Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ode Rodgers.
Provjerih na 10 stranica i sve govore isto. BR napokon ode. Hvala na lijepim trenutcima i sretno u daljem radu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
aleeeeeeeeee konacnooooooo,sretno brendane

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Samo se bojim da Klopp neće prihvatiti da bude lutka, kao što je to bio Rodgers. On ima svoje ja i sigurno neće pristati na kojekakve komitete.
Ja tek sad vidio.... ode jel? Eno na sluzbenoj stranici.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ko šta pije 

Dodje li De Boer, Monk i sl to je okrecanje u krug, jedino se Klopp i Ancelotti mogu nazvati upgradeom! Tad ce nadam se biti jasno da su vlasnici rak ovog kluba.Finn je napisao/la:Samo se bojim da Klopp neće prihvatiti da bude lutka, kao što je to bio Rodgers. On ima svoje ja i sigurno neće pristati na kojekakve komitete.
Full statement:

Ben Smith, najjaci BBC novinar je rekao da su frontrunneri za posao Klopp i Ancelotti. Nista manje i ne ocekujem.

Ben Smith, najjaci BBC novinar je rekao da su frontrunneri za posao Klopp i Ancelotti. Nista manje i ne ocekujem.
Sumnjam da su toliko ludi da ponovo uzimaju od Swanseaja.mcmanaman je napisao/la:Dodje li De Boer, Monk i sl to je okrecanje u krug, jedino se Klopp i Ancelotti mogu nazvati upgradeom! Tad ce nadam se biti jasno da su vlasnici rak ovog kluba.Finn je napisao/la:Samo se bojim da Klopp neće prihvatiti da bude lutka, kao što je to bio Rodgers. On ima svoje ja i sigurno neće pristati na kojekakve komitete.
Klopp i Ancelotti su slobodni i prije svega dokazani te ne bih imao ništa protiv dolaska jednog od njih.
Ovo je pravi test za vlasnike, vjerovatno i najvažniji koji će imati u svom boravku ovdje.
- BeyKopites
- Kontakt:
Hvala mu na svemu, a trebao je otići još prošle sezone.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Čestitke, potpuno zasluženo. 

Inače, Rodgers je vjerovatno jedini trener u historiji PL koji je dobio otkaz nakon šest vezanih mečeva bez poraza. 

Carlo vam dolazi 

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Ohohoohohoooo ajmo pit ljudi,slavlje pocinje,hvala na suradnji Brendane ,sve najbolje.
KLOPP trebamo te!!!!!!!!!!!!
KLOPP trebamo te!!!!!!!!!!!!
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
- Nerminovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.