BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Bio na mecu od kraja drugog seta. Jako, jako lose. Nije mi jasno da moze od one smlate izgubiti. Slusao sam neke ljude iz organizacije koji su sjedili blizu mene, kazu ma treninzima da je sam sebe podapinjao, da se bukvalno ne zna kretati. U sustini Damir je sam sebe pobijedio.
Inace, kad vidis damira imas utisak da on nije za ovog sporta, jednostavno je fizicki inferioran. Jos je sitniji uzivo nego na tv-u sto sam gledao. Brzina mu je najveca vrlina, istali segmenti igre dosta skromni. Mirza puno vise "lici" na tenisera i mislim da ima vece sanse uspjeti u pro tenisu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Inace, kad vidis damira imas utisak da on nije za ovog sporta, jednostavno je fizicki inferioran. Jos je sitniji uzivo nego na tv-u sto sam gledao. Brzina mu je najveca vrlina, istali segmenti igre dosta skromni. Mirza puno vise "lici" na tenisera i mislim da ima vece sanse uspjeti u pro tenisu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Virtu4l je napisao/la:
Pametan je skontao

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uzrok ovog poraza su i mediji, očekivali smo od njega puno. Veliki je to pritisak, nije lako podnejti pritisak koji stvore mediji, bio je na skoro svakoj televiziji, portalima je davao interjue, nije znao kako da to podnese.
Vidjelo se danas da ovo nije bio njegov dan, koliko je samo zicera promašio. A i Markos je odigrao odličan meč, servis je bio odličan, vrlo jak i precizan. Forhendom je pogađao sve živo, možemo reći da je ovo bio njegov dan i da je zasluženo pobjedio.
Samo me strah da Damir nakon ovog poraza ne izgubi samopouzdanje koje je dobio na AO i da ne uslijede porazi. Ovaj meč treba zaboravit.
Vidjelo se danas da ovo nije bio njegov dan, koliko je samo zicera promašio. A i Markos je odigrao odličan meč, servis je bio odličan, vrlo jak i precizan. Forhendom je pogađao sve živo, možemo reći da je ovo bio njegov dan i da je zasluženo pobjedio.
Samo me strah da Damir nakon ovog poraza ne izgubi samopouzdanje koje je dobio na AO i da ne uslijede porazi. Ovaj meč treba zaboravit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sta bi?
Ajde Damire trzni se!!
Ajde Damire trzni se!!
Ma Damir se ne smije obazirati ni na uzdizanje ni na pljuvanje...mora se iskljuciti iz ovog okruzenja...
Mi nismo normalnan narod definitivno, u jednom trenutku je covjek GS šampion materijal...u drugom amater
Odlicnih pobjeda ce biti, kao i ovakvih poraza...bitno je da on gura dalje
Strašno smo pojačanje na klupi dobili, Amer je baš veliki majstor
Mi nismo normalnan narod definitivno, u jednom trenutku je covjek GS šampion materijal...u drugom amater
Odlicnih pobjeda ce biti, kao i ovakvih poraza...bitno je da on gura dalje
Strašno smo pojačanje na klupi dobili, Amer je baš veliki majstor
Listam ove stranice i ne vidim da je neko omalovažio Damira ili ga proglasio amaterom i slično.shminka je napisao/la:Mi nismo normalnan narod definitivno, u jednom trenutku je covjek GS šampion materijal...u drugom amater
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Govorim opcenito...svega se moglo cuti u dvorani, ispred...a i procitati okolo
A prelistaj malo bolje prethodne stranice...
A prelistaj malo bolje prethodne stranice...
Amer je gospodin čovjek, danas sve objasnio ko je slušao. Sutra je novi dan, imamo 1-1. Imamo jak dubl i nadamo se prolazu. Ovdje je tim važan, a Damir ce se iskupiti u nedjelju Abd.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nema opravdanja za poraz od 691. igrača svijeta.Ovo je veća senzacija nego da je Džumhur pobijedio Berdycha.
valjda ce nekad ljudi i kod nas skontati da ranking ne igra 
Glavu gore momčino svakom se može desiti, jednostavno danas ništa nije štimalo, a ima mjesta i ovom što je Virtu4l napisao.
Sutra aBda dobiti u dublu i riješiti ovo.
Sutra aBda dobiti u dublu i riješiti ovo.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- NoName
- Kontakt:
Da li je Damir uopšte trenirao nakon AO? Jerbo na koji god sam kanal okrenuo u zadnjih 7 dana, Damir je tamo bio gost. Ne smije dozvoliti da ga ovaj uspjeh digne od zemlje, čisto zbog njeg samog
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ovaj poraz je možda i najbolja stvar koja mu se mogla desiti 
+1shminka je napisao/la:Ovaj poraz je možda i najbolja stvar koja mu se mogla desiti
- crozzer
- Kontakt:
kad sutra počinje mečevi ?
14:00 dubl.crozzer je napisao/la:kad sutra počinje mečevi ?
- legenda reala
- Kontakt:
14:00 samo je jedan meč sutra na rasporeducrozzer je napisao/la:kad sutra počinje mečevi ?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- crozzer
- Kontakt:
ko igra dubl ?
Bilo je nemoguće pobjeći od svega ovoga, trening i nije toliko bitan, ovaj meč je izgubljen u glavi.NoName je napisao/la:Da li je Damir uopšte trenirao nakon AO? Jerbo na koji god sam kanal okrenuo u zadnjih 7 dana, Damir je tamo bio gost. Ne smije dozvoliti da ga ovaj uspjeh digne od zemlje, čisto zbog njeg samog
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
koliko je karta za ove mečeve?
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.