Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nije doveo, ali je najzaslužniji za uspon njih dvojice i tu se nema šta raspravljati. Čuj svako bi uradio... Pa što to onda nije uradio Dalglish? Nego je, interesantno, Suarez postizao 30+ golova baš pod Rodgersom u dvije sezone.
Nema potrebe sada toliko omalovažavati čovjeka i ono što je uradio u tri godine na Anfieldu.
Nema potrebe sada toliko omalovažavati čovjeka i ono što je uradio u tri godine na Anfieldu.
Ne, nisam ga omalovazavao. Suarez je pod Daglishem igrao 6 mjeseci, od toga je mislim 1,5 mjeseci bio povrijeđen.
Nebitno, hvala Brendanu za "onu" sezonu, ali vrijeme je bilo da ide. Po meni je trebao otici na kraju prosle sezone, ali...
Nebitno, hvala Brendanu za "onu" sezonu, ali vrijeme je bilo da ide. Po meni je trebao otici na kraju prosle sezone, ali...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Nema se sta omalovazavat al covjek je ispucao svoje kredite sto jest jest.Osim one sezone gdje smo drugi bili nista nije dobro uradio.Po meni ta sezona je i bila vise sretna jer su nam se mnoge stvari poklapale al kad shvatis koliko je obrana golova primila to je bila mozda slika i prilika trenera .
Druga stvar je kakve je sve transfere napravio pa to je bilo za plakat,al u to cjeloj prici najgora je bila njegova tvrdoglavost i njegove takticke gluposti ,cak sam par puta ocekivao i suareza na beku il umjesto skrtela .Trebao je otici odmah poslje onog poraza od stoke.
Novi trener bi imao vise vremena za pripremu nego sada jer tko god da dodje do bozica bit cemu tesko ukomponovat igrace i strucni stozer a nadam se Kloppu
Druga stvar je kakve je sve transfere napravio pa to je bilo za plakat,al u to cjeloj prici najgora je bila njegova tvrdoglavost i njegove takticke gluposti ,cak sam par puta ocekivao i suareza na beku il umjesto skrtela .Trebao je otici odmah poslje onog poraza od stoke.
Novi trener bi imao vise vremena za pripremu nego sada jer tko god da dodje do bozica bit cemu tesko ukomponovat igrace i strucni stozer a nadam se Kloppu
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pozdrav raja. Nije me dugo bilo, a jedini i iskljucivi razlog za to jeste sto se sa par nas trebalo napraviti nekih 5,6 podforuma pa da ko ljudi komentarisemo sve nezdravo sto je vezano za Liverpool. Ne sikiram se ja za Big Bossa, brzo ce on preuzeti nekoga iz premier lige. Zao mi je Rodgersa, ali Liverpool treba promjenu. Kada to kazem nikada ne bih osporio znanje koje ima Brendan! Kada to kazem, ne mislim na to da Liverpoolu treba odlazak Brendana, nego mu treba dolazak Kloppa. Covjeka koji nece dozvoliti da se mijesaju u njegovu transfer politiku i koji sigurno moze dovesti igrace koji se uklapaju u njegovu viziju. Bilo ko drugi da dodje i da povije glavu kao mis nece uspjeti nista doprinijeti razvoju kluba koji se ove sezone totalno pogubio. Igraci su se pogubili. Ne pamtim kada je Anfield bio ranjiviji, ne pamtim kada su se klubovi poput Siona nadigravali sa Liverpoolom na svetinji. Puno je vise razloga za javasluk, puno vise od Rodgersa. Puno srece u daljem radu, hvala za najljepsu sezonu Liverpoola, a mi se raja cujemo nekom drugom prilikom. 

Dragi @ackeey, Suarez je igrao 1 i po sezonu pod Dalglishom, i najprimetniji je bio problem realizacije. Koji nije bio unapredjen sve do sezone kada je dao 31 gol, a i tada je masio dosta. I u prvoj sezoni je imao tegoba za zavrsnicom, ali je razlika bila ta sto je duplo vise puta ulazio u sanse i imao sansu za sut, nego pod Dalglishem. Brendan effect. Dodavanjem Sterlinga i Sturridgea, dobijao si ofanzivnu masineriju, a za to je zasluzan niko drugi do Brendan. To da bi neko drugi to isto uradio (kao to je ocigledno) je sbbkbb teorija. Drzimo se cinjenica.
Ne opravdava naravno njegov otkaz koji je pomalo iznenadan (jer rezultati nisu katastrofa), ali donekle i zasluzen.
Ne opravdava naravno njegov otkaz koji je pomalo iznenadan (jer rezultati nisu katastrofa), ali donekle i zasluzen.
To su ljudi koji znaju svoj posao, menadzeri, pogotovo dva koji se spominju. Ne sikiram se ja za uigravanje, nek samo neko dodje.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
U pravu si, fulao sam cijelu sezonu.Paradajz je napisao/la:Dragi @ackeey, Suarez je igrao 1 i po sezonu pod Dalglishom, i najprimetniji je bio problem realizacije. Koji nije bio unapredjen sve do sezone kada je dao 31 gol, a i tada je masio dosta. I u prvoj sezoni je imao tegoba za zavrsnicom, ali je razlika bila ta sto je duplo vise puta ulazio u sanse i imao sansu za sut, nego pod Dalglishem. Brendan effect. Dodavanjem Sterlinga i Sturridgea, dobijao si ofanzivnu masineriju, a za to je zasluzan niko drugi do Brendan. To da bi neko drugi to isto uradio (kao to je ocigledno) je sbbkbb teorija. Drzimo se cinjenica.
Ipak, poslije tekme sa Stoke City-jem, MORAO je dobiti nogu. Blamaze sa Ludogoretsom, Baselom,Besiktasem... su se mnogo ranije morale kazniti otkazom.
I dzaba mu sve kad me doveo dotle da navijam za poraz Liverpoola, uz Zelju jedinog kluba koji volim. Ono bas volim, ne samo da navijam za njega.
Rekao sam vec, hvala mu za "onu" sezonu, ali vakat je bio prije par mjeseci da ide.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
@paradajz
za mene je ovo sranje od ekipe, ima tu dobrih igraca, neki imaju potencijal da budu wc igraci, ali nema ekipe tu, lose selektirana ekipa i o tome pisem cijelo vrijeme, dovodili su se igraci samo da se dovedu, jel normalno dati 30 miliona eura za Firmina a takav ti igrac ne treba, mozes ti sad traziti formacije u kojima ga moze iskoristiti ali cinjenica je da on nije bio potreban uopste i kad nadjes formaciju u kojoj on moze igrati moras izbaciti bentekea, kojeg je ionako tesko uklopiti, jer ne mogu i on i Daniel igrati, obojica su klasicni napadaci i tu mogu dati najvise, znaci nasa dva najskuplja pojacanja su igraci koje tesko mozes uklopiti u ekipu, a dobri su igraci, pogotovo Benteke, koji bi npr bio idealan za united.
Milner ne moze biti starter, pogotovo ne na krilu, cijelo ljeto sam to pisao, dok ste vi pisali dobar, zahvalan igrac, jeste on to, ali je problem sto on kod nas nije igrac za kojeg cemo reci,dobar zahvalan, tj da ima ulogu koju ima u cityu, on je kod nas zamjenik kapitena,uz hendersona glavni veznjak a to on ne moze biti, znaci ili on ili henderson, jedan mora na klupu.
Mi krila nemamo, osim Ibe-a, a trenutno Liverpool nije zdrava sredina za mlade igrace, niti je Ibe tip igraca koji nam je trenutno potreban na krilu, npr trenutno nam je daleko potrebniji neko ko sterling.
Zadnjeg veznog nemamo, lukas ne moze igrati u ozbiljnoj ekipi.
Lijevog beka imamo samo kad igramo sa tri stopera, jer moreno i defanziva ne idu zajedno. Ne zna se ko je veci kikser od stopera a da stvar bude gora i na golu je jos veci kikser i golman koji ne ulijeva povjerenje i treba nam bolji golman.
Na kraju jedino pojacanje je Clyne ali i on je pao kad smo poceli igrati sa tri stopera.
Nama treba golman, lijevi bek,zadnji vezni i krilo, znaci na proslom prelaznom roku mi smo samo problem desnog beka rijesili, a tim da smo izgubili jedino kako treba krilo i tu sad imamo problem. A potrosena velika lova. I BR je zbog toga morao dobiti nogu, a drugi je razlog to sto je Klopp slobodan, mi smo u takvoj situaciji da ne smijemo propustiti priliku da dovedemo Kloppa, a tu je i Ancelotti, iako sam prije zbog Kloppa samo zbog toga sto smatram da ova ekipa nije dovoljno jaka za Ancelottia i da treba trener koji ce ispocetka graditi novi Liverpool.
za mene je ovo sranje od ekipe, ima tu dobrih igraca, neki imaju potencijal da budu wc igraci, ali nema ekipe tu, lose selektirana ekipa i o tome pisem cijelo vrijeme, dovodili su se igraci samo da se dovedu, jel normalno dati 30 miliona eura za Firmina a takav ti igrac ne treba, mozes ti sad traziti formacije u kojima ga moze iskoristiti ali cinjenica je da on nije bio potreban uopste i kad nadjes formaciju u kojoj on moze igrati moras izbaciti bentekea, kojeg je ionako tesko uklopiti, jer ne mogu i on i Daniel igrati, obojica su klasicni napadaci i tu mogu dati najvise, znaci nasa dva najskuplja pojacanja su igraci koje tesko mozes uklopiti u ekipu, a dobri su igraci, pogotovo Benteke, koji bi npr bio idealan za united.
Milner ne moze biti starter, pogotovo ne na krilu, cijelo ljeto sam to pisao, dok ste vi pisali dobar, zahvalan igrac, jeste on to, ali je problem sto on kod nas nije igrac za kojeg cemo reci,dobar zahvalan, tj da ima ulogu koju ima u cityu, on je kod nas zamjenik kapitena,uz hendersona glavni veznjak a to on ne moze biti, znaci ili on ili henderson, jedan mora na klupu.
Mi krila nemamo, osim Ibe-a, a trenutno Liverpool nije zdrava sredina za mlade igrace, niti je Ibe tip igraca koji nam je trenutno potreban na krilu, npr trenutno nam je daleko potrebniji neko ko sterling.
Zadnjeg veznog nemamo, lukas ne moze igrati u ozbiljnoj ekipi.
Lijevog beka imamo samo kad igramo sa tri stopera, jer moreno i defanziva ne idu zajedno. Ne zna se ko je veci kikser od stopera a da stvar bude gora i na golu je jos veci kikser i golman koji ne ulijeva povjerenje i treba nam bolji golman.
Na kraju jedino pojacanje je Clyne ali i on je pao kad smo poceli igrati sa tri stopera.
Nama treba golman, lijevi bek,zadnji vezni i krilo, znaci na proslom prelaznom roku mi smo samo problem desnog beka rijesili, a tim da smo izgubili jedino kako treba krilo i tu sad imamo problem. A potrosena velika lova. I BR je zbog toga morao dobiti nogu, a drugi je razlog to sto je Klopp slobodan, mi smo u takvoj situaciji da ne smijemo propustiti priliku da dovedemo Kloppa, a tu je i Ancelotti, iako sam prije zbog Kloppa samo zbog toga sto smatram da ova ekipa nije dovoljno jaka za Ancelottia i da treba trener koji ce ispocetka graditi novi Liverpool.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Coutinho withdraws from Brazil squad due to injury
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Smeće smo otpustili preko telefona, baš smetljarski. Toliko koliko vlasnici misle o njegovim zaslugama za bilo šta. Navijači napuštaju utakmice, mi ovdje žalimo što dolazi naredno kolo a znamo da je on na klupi...Finn je napisao/la:Nije doveo, ali je najzaslužniji za uspon njih dvojice i tu se nema šta raspravljati. Čuj svako bi uradio... Pa što to onda nije uradio Dalglish? Nego je, interesantno, Suarez postizao 30+ golova baš pod Rodgersom u dvije sezone.
Smeće je otjerano i on nema zasluga ni za šta u klubu.
Najgori trener u historiji kluba.
Kocka je bačena
Iz tvog komentara @YNWA, mogu samo zakljuciti da je borba za sredinu tabele realna, sta drugo.
Ben Smith javlja da se uslo u pregovore sa Kloppom i da je on otvoren da preuzme klub. Carlo je u Londonu, i druga je opcija, ali Klopp je vidjeniji od strane FSG kao bolji fit.
Ben Smith javlja da se uslo u pregovore sa Kloppom i da je on otvoren da preuzme klub. Carlo je u Londonu, i druga je opcija, ali Klopp je vidjeniji od strane FSG kao bolji fit.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:

Ovog momka vidim već u januaru u omiljenom nam dresu.
Igra vrlo lošu sezonu u BvB,prevazišao je davno Bundesligu i vrijeme je za pravi izazov.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Ben Smith
@BenSmithBBC
17m
#LFC have made contact with Jurgen Klopp camp. The German is open to moving to Anfield but deal and conditions will need to be right
@BenSmithBBC
17m
#LFC have made contact with Jurgen Klopp camp. The German is open to moving to Anfield but deal and conditions will need to be right
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Klopp trebamo te .
Poslat cu ti torbu kapa kakvi zelis samo dodji

Poslat cu ti torbu kapa kakvi zelis samo dodji

YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
Jurgen Klopp has told friends that he expects to return to management within the next fortnight. (Matt Law - Telegraph) #lfc
Klopp has told Liverpool that he is happy to take advice and recommendations on players but that he must have the final say. #lfc (Mail)
Klopp is understood to have studied #LFC's recruitment & doesn't want his reputation tarnished with players he hasn't chosen himself. (Mail)
The atmosphere at Liverpool's Melwood training ground has been dreadful ever since the defeat at Manchester United in September. #lfc (Mail)
Klopp didn't have sole control over transfers at Dortmund so I can't see him having a major issue with the committee system at #LFC.(Pearce)
Rodgers has paid the price but it's unrealistic to believe that by getting rid of him all LFC's problems are solved. (James Pearce) #lfc
It was FSG's belief that Rodgers hasn't been getting enough from the players at his disposal that ultimately cost him his job. (Pearce)
I wouldn't take any notice of the reports linking Coutinho to Barcelona. #lfc (James Pearce)
Coutinho recently signed a 5-year deal. I just don't buy the idea that he's at Barcelona's level and #LFC won't want to sell. (Pearce)
If as expected it is Klopp taking over then he will bring in his own staff. #lfc (James Pearce)
If it's Klopp then I'd expect him to bring Zeljko Buvac, his assistant at Dortmund with him. #lfc (James Pearce)
It's too easy to just blame Rodgers. Everyone on the transfer committee has to shoulder the blame for the money that's been wasted. (Pearce)
FSG wouldn't have sacked Rodgers without a clear idea who they were going to replace him with. #lfc (James Pearce)
I'd expect an announcement from FSG towards the end of this week, early next week at the latest. #lfc (James Pearce)
Jordan Henderson is still on crutches. Not expecting him back in action until late November. #lfc (James Pearce)
It is unclear exactly what Coutinho has done & whether he’s a doubt for Liverpools next game away to Tottenham on October 17. (James Pearce)
Didi znaš šta ti je činitiKlopp is understood to have spoken to Dietmar Hamann about the club, the city and the fans. (Ben Smith - BBC)

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Meni je najjače što sada ovi što su branili bibliotekara pokušavaju da djelimično svale krivicu na tranfer komitet, a kada sam govorio da ima transfer komitet, ubjeđivalu su me da to izmišljam i da nepostoji nikakav transfer komitet.
Gastone, mislim na tebe više nego na neke druge.
Kocka je bačena
Nadam se da ce sto prije finalizirat dogovore sa novim trenerom,jer dok je stanka da dobijemo na vremenu da se ekipa bar malo spremi pred tottenham
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
Iskreno, prilično sam siguran da nisam osporavao postojanje komiteta al' opet možda me sjećanje slabije služi nego tebeHendo je napisao/la:Meni je najjače što sada ovi što su branili bibliotekara pokušavaju da djelimično svale krivicu na tranfer komitet, a kada sam govorio da ima transfer komitet, ubjeđivalu su me da to izmišljam i da nepostoji nikakav transfer komitet.

Kao što vidiš, Hames Pearce se slaže samnom da nije sve Rodgersova krivica kako neki predstavljaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.