FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

harishp
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la harishp » 22 avg 2014, 00:34

Caeruleus je napisao/la:
VGS je napisao/la:Igra li bi u Zenici
Nema šanse da bi Zenica dopustila da jedan sarajevski klub ostvaruje uspjehe u njihovom gradu. Ja mislim rat bi na ulicama bio. Zamisli 10.000 Horda dolazi u Zenicu. Odmah bi ih Robijaši dočekali. Novi rat bi izbio. Nisi svjestan koliko u Zenici mrze Sarajevo. Bio i vidio, svojim očima nisam mogao vjerovati.
:facepalm:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 avg 2014, 00:35

http://youtu.be/lVDDZgpSFbE@exhabilon vidi dobro pa me onda kritikuj molim te **** te gool u pitanju je jesasm li čorav ili nisam hahahaha.Obratu dobro pažnju kod ponavljanja drugog gola Borusije i to prvo ponavljanje evo opet gledam i frajer diže zastavicu.
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 avg 2014, 00:38

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 22 avg 2014, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 22 avg 2014, 00:38

Imal neki golman u PL BiH od kojeg bi bilo koristi u evro-takmicenjima?

Nazalost SA jos nije u mogucnosti dovesti npr: burića,fejzića,šehića.....

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 avg 2014, 00:39

U pravu je sekač, jeste sudija digao zastavicu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

slika
U novi boj ...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 avg 2014, 00:39

Nek ste zvizdali Bandovicu,mislim pojedini su ali culo je se,zato sto je prilikom produzenja ugovora momak postavljao neke uslove itd.,a evo ove godine vec u dvije utakmice EL dvaput ukopava Sarajevo i to strasno lose procjene leta lopte,a da ne spominjem ono igranje stopera sa loptom koje se ponavlja sto je protiv Kuksija bilo tragicno..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 avg 2014, 00:40

hz033 je napisao/la:U pravu je sekač, jeste sudija digao zastavicu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

slika
Hvala brate , hvala ti veliko ne znam ja to zaustaviti
Sarajevo ljubavi moja!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 avg 2014, 00:40

hz033 je napisao/la:U pravu je sekač, jeste sudija digao zastavicu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

slika
Ali je zadržao u zraku ni pola sekunde, tako da... :yawn:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 22 avg 2014, 00:41

sekac je napisao/la:http://youtu.be/lVDDZgpSFbE@exhabilon vidi dobro pa me onda kritikuj molim te **** te gool u pitanju je jesasm li čorav ili nisam hahahaha.Obratu dobro pažnju kod ponavljanja drugog gola Borusije i to prvo ponavljanje evo opet gledam i frajer diže zastavicu.
Ma covjek navijac Borussije pa mu drago bilo :mrgreen: Izvini, fakat nisi corav, cak naprotiv... :tokralju:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 avg 2014, 00:42

Ma joj bilo prošlo, j.ebo sudiju i zastavicu...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 avg 2014, 00:43

*p!p!t@* je napisao/la:

slika
Ma ok, gol jeste regularan, nije lopta izašla, ali ......iritira činjenica da je podigao zastavu :hmmmmm:
U novi boj ...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 avg 2014, 00:44

Sretan i tuzan,cudan osjecaj :eh:

Otisao na utakmicu bez ikakvih ocekivanja,hladno cisto da uzivam u noci kad moj klub igra sa jednim takvim protivnikom iz jedne takve lige,ljepota...i onda gledam taj isti moj tim koji 100x puta manje vrijedi kako na terenu pokazuje ako ne bolju igru onda ne sigurno ni losiju,i gledam i nevjerujem da gubimo i pored takve igre,definitivno je ponestalo snage pred kraj ali ko da im sta kaze,nevjerujem da smo se jucer bukvalno patili sa Gabelom i pusili na Kosevu,i danas odigramo ovako sa nekom ekipom iz Bundes lige.Kakav je ovo napredak ljudi moji,kakav se ovdje posao radi,neznam sta da napisem,ponosam sam nenormalno,a opet tuzan sto smo izgubili na neku nasu gresku...ali sve u svemu :tokralju:

I ako je tacno ovo za Bekica,to je prava stvar koja me pravo obradovala,mi u rosteru nemamo zamjenskog napadaca,i definitivno treba da imamo nekoga na klupi koji ce ulaziti s vremena na vrijeme(aBd da i bude bolji od ovih) ,trenutno je malo cudno gledati klupu kad ti treba rezultat a ti nemas spica da ubacis nego moras nesto sa rotacijom mijenjati

