Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
samo me zanima da li oni uopste imaju def. treninge i na sta to lici.Znaci da dovedemo 4 najbolja odbr. igraca opet cemo biti suplji i konfuzni
Igra i nije bila toliko losa, koliko meni nasa odbrana nikako nije jasna. Pitam se rade li na treninzima defanzivu ikako. Nevjerovatno, trecu tekmu za redom primamo golove iz nicega.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Mignolet spasava sefa, Can ga ukopaje.
Mnogo bolja igra, vjerovatno najbolje poluvrijeme od pocetka sezone.
Mnogo bolja igra, vjerovatno najbolje poluvrijeme od pocetka sezone.
Nad nama nebo ima da gori!
Ma sumnjam ja da će Rodgers otići prije novembra, mada bih volio jer ima vremena da se nešto uradi. Nije ni tim toliko loš, ali do promjene mora doći. Inače, danas ne bi reko da igramo toliko dobro koliko je Everton u banani ljudi sami sebe levate, Delofeu prekuco xD
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Coutinho ne postoji na terenu
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
**** me svak ako je ovaj ludak na klupi normalan
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Nova mjerna jedinica za glupost u SI sistemu: Lucas Leiva
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ja konto ulazi borini,joj allena brata
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hehe zar borini jos kod nas igra hahaha
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Jbt kolko je ovaj Milner loš pa Allen izgleda dobro na terenu hahahaha
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sakho pravi ratnik

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Dobro smo i prošli sa ovim drugim poluvremenom.
Ostaje da se vidi šta će se desiti u ovih par dana.
Ostaje da se vidi šta će se desiti u ovih par dana.
A jesmo jaki covjece,can strahota,leiva jos veca strahota ,milner ma strahota,e bas smo jaki
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Realno stvarno bi trebao bit kraj za Rodgersa damals.Nije vazno da se radi o bilo kojem treneru al ovo je sam dokaz nemoci i bezidejnosti.
Vec duze vrijeme Rodgers se vadi al bez ucinka,imam osjecaj da se jos vise ukopa.
Toliko bezidejnosti kad krenemo u napad ,igraci igraju pogresne pozicije ,zato molim boga da gospodin dobije nogu narednim danima.
Rodgers bjezi iz kluba
Vec duze vrijeme Rodgers se vadi al bez ucinka,imam osjecaj da se jos vise ukopa.
Toliko bezidejnosti kad krenemo u napad ,igraci igraju pogresne pozicije ,zato molim boga da gospodin dobije nogu narednim danima.
Rodgers bjezi iz kluba
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
Ne ddodje li Klopp treba ih dignut u zrak
Znaci Graeme Kelly je bio u pravu, svaka cast. Hvala BR-u za sve, ali vreme je bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.