo i piće do tamo,sve i on kaže nedamu se,aaaaaa
frustriran sam
Pozdrav dobrim ljudima i gay lobiju.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
haj hitla
https://www.facebook.com/BIH.FashioN?hc_location=stream" onclick="window.open(this.href);return false;
oj majko moja, ove satove sto prodaju za 65 KM na ebayu su 15$ i free shipping, plus naplacuju troskove dostave 10 KM, a ne moze biti preko 5 KM da ga yebes
i jos im ide drama dobro 
https://www.facebook.com/BIH.FashioN?hc_location=stream" onclick="window.open(this.href);return false;
oj majko moja, ove satove sto prodaju za 65 KM na ebayu su 15$ i free shipping, plus naplacuju troskove dostave 10 KM, a ne moze biti preko 5 KM da ga yebes
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Prva godina,drugi put.uschtipak je napisao/la:
Koju to godinu koji put obnavljas?![]()
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Je l' te stid? 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Koga bi me to trebalo biti stid ?uschtipak je napisao/la:Je l' te stid?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
A mene budale, svasta pitam. Ti nemas obraza, dakle ne moze te biti stid. 
LANET OLSUN!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
U ovoj drzavi da se neceg ili nekog stidim ? Djevojko,gudraj se,mozda dodjes pameti.uschtipak je napisao/la:A mene budale, svasta pitam. Ti nemas obraza, dakle ne moze te biti stid.
@Đubrahime
Nemoj da se svadjamo.
Nemoj da se svadjamo.
LANET OLSUN!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ako mislis da cu se stidi sto sam prva godina drugi put,varas se.Da cu se neceg stid u ovoj drzavi ? Mogu se samo stidit ako ne budem imao para,ono nemam para stid me zbog tog.Sve ostalo pada u vodu.Uh,zaboravi.Stid me sto zivim u ovoj drzavi.I malo moras biti drska,nemoj da se svadjamo i onda ovaj smajliuschtipak je napisao/la:@Đubrahime
Nemoj da se svadjamo.
P.S Stid me sto u skoli ucim gluposti,a ne ucim korisne stvari.
Da zakljucimo:
Đubrahim se drogira

Đubrahim se drogira
LANET OLSUN!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
I nisam ocekivao da ces nesto bolje smisliti i odgovoriti.uschtipak je napisao/la:Da zakljucimo:
Đubrahim se drogira![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.