Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
75
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 248

harry_90
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la harry_90 » 25 okt 2010, 20:18

@Brnjo

Jbg ja nisam dosao provocirat,ti mislis sto ja spominjem Barcu odmah provokacija,vec samo sam rekao,da Barca vise ulaze u igrace iz svoje skole,dok Real kupuje igrace po svijetu,a rezultata nigdje,dok Barca sa igracima iz svoje skole osvaja sve od kupova,LP,prvenstva .Nemoj sad smatrat provokacijom,al tako ti dodje,i sam znas da je ovako ;) tvom Realu puno srece,ali sve dok se dovode igraci iz raznih zemalja,i dok se mijenja tim svake sezone,nema od toga nista.Zato je pametnije ulagat u svoju skolu kao Barca.a ne bacat pare, pa rezultata nigdje..Jedinog igraca kojeg i dan danas cijenim,a to je RAUL . I njega su uspjeli otjerat,kao i Gutija zbog raznih zvjezdica,a znamo sta su Guti i Raul znacili u igri Reala,al sad su tu Ozil,Alonso puno srece sa njima.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 25 okt 2010, 20:43

Raul_64 je napisao/la:joj Royal Gunera :D
GunnerS je napisao/la:

Sun 28/11/10 PRD Barcelona - Real Madrid 2

Sun 02/01/11 PRD Getafe - Real Madrid x
tek od Atletika počinje liga za Real....ali ni Barcelona nemože reči da je imala toliko teži raspored a ovaj što kaže da če Real izgubiti od Barcelone i da nas mrzi zbog naše politike samo jedan u nizu koji s vremena na vrijeme dođu na ovu temu i ostave uvijek isti komentar iako ih niko ništa nije pitao al hajd..

EDIT:imao je dvojicu pa...
Kako nije atetico madrid i valencija nisu jaki klubovi ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 okt 2010, 20:57

rekao sam da nisu imali toliko teže utakmice...a po meni Malorca i Atletiko u gostima isto ti dođe...a Valencija kod kuce i nije neki bauk...doduše rješili ste se i gostujuće utakmice u Bilabau ali kad uzmeš prosute bodovi od Herculesa i Majorce dođeš na isto...Real je imao savršen raspored(mogla je prva biti malo lakša al dobro sad) ali otovrilo se da igramo sa malima dok se neuigramo za velike...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 okt 2010, 01:32

harry_90 je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: Milan i Ajax ne spadaju u tu skupinu,smijesno je poredit ove timove sa Malagom itd.
Pa sto onda govoris da se mozemo izivljavati samo na Erreali, Racingu... ako mene moje oci ne varaju a vjerujem da me nisu varale, vise smo se izivili nad Milanom i Ajaxom nego li nad npr. Osasunom :roll:
Ja sam mislio na Primeru,zato sam rekao Malagu i Sociedad,nisam mislio na LP,jer je Real ocitao lekciju Milanu,ali sto se tice Primere,tu mogu svakog dobit,dok im jedino Barca pomrsi racune i to dobre.Sad sam rekao vise gotivim Barcu zbog toga sto se ne razbacuje parama,i ne dovodi razne zvjezde pa poslije ih izbaci Alcorcon,sto je sramota kakve igrace je Real imao u tom mecu.I ako ti nije mrsko koliko igraca Reala iz njegove skole je bilo na terenu u mecu protiv Milana ?
Pa eto Real nije valjao zato sto nemoze 3 ligasa proci.. :mrgreen: a sada nevalja zato sto dere Malagu, Racing itd..a sto Barca iste takve dere ok..a dok naidje na At.Madrid...kojeg RM dere, ali eto oni sigurno imaju imparativ vise protiv Barce nego Reala :mrgreen: a kazes isto Real Madrid kupuje igrace i ispadne od 3 ligasa, izvini odkad ti pratis nogomet??znas li da je i Barca prije nekih 6,7,8 godina (neznam tacno) ispala od 4 ligasa a isto su kupovali ;) ali dobro ti pratis nogomet u zadnji 4 godine.zdravo
Koliko je u Milanu bilo na terenu iz njihove skole nogometa...sigurno od RM vise :) ajd ba razguli sada :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 okt 2010, 01:48

COPA DEL REY

Real Murcia: Dani Hernández; Ander Gago, Luciano, Amaya, Óscar Sánchez; Aguilera, Richi, Miguel Albiol, Isaac Jové; Cañadas, Chando

Real Madrid C.F: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa; Diarra, Granero; Pedro León, Canales, Cristiano Ronaldo; Benzema

20:00 h
Stadion: Nueva Condomina

Sudija: Ayza Gámez
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 26 okt 2010, 01:49

