Pa vala nakon onog sinoc jedino da je corav selektor poziv bi izostao. Njemu i Zakaricu apsolutno zasluzeno.Ledesma10 je napisao/la:CIMIROT I ZVANIČNO NA SPISKU !!!!!!!!!!!!!!!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
jeb.o lime kurs , kad ja ne znam sta ovo znaci, ponovo na kurs!dr.van nostrand je napisao/la:
prevod molim

-
- Kontakt:
vidjećeš dipllomatija da će sa vama biti LAKŠI trening tzv razgibavanje
- samo_lijevo
- Kontakt:
rammstein je napisao/la:jeb.o lime kurs , kad ja ne znam sta ovo znaci, ponovo na kurs!dr.van nostrand je napisao/la:
prevod molim
1100 gladbahovaca su morali praviti buku protiv 33000 navijaca Sarajeva.Zadnji put je stadion ovako bio pun 2003 godine na mecu repke BIH-Danska.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
čuj buku, ja ih nisam čuo
33.000?
Sta reci, koju posluku porati?

ŠTTA ĆE NJEMCI, TREBAJU VAS PITATIA KOLIKO JE BILO...EmirTM87 je napisao/la:33.000?![]()
![]()
U prve tri utakmice u Evropi ove godine na Kosevu, Bandovic je od 7 udaraca u okvir primio 6 golova!! ?
Moze li ovo neko da potvrdi ako nije problem?
Znam samo da sinoc nije imao ni jednu odbranu..
Vela Havle...
A nama Delač ne valja
Moze li ovo neko da potvrdi ako nije problem?
Znam samo da sinoc nije imao ni jednu odbranu..
Vela Havle...
A nama Delač ne valja

-
- Kontakt:
Cimirot sada vrijedi preko MILION EURA. Njega je Semjon M poslao u Sarajevo....uskoro bi trebala biti potvrđena info da je Semjon naš skaut. Anđušća i Mihojevića je isto Semjon doveo u klub. Zna čovjek svoj posao...i svaka mu čast
Prespavana noc sta reci za atmosferu sve za +100
, njemci su se sjebalii ko grliceee
, igraci su ponos ove drzave igrali smo sa njima cak smo i dominirali sto je za svaku pohvalu, probat u revans ici na pobjedu nemamo sta izgubit, sada se okrecemo prvenstvu i nadam se pobjednickom nizu abd! 

04.10.2009 !!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
I ja se slazem sa ovim, bar ona borusija koju sam gledo prosle godine je nebo i zemlja sa ovom sad, isto ko da su igrali sa pola snage, jer ako im je ovo maximum daj Bože da ijednu pobjedu u ligi ostvarediplomatija je napisao/la:Svaka čast, dobri ste sinoć bili, ali ja se ne mogu oteti dojmu da su ovi iz borusije odrađivali jedan jači trening, ako nije bio trening ispadaju ove godine iz lige..

Al to ne umanjuje dobru igru Sarajeva

bandovic smjesan to svi znamo, stojcev bar po meni ne da ima potez viska nego deset poteza

rammstein je napisao/la:ŠTTA ĆE NJEMCI, TREBAJU VAS PITATIA KOLIKO JE BILO...EmirTM87 je napisao/la:33.000?![]()
![]()
Ne seri majke ti , na stranu sve nije vas 33000 bilo sto se i vidi , ali hajde uzivajte u ovome ako vas ko pita recite da vas je bilo 50000
ZNAO SAM DA SAM VIDOVIT
sinoc kazem , citiram:
"Ujutro priča na forumu kako su Švabe igrale sa pola snage i onoliko koliko im je trebalo, a da smo mi to iskoristili"
I evo ga počelo je
Ja znam da političke partije plaćaju web agente da narodu ispiraju mozak, ali nisam znao, kunema se, da to rade i klubovi

sinoc kazem , citiram:
"Ujutro priča na forumu kako su Švabe igrale sa pola snage i onoliko koliko im je trebalo, a da smo mi to iskoristili"
I evo ga počelo je

Ja znam da političke partije plaćaju web agente da narodu ispiraju mozak, ali nisam znao, kunema se, da to rade i klubovi

- Kobe Bryant
- Kontakt:
37500 - jug (3500 - 1100) = 35100EmirTM87 je napisao/la:33.000?![]()
![]()
i recimo da je na zapad jos moglo stati prema jugu 2500 i sve skupa jos jedno na zapadu po coskovima i dole 1000
to je oko 31.500

Bilo nas je oko 50000 protiv Borussije kao sto ti kazes, a koliko je vas bilo protiv UNISA ?Rizzla je napisao/la:rammstein je napisao/la:ŠTTA ĆE NJEMCI, TREBAJU VAS PITATIA KOLIKO JE BILO...EmirTM87 je napisao/la:33.000?![]()
![]()
Ne seri majke ti , na stranu sve nije vas 33000 bilo sto se i vidi , ali hajde uzivajte u ovome ako vas ko pita recite da vas je bilo 50000
VanBasten je napisao/la:Mi ćemo s vama da odradimo jedan lakši trening.diplomatija je napisao/la:Svaka čast, dobri ste sinoć bili, ali ja se ne mogu oteti dojmu da su ovi iz borusije odrađivali jedan jači trening, ako nije bio trening ispadaju ove godine iz lige..

1946
Hvala drug.Head je napisao/la:Ima, ovo mu je drugi. U EL sa 3 kartona je suspenzija.ShofaII je napisao/la:Ima li Tatomirovic pravo nastupa u iducoj utakmici posto je sinoc zaradio zuti karton, ne znam jel imao prije ovog.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Nisu oni loši, nego smo mi dobri, pa ti se sjebala koncepcija.diplomatija je napisao/la:Svaka čast, dobri ste sinoć bili, ali ja se ne mogu oteti dojmu da su ovi iz borusije odrađivali jedan jači trening, ako nije bio trening ispadaju ove godine iz lige..
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Bandovicu nikada ti halaliti necu picko jedna
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 22 avg 2014, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Snimak na FACE TV
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], haris004, JavierBosnia, johntravolta123, NazorUso, Sinfoc1986, soe i 56 gostiju.