FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
dobro, kod golova reakcija komplet zadnje linije je bila losa.od desnog do lijevog beka.
ne treba sve stavljat piriji na dusu.
meni je gore sto nas ovo prati jos od beitara, preko olimpica evo sad do sirokog,sve sto nije uslo u onim utakmicama sad je uslo.nazalost.
ne treba sve stavljat piriji na dusu.
meni je gore sto nas ovo prati jos od beitara, preko olimpica evo sad do sirokog,sve sto nije uslo u onim utakmicama sad je uslo.nazalost.
Ja ne mogu da shvatim zasto ste se okomili na Pirica odnosno na odluku Musemica. Ako cemo reci da klub i(li) menadzer pokusavaju da ga prodaju, onda je sasvim razumljivo da ce on u prvih 11 u izlog. Gurne li ga Husref na klupu, sigurno ce mu pasti cijena i biti ga teze prodati. A zna se da je prodati golmana vjerovatno najteze od svih igraca... On je nas kapitalac i sigurno je da klub mora da razmislja i iz tog aspekta, a ne samo iz igrackog tj u smislu koji je golman trenutno u boljoj formi.
Bobicu je vrlo vjerovatno i komunicirano da se strpi dok se ovaj ne proda, a jbg nije Pirija sad neka rupa pa de cemo strahovati svaku utakmicu. Greske se svima desavaju.
Bobicu je vrlo vjerovatno i komunicirano da se strpi dok se ovaj ne proda, a jbg nije Pirija sad neka rupa pa de cemo strahovati svaku utakmicu. Greske se svima desavaju.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovatno nije čuo za GOLMANSKO POSTAVLJANJE... To je isto kao kad golman izlaskom zatvara ugao sto je za Piriju misaona imenica....Efendica jeste čovjek probio po boku al je Pirijino bilo da se pravilno postavi jer logično je da će čovjek iz j e b e n o g mrtvog ugla zavrnuti i centrirati loptu u peterac... E moj Keno.... Cccc.... POD HITNO BOBICA NA GOL....POD HITNONighthawk je napisao/la:Ti mora da si Piric.Gifron je napisao/la:Pojedinci su toliko zamrzili Pirica da ne vide neke ocigledne stvari, u fudbalu je gol najmanje golmanova greska.
Prvo Karic gubi loptu losim pasom, onda Efendic onako olako ispada, Piric je prvo pokusao zatvoriti prvu stativu, i zato je onako kasno reagovao, a Subic kao da nije postojao na drugoj stativi. Od njih cetvorice, Pirijino je 10% krivice. Za drugi gol Pirija nije imao 0% sanse ista da uradi.
2 igraca u zivom zidu, lopta ide pored dvojici kroz noge na drugu stativu, nema tog **** golmana koji ce stici pokupiti onu loptu u petercu nakon sto je iza zivog zida izletila dvojici kroz noge.
Nema dodavanja kroz peterac.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
[youtube][/youtube]
evo golova
a jebote putuje lopta kroz sesnest godinu
al zato subic dva nabaca s lijeve dva gola.
suljo ubica bog otac kako neko rece ovde
mahir dao glavom odlicno.
cudna utakmica toplo hladno
evo golova
a jebote putuje lopta kroz sesnest godinu

al zato subic dva nabaca s lijeve dva gola.

