Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Eto nek nema vise postova idi umri krepaj...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Jurgen Klopp to become new #LFC manager (Jay Riley)

@Paradajz, legendo, cemu se ti nadas pod Kloppom recimo do Nove G.?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Amin.
Bio bi red da se zahvalite rodgersu na sveme.pogotovo na sezoni 2013 -14 najboljoj ikada odigranoj za lfc
- kumkalesic
- Kontakt:
Kako lijepa vijest koju pročitah u ove večernje sate
Inače, danas nisam gledao derbi zbog nekih obaveza, ali, iskreno, poslije dugo, dugo, vremena nisam imao ni želje da pogledam utakmicu kluba kojeg pratim skoro pa dvije decenije...
Valjda bude bolje u budućnosti, al' vidjet ćemo...treba se nadati

Inače, danas nisam gledao derbi zbog nekih obaveza, ali, iskreno, poslije dugo, dugo, vremena nisam imao ni želje da pogledam utakmicu kluba kojeg pratim skoro pa dvije decenije...
Valjda bude bolje u budućnosti, al' vidjet ćemo...treba se nadati

Joint_fc
Jos jedan odlican izvor kada je Nemacka u pitanju.Jan Aage Fjortoft @JanAageFjortoft 9m9 minutes ago
Am told, by my Germann ****, that Klopp will be the next manager of Liverpool Footbal Club.
Pre svega se nadam shok tretmanu, da nam krene nabolje. Promeni formacije, 4-3-3, da reorganizuje vezni red i odbranu, mi imamo dobre igrace, samo su svima redom role totalno pobrkane. Veliki gubitak je povreda Hendersona. Rezultatski ne znam sta da ocekujem, liga je bas haoticna i svakakvi rezultati se dogadjaju, ako nista, mozemo vrlo lako zavrsiti u top4 do Nove G. Gore ne moze, pa cemo videti.Sage je napisao/la:@Paradajz, legendo, cemu se ti nadas pod Kloppom recimo do Nove G.?
Mada nismo rezultatski ni bili toliko losi, ocigledno je ovo longterm odluka FSG, moguce je da bi dobio otkaz i da je dobio danas Everton.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Hvala Bogu sjajna vijest

Hvala Šefe za sve.
Želim ti puno sreće u daljoj karijeri
Želim ti puno sreće u daljoj karijeri

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Odlična vijest za Liverpool. Čovjek koji karakterom baš odgovara Liverpoolu, a navijači će ga voljeti.
Nije on taktički najbolji trener na svijetu, ali ima veliko znanje i s godinama će i to doći.
Svakako je u prvom planu dići psihički ovaj klub, od domara pa do svakog igrača, ima puno i mladih igrača koji trebaju usvojiti mentalitet Liverpoola, a vjerujem da nema boljeg čovjeka od njega da utiče na to.
A onda i reorganizacija naravno. Ima tu lutanja i previše, dovođenja sumnjivog kvaliteta i preplaćivanja čemu će se stati u kraj.
Nije on taktički najbolji trener na svijetu, ali ima veliko znanje i s godinama će i to doći.
Svakako je u prvom planu dići psihički ovaj klub, od domara pa do svakog igrača, ima puno i mladih igrača koji trebaju usvojiti mentalitet Liverpoola, a vjerujem da nema boljeg čovjeka od njega da utiče na to.
A onda i reorganizacija naravno. Ima tu lutanja i previše, dovođenja sumnjivog kvaliteta i preplaćivanja čemu će se stati u kraj.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kada mutavi Junajted cuva onu spodobu na klupi, neka Klopa uzme Liverpul. Bice mi onda za nijansu drazi i vise cu zeljeti da se vrate na vrh. Odlican izbor bi to bio!
Energija Klopa PLUS engergija Enfilda = eksplozija naboja i emocija!
Energija Klopa PLUS engergija Enfilda = eksplozija naboja i emocija!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakv Klopp i United, pa odbio nas kad je Fergie odlazioValencia je napisao/la:Kada mutavi Junajted cuva onu spodobu na klupi, neka Klopa uzme Liverpul.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- reds_forever
- Kontakt:
Daj Boze da bude lijepa vijest i da nam ovo donese kakvo dobro...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
E nakon dugo, dugo vremena, nadam se dobrom izboru trenera (Kloppa
) ću jedva da dočekam da odgledam utakmicu voljenog tima. Današnju nisam ni gledao pratio sam samo na rezultatima, drago mi je što je Ings pogodio.
YNWA <3

YNWA <3
Tako blizu, a tako daleko.
Bleacher Report UK @br_uk 39s39 seconds ago
Liverpool have not yet contacted Jurgen Klopp according to @honigstein
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma i meni ovo zvuci predobro da bi bilo istinito, eto nama De Boera za kojeg je Rodgers profesor nauka.topnik1 je napisao/la:Bleacher Report UK @br_uk 39s39 seconds ago
Daj boze Kloppa.
Poslje pauze sto slijedi jedva cekam njegovo slavlje golova,njegovu istinitu radost i srecu poslje uspjeha i tugu nakon neuspjeha.
Klopp cekamo te
Poslje pauze sto slijedi jedva cekam njegovo slavlje golova,njegovu istinitu radost i srecu poslje uspjeha i tugu nakon neuspjeha.
Klopp cekamo te
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.