Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Super idu pregovori ,jos malo i Klopp je tu.Bas me zanima kako ce postavit igru ,kako ce ekipa izgledat pod njegovom palicom.Hocemo li napokon vidjet konkretne napade il jacu odbranu .Sta vi mislite.
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Poceli su tracevi i za transfer kutijice,valja prezivjeti ljetni rok
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Težak i vrlo nezahvalan posao čeka budućeg trenera. Kako mediji prenose da je ovo sa Kloppom odavno gotova stvar mislim da je on već odredio sebi nekih prvih 11 okvirno, kakav sistem će gurati i sl. Najveća želja mi je da stoperima vrati samopouzdanje, a uz njih i Lallana, te Firmino, što će činiti finu konkurenciju u veznom redu. Top4 je realan (naravno, ako ne budemo baksuzi pa nam ne dođe opet neki Monk).
Walk on, with hope in your hearts.
Klopp još nije ni blizu prelaska a ovi silni insajderi samo šire dezinformacije po cijeli dan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
kme kmeSaurman je napisao/la:Klopp još nije ni blizu prelaska a ovi silni insajderi samo šire dezinformacije po cijeli dan.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ocekujem mnogo cvrscu odbranu i efektivnije kontranapade. Borusija je pod njegovim vodstvom bila poznata po iznenadnom visokom pritisku nakon kojeg slijedi brz kontranapad. Ne sjecam se ove sezone da smo imali i jedan dobar kontranapad. Klopp preferira 4-2-3-1 i bice zanimljivo kako ce posloziti ekipu s obzirom da imamo 4 klasicna spica.senkY je napisao/la:Super idu pregovori ,jos malo i Klopp je tu.Bas me zanima kako ce postavit igru ,kako ce ekipa izgledat pod njegovom palicom.Hocemo li napokon vidjet konkretne napade il jacu odbranu .Sta vi mislite.
Nad nama nebo ima da gori!
Ja ne vidim da je potpisao.gaston je napisao/la:kme kmeSaurman je napisao/la:Klopp još nije ni blizu prelaska a ovi silni insajderi samo šire dezinformacije po cijeli dan.
Ko bude zeleo Coutinha, to ce skupo i platiti.
To je vec zavrseno, sutra se objavljuje, press u petak, ili subotu. Silni insajderi su rekli svoje pre dva dana, sada ozbiljni novinari samo potvrdjuju. Ne moras pisati o necemu sto ne znas.Saurman je napisao/la:Klopp još nije ni blizu prelaska a ovi silni insajderi samo šire dezinformacije po cijeli dan.
Vidjet ćeš sutra.Saurman je napisao/la:Ja ne vidim da je potpisao.gaston je napisao/la:kme kmeSaurman je napisao/la:Klopp još nije ni blizu prelaska a ovi silni insajderi samo šire dezinformacije po cijeli dan.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Placite, sutra je Klopp sa crvenim kacketom. 

" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.
One and only, Steven Gerrard.
Prevelika su nadanja od Kloppa mogli bi sagoriti jedni i drugi.Previše je škarta nakupljeno u Liverpoolu unazad nekoliko godina da bi Jurgen to olako podigao.No ipak bolji je izbor od neznalice BR.
Mene zanima vezni red kako ce slozit ,tko ce gdje igrati ,a volio bi firmina na svom mjestu vidjet i napokon vidjet nesto ozbijlnije i lallanu
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
Klopp je gotova stvar. Vlasnici samo odgadjaju da ne bude da se Rodgersu radilo iza ledja i da je odma dovedena zamjena.
Zadnja izmjena: Rolex312, dana/u 07 okt 2015, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Prevelika su nadanja od Kloppa mogli bi sagoriti jedni i drugi.Previše je škarta nakupljeno u Liverpoolu unazad nekoliko godina da bi Jurgen to olako podigao.No ipak bolji je izbor od neznalice BR.

ZZ
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: Liverpool FC
S obzirom kakvi su nas magovi vodili poslije Beniteza imamo se pravo nadati.Saurman je napisao/la:Prevelika su nadanja od Kloppa mogli bi sagoriti jedni i drugi.Previše je škarta nakupljeno u Liverpoolu unazad nekoliko godina da bi Jurgen to olako podigao.No ipak bolji je izbor od neznalice BR.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Jooooj jedva cekam prvu utakmicu na Anfieldu ,kad Kloppo bude izlazio iz svlacionice
Ajmoooooo Redsi

Ajmoooooo Redsi

YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
Bice Klopp dobar, u to ne sumnjam. Problem je sto nema vremena da upozna tim sa svojim metodama, prije svega kvalitetnim presingom. Uz to, dolazi u periodu kada je najludje u EPL, ima teska gostovanja, a lose balansiran tim. Medjutim, za razliku od perioda kad je preuzeo BvB sada ima bolje igrace, i sam je bolji nego tada, ali je pritisak veci. S obzirom na lose stanje konkurencije, vjerujem da ima realne sanse da upadne u top4. Ako i ne uspije ove sezone, siguran sam da ce sljedece sezone uspijeti.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Sta mislite kako ce izgledati formacija protiv Tottenhama?
Ja ocekujem nesto ovako:
---------------------------------------Mignolet----------------------------------------------
-----Clyne--------------Skrtel-------------------Sakho--------------Moreno------------
-------------------------Lucas--------------------Milner------------------------------------
-------Ibe-------------------------Coutinho----------------------------Firmino-----------
-----------------------------------------Benteke--------------------------------------------
Ja ocekujem nesto ovako:
---------------------------------------Mignolet----------------------------------------------
-----Clyne--------------Skrtel-------------------Sakho--------------Moreno------------
-------------------------Lucas--------------------Milner------------------------------------
-------Ibe-------------------------Coutinho----------------------------Firmino-----------
-----------------------------------------Benteke--------------------------------------------
Vjerujem da ce Sturidge biti u prvoj
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
The BBC understands that Jurgen Klopp will be announced as the new Liverpool manager tomorrow.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.