Pustite priče koje pričaju zavidnici. Svi danas troše pare. Real je dugo gutao ono što je Barca uradila u posljednjih tri godine i onda je Perez rekao dosta. Ako Real ne uzme titulu ove sezone, onda će naredne godine kupiti Messija da igra lijevog beka u Realu :-D jer vam je to objektivno najslabija karika u ekipi, mislim na lijevog beka Marcela ;-)
Niko se postavlja pitanje koliko je Barca potrošila, svi prigovaraju Realu ;-)
Bajern je istrpio Wolsburga jednu godinu i onda odriješio kesu i potrošio 200 miliona i titula odmah vraćena.
Abramovic sa Chelsijem je isto tako uradio i mi ostali u engleskoj možemo samo mahati ušima.
Naravno, sad će i Liverpool u junu i julu da potroši nekih 200 miliona eura pa će se i o Liverpoolu pričati o rasipničkoj ekipi :roll: a to što trpe 20 godina sa slabim ulaganjem niko ne pogovara, svi dođu samo da podje.avaju i smiju nam se ;-)
Zato uživajte u lijepim trenucima sa Perezom i Mourinjom ;-) kada vam neko počne nešto pametovati, samo pogledajte za koji klub navija i sve će vam biti jasno ;-)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 26 okt 2010, 11:45

Rizah je napisao/la:Pustite priče koje pričaju zavidnici. Svi danas troše pare. Real je dugo gutao ono što je Barca uradila u posljednjih tri godine i onda je Perez rekao dosta. Ako Real ne uzme titulu ove sezone, onda će naredne godine kupiti Messija da igra lijevog beka u Realu :-D jer vam je to objektivno najslabija karika u ekipi, mislim na lijevog beka Marcela ;-)
Niko se postavlja pitanje koliko je Barca potrošila, svi prigovaraju Realu ;-)
Bajern je istrpio Wolsburga jednu godinu i onda odriješio kesu i potrošio 200 miliona i titula odmah vraćena.
Abramovic sa Chelsijem je isto tako uradio i mi ostali u engleskoj možemo samo mahati ušima.
Naravno, sad će i Liverpool u junu i julu da potroši nekih 200 miliona eura pa će se i o Liverpoolu pričati o rasipničkoj ekipi :roll: a to što trpe 20 godina sa slabim ulaganjem niko ne pogovara, svi dođu samo da podje.avaju i smiju nam se ;-)
Zato uživajte u lijepim trenucima sa Perezom i Mourinjom ;-) kada vam neko počne nešto pametovati, samo pogledajte za koji klub navija i sve će vam biti jasno ;-)
Upravo tako, svi danas trose a to sto Real uvijek ima para, to je do Pereza koji zna kako i na koga pare potrositi. I Barca bi trosila vise da ima para (trenutno samo jednog napadaca imaju xD) ali nema, dugovi su ogromni. Dati 40 miliona plus Etoa za Ibru i godinu dana kasnije dati Ibru za moze se reci dzabe Milanu, to ne moze svako.

A sto se tice Marcela, s obzirom koliko su nam jake ostale pozicije moze se reci da nam je lijevi bek najslabiji ali, Brazilac se nenormalno popravlja i ako si gledao tekmu protiv Milana znao bih sta govorim. Pod Mourinhovom palicom se brzo razvija i nece nam biti potrebno dovoditi lijevog beka
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 okt 2010, 11:51

Ja sam siguran da će se ovoliko trošenje i ovoliki jaz između bogatih i siromašnih smanjit, to je ono što Platini radi i što če ako Bog da uradit. Jer dat 90 miliona za jednog igrača je stvarno presmješno. Nemam niša protiv Reala al takvih politika imam. Npr.City, Chelsea, Real, Barca... Svi oni troše enormne novce na dovođenje igrača. Al jbg.zato dugovi su ogromni ( doduše City i Chelsea imaju jaka leđa pa kad god naprave dug ima neko ko će reč evo pa smanjite ) dok ova dva kluba Real i Barca mogu samo od prodaje živjet ( koliko znam vlasnici su navijači ).
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 okt 2010, 12:15

Najsmjesnije mi je kad cujem da nekoga navijaci Reala optuzuju da ima dugove pa Real da nije politicki klub davno bi dozivio sudbinu Leedsa i mnogih drugih cuj kaze Perez zna naci pare i trositi aha to se samo tako pare radjaju iz nicega jes ali u vasem imaginarnom svijetu. Covjek dize ogromne kredite i na kraju kad dodje isplata kredita ode i proda Bernabeu gradu Madridu po 5-6 put :mrgreen: i vrati dugove, nema sta fer poslovanje ja vjerujem da ovo ni u Sjevernoj Koreji ne bi bilo moguce npr. da njihov onaj Vodja Kim Jong nekome proda istu stvar 5 puta, kakva komedija od kluba.
Dio Arsenala

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 26 okt 2010, 13:00

Pa sta ces Paji dokazivati. Neka mi navede koliki smo imali dug prosle godine i na koliko je smanjen. Neka mi kaze koliki smo budzet imali, neka mi kaze koliko smo zaradili SAMO OD RONALDA, neka mi kaze koliko smo smanjili dug, neka mi kaze ko je Florentino Perez, neka mi kaze kakve veze politika ima sa ovim sadasnjim Realom, neka mi kaze zna li kakav je uspjeh PErez naparvio u Madridu i neka mi kaze koji tim na svijetu zaradjiva najvise novca od TV prava i komercijale.

