Ejs, imate grijače ispod terena a nemate kuplerajMarsal je napisao/la:Da znam da ima neki odveo bih sebe prvoOsim13 je napisao/la: A mene u kakav fin kupleraj

Ejs, imate grijače ispod terena a nemate kuplerajMarsal je napisao/la:Da znam da ima neki odveo bih sebe prvoOsim13 je napisao/la: A mene u kakav fin kupleraj
Marsal je napisao/la:Pjevat ćemo i mi sa njima "smrdiš Zenico" samo nek nam dadnu 3 bobe spasaRZ88Adnan je napisao/la:Ako Bog da poslijednje kolo uživancije pun stadion,derbi,okršaj titana,kafiči puni,naša raja dolazi na sjever.Pokazat ćemo vam gostoprimstvo kao nikad.![]()
Ma imamo ali ko da nemamo, kae frajer jedan iz kluba ne smijemo ih ni uključit, ubiće struja nekog na terenuOsim13 je napisao/la: Ejs, imate grijače ispod terena a nemate kupleraj
Marsal je napisao/la:Ma imamo ali ko da nemamo, kae frajer jedan iz kluba ne smijemo ih ni uključit, ubiće struja nekog na terenuOsim13 je napisao/la: Ejs, imate grijače ispod terena a nemate kupleraj
hehe samo bif tek nikad kifla!Sandokan87 je napisao/la: Jojjjj on poslom, e pa sad mi je jasno sto je vecina populacije totalno nezainteresovana za poslom i zaposlenjem ahahaahahahahahahah
Nemamo Srba osim jokerahskzmostar je napisao/la:skripar96 je napisao/la:Ja sam siguran da je Rigo iz Sarajva da bi bio forumas godine. Ovako nije pa ga diskriminirate. Majorizacija.
Pravda za Rigija
Treba rotirat srbina,hrvata i bosnjka.
Ove godine ispred hrvata neka bude gospodin Rigo
Sa takvim razmisljanjem odvodis svoj narod u federalna prepucavanja sve vise a Celik i Slobodu mozda i u nestanakSariel1987 je napisao/la:jebte eto vas ko gej parti wtf???
kakva su to lizanja???
hnkmostar naravno mi ne pristajemo na te vase nacionalisticke podjele,,mi smo bosanci...nema odustajanja nema predaje... bolje rat nego pakt!
Sto je to crnjak? Mi smo ljudi sa dusom, i siroke ruke nismo fukareSariel1987 je napisao/la:hehe samo bif tek nikad kifla!Sandokan87 je napisao/la: Jojjjj on poslom, e pa sad mi je jasno sto je vecina populacije totalno nezainteresovana za poslom i zaposlenjem ahahaahahahahahahah![]()
![]()
zamis crnjaka najbolje sarajdujemo sa sarajlijama![]()
Pravimo FL prepucavanjaOsim13 je napisao/la:Jedva čekam da Sloboda ispadne, pa da se ovo Govedo preseli tamo u Federalku
jao jao retorikehskzmostar je napisao/la:Sa takvim razmisljanjem odvodis svoj narod u federalna prepucavanja sve vise a Celik i Slobodu mozda i u nestanakSariel1987 je napisao/la:jebte eto vas ko gej parti wtf???
kakva su to lizanja???
hnkmostar naravno mi ne pristajemo na te vase nacionalisticke podjele,,mi smo bosanci...nema odustajanja nema predaje... bolje rat nego pakt!
Nece Celik, dosli ljudi do para, ovima je guravo... Dzaba bodovna zaliha kad sad pojacanja zasijaju na bilinom polju, ima Sobodi gace da se tresu. Valja pregurat ova 4 kola i ligu za opstanak i dvije tekme sa Celikomhskzmostar je napisao/la:Sa takvim razmisljanjem odvodis svoj narod u federalna prepucavanja sve vise a Celik i Slobodu mozda i u nestanakSariel1987 je napisao/la:jebte eto vas ko gej parti wtf???
kakva su to lizanja???
šećerko doci cu ti u snovimaOsim13 je napisao/la:Jedva čekam da Sloboda ispadne, pa da se ovo Govedo preseli tamo u Federalku
Ču' da sanjam govedo u šumi, daj ba bjezi tamo.Sariel1987 je napisao/la:šećerko doci cu ti u snovimaOsim13 je napisao/la:Jedva čekam da Sloboda ispadne, pa da se ovo Govedo preseli tamo u Federalku
dahces ko govedo?? au pa to je nocna mora kumeOsim13 je napisao/la:Ču' da sanjam govedo u šumi, daj ba bjezi tamo.Sariel1987 je napisao/la:šećerko doci cu ti u snovimaOsim13 je napisao/la:Jedva čekam da Sloboda ispadne, pa da se ovo Govedo preseli tamo u Federalku
kriza sta ces...takoj kakoj...nema predaje.,Rokoko87 je napisao/la:Fukare ovih dana,..
Edit
Godina
neces dobit moje bodove, dzaba ti, ne priznajem sud plastikanera i bog..TobeYarabi je napisao/la:ja vam ne vjerujem da sari nije smio doci na dogovorenu maru