HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

acovic1
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic1 » 28 avg 2012, 17:09

19RA81 je napisao/la:Francesco Totti : "Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina"

jao komsijee :// jedna od najvecih legendi vam nezna ime,tugaa :/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Golemo je LUka dogurao kad jedan Toti čita biografiju Luke Modrića pa tražio gdje je sve igrao :roll: :roll: .Bitno je da znamo mi a i Luka je više puta rekao šta mu je značilo igranje u Zrinji.Zato mi fino opet 300 000 KM od Luke a koliko će tvoj klub od Pjanića :D :D :D :D :D :D :D :D.Uh, vidi mene pa vi ste samo dobili od transfera Nermina Nikšića u vladu F BIH a od nogometnih transfera ništa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Ajde djete idi i pati na svojoj temi.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

19RA81
Kontakt:

Post Postao/la 19RA81 » 28 avg 2012, 17:20

acovic1 je napisao/la:
19RA81 je napisao/la:Francesco Totti : "Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina"

jao komsijee :// jedna od najvecih legendi vam nezna ime,tugaa :/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Golemo je LUka dogurao kad jedan Toti čita biografiju Luke Modrića pa tražio gdje je sve igrao :roll: :roll: .Bitno je da znamo mi a i Luka je više puta rekao šta mu je značilo igranje u Zrinji.Zato mi fino opet 300 000 KM od Luke a koliko će tvoj klub od Pjanića :D :D :D :D :D :D :D :D.Uh, vidi mene pa vi ste samo dobili od transfera Nermina Nikšića u vladu F BIH a od nogometnih transfera ništa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Ajde djete idi i pati na svojoj temi.
175.000 eura od Modrićeva transfera,ultras napisao P.S nemoj previse duplat da si reko 200 000 pa haj,al 300 000,uhvati se za ... ;)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 avg 2012, 17:24

Pa, mislim da 175 000 EUR dodje vise od 300 000 KM, pa et, cak ti je i smanjio.
Lijep novac za BH prilike.
...Život za Široki...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 avg 2012, 17:25

Susjedi, čuo sam da su vas dobro oštetili protiv Borca, al ste opet pobjedili.. čestitam (Y)
Neka informacija više ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 28 avg 2012, 17:34

Rosas7 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Hoće li dolaziti navijači u subotu.Nadam se da su se opametili i da neće kao prethodnih godina dolaziti sa nekim drugim namjerama.Mislim da kamere bht.prenose direktno utakmicu. ;)

Ja bi prije reko jeste li se vi opametili pa da docekate najbolju bh skupinu sa jednim ogromnim aplauzom ;)
Ti ako si bio sa onom grupom prije dvije sezone nisi dobrodosao,a svi ostali normalni navijaci zrinjskog imaju veliki bujrum. Ono bacanje topovskih udara na domacu publiku daje doznanja kakva vam je namjera bila!!!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 28 avg 2012, 18:01

zizu1991 je napisao/la:Susjedi, čuo sam da su vas dobro oštetili protiv Borca, al ste opet pobjedili.. čestitam (Y)
Neka informacija više ?
Ma ja i ti nikako da se nađemo !Sudac Pilav iz Sarajeva puklaš žešći ,ali šta ćeš.Ni prvi ni zadnji.Nismo ni mi odigrali neku dobru partiju ali dovoljno za tri boda.Vidim i vi uzeli bodove na strani.Nije vrag da će protiv Olimpica opet biti 2?

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 28 avg 2012, 18:34

@19RA81, Totti je legenda i to znaci da bi trebao znati svaki klub na svijetu i znati kako se izgovara je li? Jel to ti mislis da je on cuo za vas,za nas nije,a kako ce tek cut za mali klub iz predgradja Mostara
Ajde podvelezac idi poĆeraj ovce s one vase livade..

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 avg 2012, 19:49

Kvota je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Hoće li dolaziti navijači u subotu.Nadam se da su se opametili i da neće kao prethodnih godina dolaziti sa nekim drugim namjerama.Mislim da kamere bht.prenose direktno utakmicu. ;)

Ja bi prije reko jeste li se vi opametili pa da docekate najbolju bh skupinu sa jednim ogromnim aplauzom ;)
Ti ako si bio sa onom grupom prije dvije sezone nisi dobrodosao,a svi ostali normalni navijaci zrinjskog imaju veliki bujrum. Ono bacanje topovskih udara na domacu publiku daje doznanja kakva vam je namjera bila!!!