Nece mi znati reci.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 okt 2010, 13:24

Joj o cemu vi non stop isto :roll: Dakle veceras u prvoj postavi Casillas i Ronaldo :o dakle Mou najozbiljnije shvatio ovo takmicenje a bas sam se uzelio Murcije da je vidim tamo u 3 ligi razvaljuju :)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 26 okt 2010, 13:29

Pa Real nikad ovo takmicenje nije zauzimao za ozbiljno. Prosle sezone Pellegrini ostavio Casillasa da se odmara, a covjek se ne moze umoriti pa to je golman. Primimo 4 gola zbog Dudeka koji nije odbranio nista, a sad Mourinho ocito zna sta radi i stavlja CAsillasa na gol :)

Veceras ocekujemo pobjedu sa 2 ili vise razlike i ove godine nam se nece smijati

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 okt 2010, 13:31

Kaze Mou ako ponove Alcorcon mrtvi su :lol:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 26 okt 2010, 13:32

juznjak> je napisao/la:Kaze Mou ako ponove Alcorcon mrtvi su :lol:
Jes jes, otvoreno im covjek zaprijeti. Najjace je sto je jucer rekao: Ko lose odigra protiv Murcije ja ga krizam sa svog spiska i taj nece igrati protiv Herculesa.

A to gore je rekao: Ako se ponovi Alcorcon za mene su mrtvi :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 okt 2010, 13:34

Ako večeras ne pobjedite sa 3-4 razlike a u sastavu Ronaldo i kompanija onda uzmite ubijte se pa se pušku :)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 26 okt 2010, 13:41

GunnerS je napisao/la:Ako večeras ne pobjedite sa 3-4 razlike a u sastavu Ronaldo i kompanija onda uzmite ubijte se pa se pušku :)
Zar se mora pobijediti toliko? :) Rece jedan na temi Barcelone kako timovi mogu igrati onoliko koliko im treba, to nije tacno, to je nemoguce, ali Real Madrid veceras nece ici na demoliranje protivnika nego na pobjedu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 okt 2010, 13:44

Mour nikad ne prepušta slučaju. Ako večeras pobjede sa 3-4 pa i više razlike pisat če se opet o njima i o njemu kao nekoj novoj eri, a njegov i Ronaldov ego to baš treba, pa zato... ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 okt 2010, 14:10

Srpski Sportklub+ prenosi utakmicu....
inače Murcia je 1 u jednoj od 4 grupe u Segundi B i treba je očekivati u nagodinu u Segundi...

ovaj sastav treba očekivati;

----------Casillas------------
Ramos-Albiol-Pepe-Arbeloa
----M. Diarra-Granero-----
Leon------Canales-----CR
--------Benzema-----------
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 26 okt 2010, 14:17

Raul_64 je napisao/la:Srpski Sportklub+ prenosi utakmicu....
inače Murcia je 1 u jednoj od 4 grupe u Segundi B i treba je očekivati u nagodinu u Segundi...

ovaj sastav treba očekivati;

----------Casillas------------
Ramos-Albiol-Pepe-Arbeloa
----M. Diarra-Granero-----
Leon------Canales-----CR
--------Benzema-----------
Tooo SK + prenosi, nek su se i oni sjetili malo najveci klub u historiji da prenose. Nemas pojma koliko si me obradovao. Idemo veceras odrati guzove Murciji :D
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 26 okt 2010, 14:20

Brnjoo je napisao/la:Pa sta ces Paji dokazivati. Neka mi navede koliki smo imali dug prosle godine i na koliko je smanjen. Neka mi kaze koliki smo budzet imali, neka mi kaze koliko smo zaradili SAMO OD RONALDA, neka mi kaze koliko smo smanjili dug, neka mi kaze ko je Florentino Perez, neka mi kaze kakve veze politika ima sa ovim sadasnjim Realom, neka mi kaze zna li kakav je uspjeh PErez naparvio u Madridu i neka mi kaze koji tim na svijetu zaradjiva najvise novca od TV prava i komercijale.

Nece mi znati reci.
ja sam vec jednom tebi sugerisao da se provaljujes pred ovim idiotornim auditorijumom sa tim pokusajima strucnih analiza... :)

aj sad ti meni navedi dokaze gdje to tako i gdje se navodi,naravno podkrijpljeno dokazom da je real na ronaldu samo zaradio 100 miliona ili slicno :)

ne znam da li sam ti rekao ,ali podsjecas me na one trkace konje sa pregradama na ocima koje im dozvoljavaju samo da gledaju pravo :D

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []