Ne bih se bas slozio, igraci Borca su nas proslu utakmicu bas nadigrali, imali smo dosta srece, nekako me strah da nam se to sad ne vrati . . .suntu jeu je napisao/la:Pa bolja fizička sprema je odlučila prvu utakmicu, tj. Željo je ima.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
http://www.justin.tv/juzni25#r=ig00nNE~H1N1 je napisao/la:Moze li mi neko reci ima li gdje prenosa utakmice??? Unaprijed hvala.
Svaka cast, sve cestitke na dosadasnjoj igri !
o boze sta se ovo desava.............. srce mi kuca tako jako 0:2!!!!!!!!!!!! moram pohvaliti stanceskog djelujem mi tako sigurno s loptom... samo da ne primimo 3 gola....o boze !!!!
Dobra igra Borca mora se priznati, puno bolje igraju na sredini od komsinica. Bice ovdje svega
Borac se brani i ceka gresku Zelje i docekao je dva puta.Sjajna taktika Marica(moracete se slozti sa mnom).
Nego hoce li on ikada ustati sa klupe,dali dva gola a on kao da ste primili toliko samo mirno sedi.
Nego hoce li on ikada ustati sa klupe,dali dva gola a on kao da ste primili toliko samo mirno sedi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
jos bolji je napisao/la:o boze sta se ovo desava.............. srce mi kuca tako jako 0:2!!!!!!!!!!!! moram pohvaliti stanceskog djelujem mi tako sigurno s loptom... samo da ne primimo 3 gola....o boze !!!!
Svaka vam cast nek strunfovi sad pisu na majicama kup je nas.Tako su sad smijsni ispali!

cestitam na kupu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- gradacacka zvijezda
- Kontakt:
**** im cestitaj ima jos 45 minutatax je napisao/la:cestitam na kupu
Ma ja, bice jos kornera i prekida, nista nije gotovo 

slazem se odlicna taktika, tako ce i Laktasi protiv Zelje pokusati doci do boda, bar je tako Stepi najavio, mada mislim da se ne treba nadati tomu bodu al ajdDevil je napisao/la:Borac se brani i ceka gresku Zelje i docekao je dva puta.Sjajna taktika Marica(moracete se slozti sa mnom).

Nego svaka cast Borcu i nadam se da ce osvojiti kup, realno zasluzili su u ovoj sezoni podignuti bar jedan pehar

ajde Borac samo hrabro do kraja odigrat i kup je vas 

Nidje veze ofsajd
ostetise Borac, cist gol ponistise

Zadnja izmjena: UPS, dana/u 19 maj 2010, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
naprijed borac naprijed banja luka....
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Sa ovakvom igrom i napadačima mogu i prestati igrati, te predati kup odmah Borcu. Razgulili su nas ljudi.gradacacka zvijezda je napisao/la:**** im cestitaj ima jos 45 minutatax je napisao/la:cestitam na kupu
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 19 maj 2010, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
kakao ponistise gol borcu ono je SRTAMOTA....sreca pa primise dva 

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da li se ovo meni čini, ili je naša liga svakog dana sve kvalitetnija i kvalitetnija? Odlična utakmica, moram priznati, nije ono puko nabijanje lopte pa kome dođe. Iako Željo ima više loptu u posjedu, te je imao neke poluprilike, Borac je iskoristio dvije greške domaće odbrane i to je to. Što se tiče onog offside-a, i ja mislim da ga nije bilo, no pomoćnik je digao zastavicu i to je to. Nadam se da će i u drugom poluvremenu biti ovakva igra, pa neka pobjedi bolji.
Imam osjećaj da su igrači Želje podcijenili Borac, te su ušli u utakmicu sa onom "lako ćemo politikom" i to im se osvetilo.
Sve u svemu, sjajna nogometna predstava, vidi se da su ovo dvije kvalitetne ekipe.
Imam osjećaj da su igrači Želje podcijenili Borac, te su ušli u utakmicu sa onom "lako ćemo politikom" i to im se osvetilo.
Sve u svemu, sjajna nogometna predstava, vidi se da su ovo dvije kvalitetne ekipe.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mislim da je titula vec u Borcevim rukama, ali jednostavo PRELIJEPA utakmica, nisam ni sanjao da cu jednom odgledati ovako dobru utakmicu u nasoj ligi
.

--Pametnij popusta--
Ne mogu vjerovati, kako je Zeljina odbrana naivna, hahahahaha . . . Gotovo je ovo . . . Cestitke Borcu na zasluzenom KUPU u dvije utakmice pokazali su mnogo mnogo mnogooooo vise !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.