Napisao sam ti gdje ima! Moras bolje gledati ..19TM87 je napisao/la:bW: ja nisam nasao na orgu...javi mi se na pm posalji link gdje si procitao na orgu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- BlueSharks
- Kontakt:
Zna li iko detalje, šta je bilo sa onim parama što je Gracić tražio za obeštećenje, jel Željo pristao platiti il nam dolazi kao slobodan igrač

Strauss Junior
nasao sam...onaj dio foruma nisam gledo...konto sam tamo...one zelje ovo onoStole iz Bora je napisao/la:Napisao sam ti gdje ima! Moras bolje gledati ..19TM87 je napisao/la:bW: ja nisam nasao na orgu...javi mi se na pm posalji link gdje si procitao na orgu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ma kakav on i njegov crni odmor, dosao po igrace, zna gdje moze trgovati jeftino a izuzetno kvalitetno...Željovac je napisao/la:Jirži Plišek jesenji šampion Češke sa Teplicama, kojima je to najveći uspjeh u istoriji. Bio gost sinoć u Sport plusu i rek'o par lijepih riječi o ŽELJI. Trenutno je na odmoru u Sarajevu.
- bistrikboy
- Kontakt:
Amater,nastavnik fizickog,yebo njega!Željovac je napisao/la:Jirži Plišek jesenji šampion Češke sa Teplicama, kojima je to najveći uspjeh u istoriji. Bio gost sinoć u Sport plusu i rek'o par lijepih riječi o ŽELJI. Trenutno je na odmoru u Sarajevu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- kosewsko hill
- Kontakt:
Teško da se može stranac snaći ovdje, bez obzira što zna naš jezik.....Ko je njega otjero???Nisu rezultati sigurno jer smo bili drugi na tabeli ja mislim...Ustvari , teško da se može pošten čovjek ovdje snaćibistrikboy je napisao/la:Amater,nastavnik fizickog,yebo njega!Željovac je napisao/la:Jirži Plišek jesenji šampion Češke sa Teplicama, kojima je to najveći uspjeh u istoriji. Bio gost sinoć u Sport plusu i rek'o par lijepih riječi o ŽELJI. Trenutno je na odmoru u Sarajevu.
Željo - My first love!!!
Sta on zna...bolje mu je da kopa neg da osvaja trofeje...bistrikboy je napisao/la:Amater,nastavnik fizickog,yebo njega!Željovac je napisao/la:Jirži Plišek jesenji šampion Češke sa Teplicama, kojima je to najveći uspjeh u istoriji. Bio gost sinoć u Sport plusu i rek'o par lijepih riječi o ŽELJI. Trenutno je na odmoru u Sarajevu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Hocemol' to sad o Pliseku?Seyo_TM je napisao/la:Sta on zna...bolje mu je da kopa neg da osvaja trofeje...bistrikboy je napisao/la:Amater,nastavnik fizickog,yebo njega!Željovac je napisao/la:Jirži Plišek jesenji šampion Češke sa Teplicama, kojima je to najveći uspjeh u istoriji. Bio gost sinoć u Sport plusu i rek'o par lijepih riječi o ŽELJI. Trenutno je na odmoru u Sarajevu.
Moramol' sad o njemu ,hvala njemu sto je NASEG Dzeku odveo da se "normalno razvija"Podrinje je napisao/la:ma ne valja plisek **** njega supaka a ovaj isti supak je odve dzeku da se covjek normalno razvija itd dzeko sad najtrazeniji igrac mozda u evropi sad sa polovicnom ekipom teplicama prvi u extra jakoj ceskoj ligi ovaj isti plisek je bio selektor mladjih reprezentativnih kategorija ceske a cesi su poznati po dobrom produktu mladih igraca pa bilo bih lijepo da pricate argumentima ane mahalskim pricama
'fala Bogu ,vecina takve ne trpi!Podrinje je napisao/la:ma iziritiram se na gluposti pa regaujem ovako al nije mi to odlikanime_tm87 je napisao/la:Moramol' sad o njemu ,hvala njemu sto je NASEG Dzeku odveo da se normalno razvija, ali tema je FK ZELJEZNICAR!.Ako nesto imas nesto pametno reci u vezi toga pisi ,a ako ne tisinaPodrinje je napisao/la:ma ne valja plisek **** njega supaka a ovaj isti supak je odve dzeku da se covjek normalno razvija itd dzeko sad najtrazeniji igrac mozda u evropi sad sa polovicnom ekipom teplicama prvi u extra jakoj ceskoj ligi ovaj isti plisek je bio selektor mladjih reprezentativnih kategorija ceske a cesi su poznati po dobrom produktu mladih igraca pa bilo bih lijepo da pricate argumentima ane mahalskim pricama
- eliminator
- Kontakt:
mozda je bio ironicanPodrinje je napisao/la:Ma jest 100 % !!! Očekujem ban jer ćeš svooju glupost prekriti banom.bistrikboy je napisao/la:Amater,nastavnik fizickog,yebo njega!Željovac je napisao/la:Jirži Plišek jesenji šampion Češke sa Teplicama, kojima je to najveći uspjeh u istoriji. Bio gost sinoć u Sport plusu i rek'o par lijepih riječi o ŽELJI. Trenutno je na odmoru u Sarajevu.![]()
![]()
Nekima glava sluzi samo za frizuru...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Koja je bosna i hercegovina na onoj bodovnoj tabeli za Lige , imal jedno extra mjesto za Euroligu ?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- kosewsko hill
- Kontakt:
.[/quote]
Amater,nastavnik fizickog,yebo njega![/quote]
Ma jest 100 % !!! Očekujem ban jer ćeš svooju glupost prekriti banom.
[/quote]
mozda je bio ironican[/quote]
Nije mozda, neg sigurno
...A neki i ne znaju sta znaci ta rijec tako da se samo ofiraju 
Amater,nastavnik fizickog,yebo njega![/quote]
Ma jest 100 % !!! Očekujem ban jer ćeš svooju glupost prekriti banom.
mozda je bio ironican[/quote]
Nije mozda, neg sigurno
Željo - My first love!!!
Nisam siguran al mislim da radi do 8 oko 8 tako nestodefender je napisao/la:Do kad radi premier kladionica ?
- bistrikboy
- Kontakt:
I od toga ih glava zaboli...Seyo_TM je napisao/la:Nekima glava sluzi samo za frizuru...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
jest, Jirzi je nastavnik fizickog, a Demir ima sjajne "preteske" treninge... zato Plisek hoce da dovede sve igrace koji su igrali u vrijeme Demira, prvi na listi mu je Sadikovic... 
BRAVE HEART 1979-2005
- TheManiacs
- Kontakt:
Zadnja izmjena: TheManiacs, dana/u 12 dec 2009, 19:49, ukupno mijenjano 4 puta.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Kako znaju sami sebe izofirat ovako, pa to je poezija...bistrikboy je napisao/la:I od toga ih glava zaboli...Seyo_TM je napisao/la:Nekima glava sluzi samo za frizuru...
- TheManiacs
- Kontakt:
Nismo dosli ovdje da trazimo gramaticke greske nasih kolegaGalatasaray SK je napisao/la:Lik napiso BiH mali slovima, a "liga" velikimFk_zeljo_1921 je napisao/la:Koja je bosna i hercegovina na onoj bodovnoj tabeli za Lige , imal jedno extra mjesto za Euroligu ?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987