suljo ubica bog otac kako neko rece ovde

Ma nema se tu sta pricati, kada nam se pridruzi najbolji igrac PL prosle sezone igrati ce, a u 4-4-2 za njega nema mjesta i tu prica o toj formaciji protiv ozbiljnih ekipa zavrsava.Chinaglia je napisao/la:u tome je problem, raji nije jasno
oni bi stavili Ordagica na krilo, Zebu stavili da igra duboko, igrali bez destruktivca i slicno
ne zalaze dublje u materiju i zbog toga pisu gluposti
Nad tobom sunce najljepše sja
Naivno i na brzinu smo primili golove,fakticki iz dva suta. Sobzirom da je kod prvog i drugo gola skoro cijela odbrana sa golmanom, po odredenim procentima kriva, mozemo naci opravdanje samo u neuigranosti, jer prvi put na sluzbenoj utakmici su igrala tri nova igraca u zadnjoj liniji.Par puta se primjetilo da komunikacija medu njima nije dobra narocito mislim na Subica(koji je btw ogromno pojacanje)Vremenom ce to biti puno bolje i sigurnije.
Husref je krenuo sa dobrom taktikom i to je nesto sto treba forsirati, jer sinoc je nedostajao Zeba da poveze linije, siguran sam da je on igra da bi Ordagic, Veselinovic i Karic imali vise prostora. Taktika sa dva napadaca je rizicna, i to treba koristiti samo u odredenim situacijama, osim ako Karica ne puvuce nize da igra kao poluspic jer kontrola lopte mu je na zavidnom novou i mislim da to moze igrati.
Mladi Grahovac je za mene veliko otkrovljenje, mislim da smo pronasli dostojnu zamjenu za Sarica.
Husref je krenuo sa dobrom taktikom i to je nesto sto treba forsirati, jer sinoc je nedostajao Zeba da poveze linije, siguran sam da je on igra da bi Ordagic, Veselinovic i Karic imali vise prostora. Taktika sa dva napadaca je rizicna, i to treba koristiti samo u odredenim situacijama, osim ako Karica ne puvuce nize da igra kao poluspic jer kontrola lopte mu je na zavidnom novou i mislim da to moze igrati.
Mladi Grahovac je za mene veliko otkrovljenje, mislim da smo pronasli dostojnu zamjenu za Sarica.
Al dok je putovala krpiceva lopta do gola kad nisam srčani dobio...Sariel je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo golova
a jebote putuje lopta kroz sesnest godinu![]()
al zato subic dva nabaca s lijeve dva gola.![]()
suljo ubica bog otac kako neko rece ovde![]()
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- FranckRibery
- Kontakt:
Kakva prica protiv Pirije jbt. Pa je li moguce prodati momka ako ne igra? Eto duljevic dao go i prodace se, pirija nama odbrani u 45oj minuti 100 % sansu za siroki i da je bilo 3 0 **** bi mi do boda dosli. I opet vam ne valja. Prosle sezone nas vadio u gostima protiv Olimpica i Sirokog. Ne bi ga ni Deda predlozio da brani jbt. Ipak on ima malo veci uticaj kod Husrefa sto se golmana tice, valjda znaju raditi svoj posao. Nece im forum govoriti koga treba staviti. Inace i Bobic je odlicno pojacanje svaka mu cast sta je branio protiv Olimpica. 

Komotno je oba gola(prvi pogotovo) mogao pravilnim postavljanjem i ispruzanjem(jbt 2m ima kad se ispruzi) sprijeciti.Ja svaki put strepim kad lopta ide u 5m,jer momak je zakovan za gol liniju.Bruku takvih golova smo primili prosle sezone.Nije problem da li je kriv za golove, vec da uveliko nazaduje.Jedini krivac je Husara sto je obecavo transfere i posteno nas zayebo.staragarda je napisao/la:Vjerovatno nije čuo za GOLMANSKO POSTAVLJANJE... To je isto kao kad golman izlaskom zatvara ugao sto je za Piriju misaona imenica....Efendica jeste čovjek probio po boku al je Pirijino bilo da se pravilno postavi jer logično je da će čovjek iz j e b e n o g mrtvog ugla zavrnuti i centrirati loptu u peterac... E moj Keno.... Cccc.... POD HITNO BOBICA NA GOL....POD HITNO
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 01 avg 2016, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
A zahebo i Pirica zajedno sa nama. Momak ocigledno vise zelje za branjenjem u PL nema, a to je zafrkano psiholosko stanje ako zelis da se prodas.guillermo je napisao/la:Komotno je oba gola(prvi pogotovo) mogao pravilnim postavljanjem i ispruzanjem(jbt 2m ima kad se ispruzi).Ja svaki put strepim kad lopta ide u 5m,jer momak je zakovan za gol liniju.Bruku takvih golova smo primili prosle sezone.Nije problem da li je kriv za golove, vec da uveliko nazaduje.Jedini krivac je Husara sto je obecavo transfere i posteno nas zayebo.staragarda je napisao/la:Vjerovatno nije čuo za GOLMANSKO POSTAVLJANJE... To je isto kao kad golman izlaskom zatvara ugao sto je za Piriju misaona imenica....Efendica jeste čovjek probio po boku al je Pirijino bilo da se pravilno postavi jer logično je da će čovjek iz j e b e n o g mrtvog ugla zavrnuti i centrirati loptu u peterac... E moj Keno.... Cccc.... POD HITNO BOBICA NA GOL....POD HITNO
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Pirija je kriv za oba gola nije pratio igru i mogo je komotno pokupiti loptu ali nije jer je on linijski golman Da je kojim slućajem branio protiv Olimpika on bi primio oba ona zicera POD HITNO BOBIĆA NA GO A RUPU NA TRIBINU NEK GLEDA ZAJEDNO SA BABOM I HUSAROM KAKO SE BRANI UMISLIO JE DA JE ZVIJEZDA **** GA HUSARA
ukljucite malo mozak kada posjecujete druge teme jebt
stvarno ste neinteligentni
stvarno ste neinteligentni
-
- Kontakt:
Bobić
Efendić- Mehmedagić( Kostić ), Djidić- Lazevski( Subić )
Stjepanović, Ordagić
Veselinović( Grahovac )- Zeba- Subić( Veselinović )
Karić( Krpić )
Efendić- Mehmedagić( Kostić ), Djidić- Lazevski( Subić )
Stjepanović, Ordagić
Veselinović( Grahovac )- Zeba- Subić( Veselinović )
Karić( Krpić )
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Beduin
- Kontakt:
Jel i kod drugog gola pripisana asistencija Grahovcu?
A vidim i Ordagi pripisana asistencija za izboreni penal?
A vidim i Ordagi pripisana asistencija za izboreni penal?
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 01 avg 2016, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
moze neko link za sinocnju emisiju na bht?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
sta su ti reci neznalice, Ordagic odigrao dobro na krilu, odmah je prica da Ordagic mora igrat' ofanzivnije
Ordagic odigra lose na krilu, odmah je prica kako Ordagic ne moze igrat' na krilu jer on nije krilo.. citave prosle sezone, odnosno jesenje polusezone se pricalo i pisalo kako Ordagic ne moze igrat' na krilu, a sada vidim druga prica, a biti ce to tako dok ne odigra par slabijih tekmi na krilu, klasika, ako uopste nastavi igrat' gore
Husref je napravio gresku na proljece kada je Ordagica stavio na krilo, a Saricu spustio na svoju poziciju, rezultat toga je bio da je Saric odigrao odlicno, ali i Ordagic je igrao tako, dok Ordagic nije odigrao na krilu dobro kao Saric.. na kraju dana nije bitan Ordagic, nego Sloboda, a Ordagic je najbolja opcija da igra pored Stjepanovica, jer neko mora da organizuje igru, da preuzima loptu od odbrane i prosljedjuje istu do Zebe i krilnih igraca, a pitanje je koliko Grahovac to moze radit', Fatica debila da ne spominjem, ne zato sto ne zna, nego zato sto ga boli neka stvar :lol:
Ordagic odigra lose na krilu, odmah je prica kako Ordagic ne moze igrat' na krilu jer on nije krilo.. citave prosle sezone, odnosno jesenje polusezone se pricalo i pisalo kako Ordagic ne moze igrat' na krilu, a sada vidim druga prica, a biti ce to tako dok ne odigra par slabijih tekmi na krilu, klasika, ako uopste nastavi igrat' gore
Husref je napravio gresku na proljece kada je Ordagica stavio na krilo, a Saricu spustio na svoju poziciju, rezultat toga je bio da je Saric odigrao odlicno, ali i Ordagic je igrao tako, dok Ordagic nije odigrao na krilu dobro kao Saric.. na kraju dana nije bitan Ordagic, nego Sloboda, a Ordagic je najbolja opcija da igra pored Stjepanovica, jer neko mora da organizuje igru, da preuzima loptu od odbrane i prosljedjuje istu do Zebe i krilnih igraca, a pitanje je koliko Grahovac to moze radit', Fatica debila da ne spominjem, ne zato sto ne zna, nego zato sto ga boli neka stvar :lol:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa Deda nije nikakvo mjerilo, covjek je obicni alkoholicar ..FranckRibery je napisao/la:Kakva prica protiv Pirije jbt. Pa je li moguce prodati momka ako ne igra? Eto duljevic dao go i prodace se, pirija nama odbrani u 45oj minuti 100 % sansu za siroki i da je bilo 3 0 **** bi mi do boda dosli. I opet vam ne valja. Prosle sezone nas vadio u gostima protiv Olimpica i Sirokog. Ne bi ga ni Deda predlozio da brani jbt. Ipak on ima malo veci uticaj kod Husrefa sto se golmana tice, valjda znaju raditi svoj posao. Nece im forum govoriti koga treba staviti. Inace i Bobic je odlicno pojacanje svaka mu cast sta je branio protiv Olimpica.
Ako se pamte dobre partije Pirica onda treba pamtiti i niz kikseva prosle sezone. Ima najmanje posla od svih golmana uz golmana Zrinjskog. Mogu se kladiti i da je u ligi procentualno najslabiji u omjeru sutevi/golovi.
Isto tako nije bio na pocetku priprema, isao da se ugovara. Pa se misteriozno vratio, znaci nista od transfera. A ugovor istice ..
-
- Kontakt:
Od 26.04.2009. godine nismo Sirokom dali gol na Pecari ( ma da smo i tad izgubili 4:1 ) 
Naredna 3 kola ce biti teska. Izgleda da je i dobro sto u petak igramo, onda ide 10.8. Zeljo, pa 13.8. Zrinjskom.
Ako 7 bodova izvucemo, treba se udarat nogom u guzicu
P.S. Jel ovo neko sranje u gradu ? Cujem 101 sirenu

Naredna 3 kola ce biti teska. Izgleda da je i dobro sto u petak igramo, onda ide 10.8. Zeljo, pa 13.8. Zrinjskom.

Protesti na petljiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Od 26.04.2009. godine nismo Sirokom dali gol na Pecari ( ma da smo i tad izgubili 4:1 )
samo Sloboda
Ko protestuje.merak je napisao/la:Protesti na petljiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Od 26.04.2009. godine nismo Sirokom dali gol na Pecari ( ma da smo i tad izgubili 4:1 )
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.