A sta bi ti hteo brate da toliko radis kao ja i da imas vecu platu.Samo F.K.S !! je napisao/la:Male su to pare bgm
7 sati radnog vremena,imas dva kompa,od toga jedan sa netom i TV.
Moderator/ica: insider
A sta bi ti hteo brate da toliko radis kao ja i da imas vecu platu.Samo F.K.S !! je napisao/la:Male su to pare bgm
2.5 godine sa tim da leto ne radim.Samo F.K.S !! je napisao/la:hahahaha gospodinkolko vec radis tamo ?
Danas smetljari dobro zaradjuju,jbt lik vozi kamion i ima platu 250e.Samo F.K.S !! je napisao/la:danas konobari dobro zaradjuju
Sto me ovo ne cudi?OTNYS_YNWA je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /100910015
Strašno je šta se sve izdešavalo sinoć. Pa zar ima toliko bolesnih umova.
Zato sto nemozes otvoriti ovaj linkOmerbavarac je napisao/la:Sto me ovo ne cudi?OTNYS_YNWA je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /100910015
Strašno je šta se sve izdešavalo sinoć. Pa zar ima toliko bolesnih umova.![]()
To je jako nezahvalan posao. Imaćeš ti love ali će ti uvijek neko visiti za vratom, a i jako je teško raditi u velikim skupinama ljudi. Naravno, osim ako se ne zaposliš u nekoj državnoj firmi ali ti prvobitno treba ogromna štela.Samo F.K.S !! je napisao/la:danas konobari dobro zaradjuju
ti kad trebas da radis u ljeto kad turisti dolaze i kad ima raje ti ne radis...Devil je napisao/la:2.5 godine sa tim da leto ne radim.Samo F.K.S !! je napisao/la:hahahaha gospodinkolko vec radis tamo ?
i Grafički, Web dizajneri jedan plakat 2 sata posla lik naplacuje 300 KM sam radi ima 15 poslova mjesecnoDevil je napisao/la:Danas smetljari dobro zaradjuju,jbt lik vozi kamion i ima platu 250e.Samo F.K.S !! je napisao/la:danas konobari dobro zaradjuju![]()
![]()
A mislim da opcenito od ostalih zanimanja programeri najvise uzimaju para.
Onda su oni poslije izbora najveci dobitnici definitivnoFrutek je napisao/la:i Grafički, Web dizajneri jedan plakat 2 sata posla lik naplacuje 300 KM sam radi ima 15 poslova mjesecnoDevil je napisao/la:Danas smetljari dobro zaradjuju,jbt lik vozi kamion i ima platu 250e.Samo F.K.S !! je napisao/la:danas konobari dobro zaradjuju![]()
![]()
A mislim da opcenito od ostalih zanimanja programeri najvise uzimaju para.
Kakva je igrica jel ono ti upravljas svojim likom ili nesto kao mafia wars ?sikirica je napisao/la:Igral ko ovdje Gladiatusa?Ja sam 10 level,tek kreno igrati.
Nisam nikada igrao Mafie Wars,ali igrica je slicna Bite fight,ako si ga ikad igrao.Imas svog gladiatora i sa njim radis zadatke kod krcmara i dobijas iskustvo.Iskustvo ti treba za level.Sto si veci lelevel treba ti vece iskustvo plus jos dobijas gold s kojim se treniras i kupujes gladijatorsku odjecu(oklop,kaciga,cipele,rukavice,oruzja itd.),s tim jos imas i arenu gdje se s drugim ljudima boris.Kada budes 10 level imas jos tamnice i u radis zadatke i tu najvise dobijas iskustva.Samo F.K.S !! je napisao/la:Kakva je igrica jel ono ti upravljas svojim likom ili nesto kao mafia wars ?sikirica je napisao/la:Igral ko ovdje Gladiatusa?Ja sam 10 level,tek kreno igrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.