bit ce i ove godine,ako nam vasa policija zabrani unosenje obiljezja konstitutivnog naroda,al nije ovo mjesto za to, ovo je sportski forum
u nedjelju neka bolji pobjedi i gotovo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 avg 2012, 20:15

http://www.marca.com/2012/08/28/futbol/ ... omentarios

Na Marci izasao tekst o tome da Zrinski hoce svojih 5 % od transfera ,tacnije 175000€ 8-). Jbga,nije malo za ovdasnje uslove ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 28 avg 2012, 22:40

Rosas 7,ja koliko znam policija nije samo nasa već i vasa tj.svih naroda BiH.Zastave drugih država bez problema se viore u svatovima,vjerskim skupovima i sl.Sve sto je u okvirima BiH i svaki događaj na tom nivou,kao utakmica,zna se koja zastava ide.Zasto praviti od sebe stranca u vlastitoj zemlji ;)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 avg 2012, 22:52

vatreni je napisao/la:Rosas 7,ja koliko znam policija nije samo nasa već i vasa tj.svih naroda BiH.Zastave drugih država bez problema se viore u svatovima,vjerskim skupovima i sl.Sve sto je u okvirima BiH i svaki događaj na tom nivou,kao utakmica,zna se koja zastava ide.Zasto praviti od sebe stranca u vlastitoj zemlji ;)
nije bila druge zemlje,nemoj se mutav pravit,na 90% stadiona se unosi,a vas je jedan od onih na koji je nisu pustili!!!
bila je zastava hrvatskog naroda u bih...govoris nesto o policiji,naravno da je drukcije,kad ta ista policija nam dozvoljava u mostaru da stavimo zastavu naroda kojem pripadamo,nebitno igrali mi pod bb ili u vrapcicima,i ta ista policja nam to pusta na skoro sve stadione u bih,a u vas ne,pa se zamisli malo i dosta vise o ovome ipak je ovo sportski forum,a prvi si zapoceo pricu o tome
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 28 avg 2012, 23:01

OK.al s kojom bi se zastavom Zvijezdini navijači trebali razmahat kada u klubu ima svih nacionalnosti,kojeg naroda zastavu,trebal mozda zelenu sa mjesecom i zvijezdom,NE,klupskom i drzavnom naravno....sa takvim obiljezjima mozete mahati i dobiti aplauz...

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 29 avg 2012, 00:53

vatreni je napisao/la:OK.al s kojom bi se zastavom Zvijezdini navijači trebali razmahat kada u klubu ima svih nacionalnosti,kojeg naroda zastavu,trebal mozda zelenu sa mjesecom i zvijezdom,NE,klupskom i drzavnom naravno....sa takvim obiljezjima mozete mahati i dobiti aplauz...
eto ti nam reci šta ćemo mi nositi...haj pedala
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 29 avg 2012, 00:57

Ma Rosas7 nema smisla se ovdje raspravljat, a i sam znaš kakav smo "divan" doček uvijek imali od policije u tom kantonu ccc...
Nego golemo sad gledam nije se nijedna riječ napisala o ovom zadnjem veznom iz Varaždina što je došao kod nas. Luka Brlenić, 92. godište... prošle godine debitirao u HNL-u (prije nego će se raspast Varaždin). 3 utamice - 1 gol ima. Govori mi ovaj poznanik iz Varaždina da je dečko pravi potencijal i da zna fino igrat lopte, e sad vidjet ćemo... baš kad je sad bila utakmica protiv Borca, kad su klupu predstavljali čujem govori spiker na stadionu broj 7 Luka Brlenić, pa rekoh malo da progooglam ga :D

http://www.transfermarkt.de/de/luka-brl ... 43769.html

Sviđaju mi se ove najave iz našeg tabora da u Gradačac idemo po 3 boda i ništa manje 8-)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 29 avg 2012, 07:51

Mandrake je napisao/la:Ma Rosas7 nema smisla se ovdje raspravljat, a i sam znaš kakav smo "divan" doček uvijek imali od policije u tom kantonu ccc...
Nego golemo sad gledam nije se nijedna riječ napisala o ovom zadnjem veznom iz Varaždina što je došao kod nas. Luka Brlenić, 92. godište... prošle godine debitirao u HNL-u (prije nego će se raspast Varaždin). 3 utamice - 1 gol ima. Govori mi ovaj poznanik iz Varaždina da je dečko pravi potencijal i da zna fino igrat lopte, e sad vidjet ćemo... baš kad je sad bila utakmica protiv Borca, kad su klupu predstavljali čujem govori spiker na stadionu broj 7 Luka Brlenić, pa rekoh malo da progooglam ga :D

