PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
@Muha Zar se niste kladili do podjele lige? 
Inače, šta ste ovo nervozni zadnjih par dana? Vidi se da ne trošite camillu.

Inače, šta ste ovo nervozni zadnjih par dana? Vidi se da ne trošite camillu.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Sandokan87
- Kontakt:
Imat cete priliku prvo kolo na proljece da ih dotucete na Pecari. Zeljo ih tuce gdje ih vidi. Sad je red na vas da vidimo vase mogucnosti.skoroalen je napisao/la:Ne dopustimo braćo da nas današnja dešavanja zavade i da onaj strendžer osvoji trofej, hoćemo prepucavaču da damo nagradu!![]()
Čestitke konama na preokretu i Borcu na kar.anju Uskog, koji je očito pao qrcu za uši dok ih je Borac uzeo.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Izvini buraz, al je dogovor bio do podjele lige a ne do kraja polusezone. Mogu se citirat ako hoćeš od zadnjeg posta.MocMahale444 je napisao/la:
@Skoro evo avatar i potpis 23 dana. 11-2![]()
Potpis: Najbolji BH klub je Fk Zeljeznicar, to tvrdim ja Skoroalen. Volim te Zeljo 1921.
skoroalen je napisao/la:
Al' ako hoćeš mogu i sad pronosat, jer teško da ćemo vas stić u zadnje 4 tekme. Al' šta ako vas ipak stignemo? Eto, biraj kako ćeš, u velikoj si prednosti pa mijenjaj pravila ako hoćeš.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MocMahale444
Tacno moja greska, nesto pisem na Zeljinoj temi pa sam pogrijesio. Izvini druze.skoroalen je napisao/la:Izvini buraz, al je dogovor bio do podjele lige a ne do kraja polusezone. Mogu se citirat ako hoćeš od zadnjeg posta.MocMahale444 je napisao/la:
@Skoro evo avatar i potpis 23 dana. 11-2![]()
Potpis: Najbolji BH klub je Fk Zeljeznicar, to tvrdim ja Skoroalen. Volim te Zeljo 1921.
skoroalen je napisao/la:
Al' ako hoćeš mogu i sad pronosat, jer teško da ćemo vas stić u zadnje 4 tekme. Al' šta ako vas ipak stignemo? Eto, biraj kako ćeš, u velikoj si prednosti pa mijenjaj pravila ako hoćeš.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nemojte više postavljati bodijeve gifove

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
kad si trijezan nisi svoj..vasa tica ima jedno pero manje na grbu..ovo sto si postavio je grb banjaluckog borca, samo se neko vas zayebo kad je ovo pravioMocMahale444 je napisao/la:@Skoro evo avatar i potpis 23 dana. 11-2![]()
skoroalen je napisao/la:

Muha ne laži da si smetnuo, namjerno si to uradio
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
@MocMahale444 ništa ba, "Errare humanum est". Preuzeo bih ja i odmah da vi nemate tekmu u Mostaru i protiv na vas nabrijane Slobodanke, tu je moja šansa da se otope ova tri boda. Doduše i mi imamo Lišticu, pa vidjet ćemo.
a daj više koji ti je qracRokoko87 je napisao/la:Muha ne laži da si smetnuo, namjerno si to uradio

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
desetogodisnjuOsim13 je napisao/la:Slobodanka uzela vec jednosmjernu za cvajtu.

Vidi fakat, gledam ja nešta nije kako treba.TobeYarabi je napisao/la: kad si trijezan nisi svoj..vasa tica ima jedno pero manje na grbu..ovo sto si postavio je grb banjaluckog borca, samo se neko vas zayebo kad je ovo pravio![]()
![]()
![]()

Al' dobro, tako su u mogućnosti, oni su Želješčar.
- TobeYarabi
- Kontakt:
jos brat muhamed i sebi ovo cudo stavio na avatarskoroalen je napisao/la:Vidi fakat, gledam ja nešta nije kako treba.TobeYarabi je napisao/la: kad si trijezan nisi svoj..vasa tica ima jedno pero manje na grbu..ovo sto si postavio je grb banjaluckog borca, samo se neko vas zayebo kad je ovo pravio![]()
![]()
![]()
![]()
Al' dobro, tako su u mogućnosti, oni su Želješčar.

@Tobe loš mu hed izgleda, prenijelo ga.
Muha ako već uzimaš biljku, uzimaj kvalitetnu. Prvo zaboraviš kad je opklada, pa ofulaš grb... dobro će bit ako za 2 mjeseca budeš znao ko sam ja i šta smo se dogovorili.

Muha ako već uzimaš biljku, uzimaj kvalitetnu. Prvo zaboraviš kad je opklada, pa ofulaš grb... dobro će bit ako za 2 mjeseca budeš znao ko sam ja i šta smo se dogovorili.

- TobeYarabi
- Kontakt:
ako nastavi ovako do februara, moces mu komotno slagati da sm mi prvi a oni treciskoroalen je napisao/la:@Tobe loš mu hed izgleda, prenijelo ga.![]()

- MocMahale444
Hajde reko skoro je levat ako prodje dobro je ako ne, Boze moj.
tobe jel ti krivo zbog glasanja mozda ili sta vec? Glasati za fukaru ili pitara hahahah.
Konobar daj pivu za ove alkoholicare.
tobe jel ti krivo zbog glasanja mozda ili sta vec? Glasati za fukaru ili pitara hahahah.
Konobar daj pivu za ove alkoholicare.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Antikloc, antisisoja1919, aqarius, bhfanatic14, Burberry46, Cwirek, feniksptica, fks74, Fudo, Guest1945, Kaunas, legendarnadruga, Orjuna, OsmanhodzicBuco, samirr, Sheyi, tutankamon1905, VolimBiH96, xinxee, ZmajOdBosne33 i 148 gostiju.