PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Napravi sad cu ja(Everton) 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
global worldwide 1 soba ss.ba pass ss.baS-Y-L-A-R je napisao/la:Napravi sad cu ja(Everton)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
druze ajde u global word wide ss.ba ss.ba isto sve ajde sad takmicarski sanderland neka se javi ako ce igrat
Samo Sarajevo
Nek se zna poslije 90 minuta igraju se i produzeci i penali
41.21.1.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Izbacit ihkanarinac je napisao/la:sta cemo sa ovim sto se ne odazovu na utakmice

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
nema ovog sanderlanda nidje ni na mapiSarajlijc@ je napisao/la:Izbacit ihkanarinac je napisao/la:sta cemo sa ovim sto se ne odazovu na utakmice
Samo Sarajevo
Nema ni Newcastlea slao sam mu i pp 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- KB-TM87
- Kontakt:
ja se htjedoh prijaviti al mi pukla konekcija 
ako nema tih ubacite me, Celtic sam ja, da ih oprobam

ako nema tih ubacite me, Celtic sam ja, da ih oprobam
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Laurent Blanc napustio Bordeaux,a za novog trenera imenovan je Semir
Nakon neuspješne sezone BLanc je dobio nogu od strane Bordeaux.Ali zamjena se brzo nasla na Blanca ce nasljediti Semir,koji je prije toga vodio west ham gdje je zavrio 7 u ligi,i sada galatasaray kojeg je doveo do 1/4 (valjda

Kako se osjecali nako sto su vas proglasili novim trenerom Bordeaux.
Semir:Veoma sam zadovoljan (al u .....

Otisao je mozda i najbolji igraci i kapiten ovog tima Diarra
Semir:Malo sam razočaran njegovim odlaskom,odličan je igrac i dosta bi pomogao ovoj ekipi,ali nema veze zelim mu svu (ne)sreću.A sada vas moram napustiti.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 01 avg 2011, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
hehehe ajmo ja i ti za finale da ne cekamoLBJ MVP je napisao/la:Nema ni Newcastlea slao sam mu i pp
Samo Sarajevo
- KB-TM87
- Kontakt:

Celtic u novu sezonu sa nepoznatim menadžerom
- Nedim aka KB-TM87 je novi menadžer Celtica ! Potresna viječ za sve navijače je imenovanje ovog anonimusa iz Bosne. Novi menadžer je rekao da ne očekuje ništa specijalno u ovoj sezoni, te da će ekipa biti na sredini tabele, što je izazvalo revolt kod navijača.

Da li je ovo zamka za druge timove ili ne, vidjećemo.

Come on Celtic!

Željezničar - kult glavnog grada
Dynamo odustaje od turnira.Zbog loše organizacije i ne dolaska ekipe Newcastlea na turnir
Odo ja sad vani neda mi se više čekat

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Wolfsburg-Everton 0-4
Cekam rezultate ostalih utakmica a posto vidim da se neki ne javljaju pisat cemo pobjede Dinamo Kiewu i Sportingu ako se ovi ne jave u roku od 5 minuta i vise ih nikad necu racunat za turnire,sta ste se prijavljivali ako necete igrat a bilo je jos ljudi koji su htjeli a radi vas nisu mogli
Cekam rezultate ostalih utakmica a posto vidim da se neki ne javljaju pisat cemo pobjede Dinamo Kiewu i Sportingu ako se ovi ne jave u roku od 5 minuta i vise ih nikad necu racunat za turnire,sta ste se prijavljivali ako necete igrat a bilo je jos ljudi koji su htjeli a radi vas nisu mogli

41.21.1.
nema i sanderland nije pristupio turniru jer kad je vidio ko ga je dobio za protivnika pobjegao je dok jos ima neku reputaciju tako da bi ovo trebalo prepisat pobjedu sportingu od 3 0LBJ MVP je napisao/la:Dynamo odustaje od turnira.Zbog loše organizacije i ne dolaska ekipe Newcastlea na turnir![]()
Samo Sarajevo
Hajd eto ipak ću odigrat vidim da su uradili ono što treba 

- Senaid L.F.C
- Kontakt:

Novi trener Wolfsburga nakon odlaska Magatha sa te pozicije je odigrao prvu sluzbenu utakmnicu protiv favorizirano Evertona i i izgubio 4-0.Na press konferenciji rekao je:
Izgubili smo ali bili smo bolji nego sto rezultat pokazuje.Ova momcad ima potencijal i popravit cemo se.Igrali smo dobro ali nismo imali srece.
Izjavu trenera Wolfsubrga prenosi uvazeni sportski portal sportsport.ba
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 01 avg 2011, 16:14, ukupno mijenjano 5 puta.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ljudi ja mislim da sam ja prosao jer se ovaj sa sanderlandom ne javlja nema ga nidje ni na mapi meni se racuna rezultat 3 0
Samo Sarajevo
Jesi prosao si cekamo jos da se javi Muhovic,posto sam vidio da cospy igra tamo sa unicom a ne sa njim,ako se on ne javi naci cemo 4. ekipu 
Ima ovaj sa Celticom ako hoce ????

Ima ovaj sa Celticom ako hoce ????
Zadnja izmjena: S-Y-L-A-R, dana/u 01 avg 2011, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
41.21.1.
- Barca u srcu
- Kontakt:
Jel' mogu ja uskočit' umjesto nekog?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.