Sviđaju mi se ove najave iz našeg tabora da u Gradačac idemo po 3 boda i ništa manje 8-)
To su oni mislili po tri gola u mrezi Zrinjskog,nista manje :) ,Salim se.Neka pobijedi bolji, u Gradačcu su imali svi posteno suđenje.Međutim,optimizam vam se nameće zbog trenutnog polozaja Zvijezde na tabeli.Iskreno,po kvalitetu igračkom i svim drugim karakteristikama Zvijezda bi trebala biti među prvih 7 ekipa.Vise je razloga zasto sada moraju pobijediti i kvalitetom niste nista bolji tako da ste prva žrtva trenutno losih rezultata za koje mnogi ne znaju zasto. ;) Pozdrav i dobro dosli u Gradačac.

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 29 avg 2012, 13:03

vatreni je napisao/la:
Mandrake je napisao/la:Ma Rosas7 nema smisla se ovdje raspravljat, a i sam znaš kakav smo "divan" doček uvijek imali od policije u tom kantonu ccc...

To su oni mislili po tri gola u mrezi Zrinjskog,nista manje :) ,Salim se.Neka pobijedi bolji, u Gradačcu su imali svi posteno suđenje.Međutim,optimizam vam se nameće zbog trenutnog polozaja Zvijezde na tabeli.Iskreno,po kvalitetu igračkom i svim drugim karakteristikama Zvijezda bi trebala biti među prvih 7 ekipa.Vise je razloga zasto sada moraju pobijediti i kvalitetom niste nista bolji tako da ste prva žrtva trenutno losih rezultata za koje mnogi ne znaju zasto. ;) Pozdrav i dobro dosli u Gradačac.

Mora da ce se brzo Milicevica utopiti pa se dovodi zamjena za njega......

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 29 avg 2012, 13:35

Momci, jel potpisao za Zrinjski Luka Brlenić ili je to samo patka?

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 29 avg 2012, 13:58

juznjak> je napisao/la:http://www.marca.com/2012/08/28/futbol/ ... omentarios

Na Marci izasao tekst o tome da Zrinski hoce svojih 5 % od transfera ,tacnije 175000€ 8-). Jbga,nije malo za ovdasnje uslove ;)
E da je bogdo 5 % :D :D :D :D :D !Nama ide 175 000 E ali to je nažalost 0.5 % a Dinamu i Maminju ide 5 %.Zadar dobija oko 1 % a Inter kao i mi 0,5 %.Tko zna možda taj Brlenić bude kao Modrić.Nešto kontam Luka je Luka ,pa tko zna;) ;) ;) .

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 29 avg 2012, 14:05

vatreni je napisao/la:

Čitajući ove najave iz Gradačca ali i s obzirom na atmosferu koja vlada u i oko Zvijezde ova tekma nema šanse da završi remijem.Ovdje će netko nekoga dobro oderati.Ja znam da bi nas ova tri boda stavila u odličnu situaciju pred dolazak Želje u Mostar ali Zvijezdi gori pod nogama i ako popuši ne gine joj borba za opstanak.Znali se točan termin i tko nam sudi gore?

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 29 avg 2012, 14:43

Rosas7 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Rosas 7,ja koliko znam policija nije samo nasa već i vasa tj.svih naroda BiH.Zastave drugih država bez problema se viore u svatovima,vjerskim skupovima i sl.Sve sto je u okvirima BiH i svaki događaj na tom nivou,kao utakmica,zna se koja zastava ide.Zasto praviti od sebe stranca u vlastitoj zemlji ;)
nije bila druge zemlje,nemoj se mutav pravit,na 90% stadiona se unosi,a vas je jedan od onih na koji je nisu pustili!!!
bila je zastava hrvatskog naroda u bih...govoris nesto o policiji,naravno da je drukcije,kad ta ista policija nam dozvoljava u mostaru da stavimo zastavu naroda kojem pripadamo,nebitno igrali mi pod bb ili u vrapcicima,i ta ista policja nam to pusta na skoro sve stadione u bih,a u vas ne,pa se zamisli malo i dosta vise o ovome ipak je ovo sportski forum,a prvi si zapoceo pricu o tome
Pa ako pripadas tom narodu zasto ne odes medju taj narod i tamo lijepo zivi i istici tu zastavu koliko hoces.... al ne... tamo nemas koga isprovocirat..... to bi isto bilo ko da turcin ode na utakmice njemacke liga sa turskom zastavom... glupost cista al eto neka vam bude.... maste gdje hocete i sa cim hocete al u gradaccu na stadionu sa tim nikaad necete... pozzz

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.