Njega nije pogurao kloc sa Grbavice on je to svojim maestralnim partijama zaslužioHordasOdMalena je napisao/la: ↑30 maj 2023, 17:04Gledaj Kusture smrada, za Dala podnaslov (ne)očekivan poziv, a za Armina Hodžića "nagrada za dobre partije"![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Njega nije pogurao kloc sa Grbavice on je to svojim maestralnim partijama zaslužioHordasOdMalena je napisao/la: ↑30 maj 2023, 17:04Gledaj Kusture smrada, za Dala podnaslov (ne)očekivan poziv, a za Armina Hodžića "nagrada za dobre partije"![]()
Tako nekako,s tim sto je njemu primarna pozicija u vezi kao zadnji vezni,u Veležu je uglavnom stopera igrao.bordobijelisampion je napisao/la: ↑30 maj 2023, 16:56Ok, samo ok. Valjda bude dobra 4. eventualno 3. opcija...
Realno fin dolazak.Domaci igrac,nije star a pokriva 3 pozicije.Nije za prvi 11 ali za rotacije sasvim korektan
Koliko se sjecam zeljkovic moze i desnog beka igrati? Dobro je imati polivalentnog igracapjankesarajevo je napisao/la: ↑30 maj 2023, 17:00Zeljkovic kombinacija ako mislimo igrati na oba fronta. Ali ko zna mozda i bljesne i bude jos bolji nego sto je bio u Velezu. Vidjecemo, ja mislim da je on jeftin i dobar igrac. Ne mislim da je ista posebno.keli je napisao/la: ↑30 maj 2023, 16:54Dobar je Zeljkovic nemojte odmah pametovati. Ali mora doci jos jedan bas kvalitetan stoper. Novi stoper kvalitetan ,Zeljkovic, Martinovic i Serbecic neka budu 4 stopera za iducu sezonu sa tim da Besim ako se ne popravi zasluzuje da bude 4. Izbor. Ocajan je bio zadnjih 5-6 utakmica. Previse amaterskih postavljanja i gresaka.
Mehmedović sljedeći
Ne znam ko će biti regulisan.BordoBBoja je napisao/la: ↑30 maj 2023, 17:09@admin @mortemhz
Mislim da svi znamo ko je Ismir Pintol i sta on predstavlja, tako da vas lijepo molim da regulisete ovaj profil
Šta drugo očekivati od Kusture kada ga pljuju sopstveni navijači.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 maj 2023, 17:05Njega nije pogurao kloc sa Grbavice on je to svojim maestralnim partijama zaslužioHordasOdMalena je napisao/la: ↑30 maj 2023, 17:04Gledaj Kusture smrada, za Dala podnaslov (ne)očekivan poziv, a za Armina Hodžića "nagrada za dobre partije"![]()
![]()
Šta je to bilo, nije valjda Hodžić pozvanHordasOdMalena je napisao/la: ↑30 maj 2023, 17:04Gledaj Kusture smrada, za Dala podnaslov (ne)očekivan poziv, a za Armina Hodžića "nagrada za dobre partije"![]()
To je to, ne bi ništa ni oduzeo ni dodaoGalileoGalilei je napisao/la: ↑30 maj 2023, 17:14Zeljković je odlična opcija za rotaciju. Tu se mora dovesti još jedan stoper ala Kovačević ili Vukotić. Druga stvar, u Zeljkoviću dobijaš domaćeg igrača, koji može pokriti dvije-tri pozicije, što je jedna od najbitnijih stvari. Pozdravljam taj dolazak ako se pokaže tačnim.
Tacno tako. Mnogima ovdje izgleda smeta sto Zeljkovic, Mehmedovic ili neko treci nisu neko zvucno ime. A isti ti momci sigurno mogu dati dosta a nece te oguliti ko kojekakvi susici, drobarovi, cirjaci, anicici i slicni. Momci sa iskustvom u nasoj ligi, imaju nase papire, Sarajevo im predstavlja realno iskorak u karijeri i takvim igracima treba teziti. Na te igrace ubodi par dobrih stranaca kao Oliveira i nemas razloga za brigu. Drzim fige da jedan od stopera bude Vukotic ili Kovacevic. Ako nadju nekoga jos kvalitetnijeg onda je to bas bas premija.Samozdravlje je napisao/la: ↑30 maj 2023, 17:21
Za mustuluka si![]()
5 god. ga pozivam, od druge sezone u Velezu.
Možete se smijatdo mile volje , ali po meni MuharemTrako će napraviti bolju karijeru od svih naših trenutnih stopera.
Ko je radio prošli prelazni rok , nastavlja u istom smjeru.
KUPUJ I KORISTI DOMAĆE , ŠTA NEMA U BINGU IMA U BRAZILU I AFRICI![]()
![]()
Ma neko pranje para ne bi li izvukli rs iz ghovana. Zapamti sta ti kazem, ovakvi igraci nikad, ali nikad, ne uspiju u nasoj ligibordobijelisampion je napisao/la: ↑30 maj 2023, 17:22Šta je to bilo, nije valjda Hodžić pozvanHordasOdMalena je napisao/la: ↑30 maj 2023, 17:04Gledaj Kusture smrada, za Dala podnaslov (ne)očekivan poziv, a za Armina Hodžića "nagrada za dobre partije"![]()
![]()
https://www.transfermarkt.com/joao-oliv ... ler/195911
Ako je istina za bojac i njega nije loše pojačanje, hajde GiS ili neki insajder dajte nešto za nas![]()
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Bordotim, Bosniacum Lilium, gh0stHZ, JavierBosnia, johntravolta123, Maestro^^, MaroonBjelave, OsmanhodzicBuco, TigerWoods i 143 gosta.