A kako sad razmisljati o Obarskoj nakon ovakve utakmice :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 avg 2014, 00:45

exbabilon je napisao/la:
sekac je napisao/la:http://youtu.be/lVDDZgpSFbE@exhabilon vidi dobro pa me onda kritikuj molim te **** te gool u pitanju je jesasm li čorav ili nisam hahahaha.Obratu dobro pažnju kod ponavljanja drugog gola Borusije i to prvo ponavljanje evo opet gledam i frajer diže zastavicu.
Ma covjek navijac Borussije pa mu drago bilo :mrgreen: Izvini, fakat nisi corav, cak naprotiv... :tokralju:
Hvala drug ja sam to vidio rekoh poludio Boga mi!A majku svoju **** držao je , možda dva tri sekunda i spusti
ali vidi gdje lopta kad on drži podignutu zastavu ma mu mu ušljivu e sad mogu da serendam je li sudijska greška ili nije + Bandović i kompletna odbrana zj.dvojica igrača u 16-ercu.
Sarajevo ljubavi moja!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 avg 2014, 00:46

hz033 je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:

slika
Ma ok, gol jeste regularan, nije lopta izašla, ali ......iritira činjenica da je podigao zastavu :hmmmmm:
Pa dobro malo se zaje'bunio čovjek. Pomislio je da je ovaj u offsideu garant, a onda se i sam garib skontao da je to 0% moguće s obzirom koliko je lopta letjela. :urnebes:

Jer je očigledno da niko živ ne može da skonta šta mu se vrzmalo po glavi u datom trenutku. :mrgreen:
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 22 avg 2014, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 avg 2014, 00:47

AL pogledaj na slici, visinu lopte i gdje Bandović, majko mila :hmmmm:
U novi boj ...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 avg 2014, 00:48

U drugom pol prije gola Hrgote za 3-2 bila je jedna kontra nakon kornera Sarajeva Johnson po desnoj ali je lopta presla gol tada se vidjelo da Sarajevo pada u tempu i sam u sebi kazem daj zamjeni nekoga da malo osvjezi zadnju liniju mislio sam u glavi Bilbija da ide van Kovacevic unutra,a Krste na napadaca nije proslo ni 2min Hrgota zabi..Mozda se to nista nije moglo sprijeciti jer su imali jos 1-2 sanse ali kazem nervira me ponekad sto Uscuplic taktizira sa izmjenama ko Van Gal ,a ekipa pada fizicki..Protić umalo usra na kraju ko Spahic sa Emenikeom

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 22 avg 2014, 00:50

sekac je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Hvala drug ja sam to vidio rekoh poludio Boga mi!A majku svoju **** držao je , možda dva tri sekunda i spusti
ali vidi gdje lopta kad on drži podignutu zastavu ma mu mu ušljivu e sad mogu da serendam je li sudijska greška ili nije + Bandović i kompletna odbrana zj.dvojica igrača u 16-ercu.
I ja ti se izvinjavam jer se ovo na TV-u nije fkt vidjelo.

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 22 avg 2014, 00:52

Nije fer, svabo dao samo jedan gol a nasi 4! :)
Cestitke Divovima na otvorenoj igri i borbenosti. Mladicima treba vise iskustva. Bice bolje sljedeci put.
Atmosfera je bila za 10! :thumbup:
http://sportsport.ba/tifo/velicanstvena ... zla/138516
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2014, 00:52

I jos nesto Puzigaca je dokazao da je doktor za Protica kojega pojedini ovdje hvalite. Momak umjesto da donese zivost u zadnjih 15 minuta i da pomogne ekipi koja je igracki pala on se je izgubio i bio je igrac manje u timu. U defanzivi los u napadu grozan. Kovacevic isto nije donio ama bas nista u tih 15 minuta. Protic je dobar samo za Premijer ligu. Falio je taj treci napadac u zadnjih 15 minuta umjesto Krste ili Bilbije falio je jako puno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 avg 2014, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 avg 2014, 00:53

hz033 je napisao/la:AL pogledaj na slici, visinu lopte i gdje Bandović, majko mila :hmmmm:
A ima i opcija da je skontao da će ovo golman čisto pokupiti pa je zato spustio zastavicu. SAmo što ga je golman malo je reći zaje'bao. Kao i sebe, pa i svoju ekipu. To mi je nekako najlogičnije objašnjenje... ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, muhamedhulk, napoleon72, PingoFTW, Strahinja i 32 gosta.