FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prihvatismo sad i Ajlu da zavrsava transfere. Interesantno…
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Nema potrebe za takvim tipom igraca. Bolje gurnut nase iz akademije nego njega. Za ovog iz Slobode i ovog iz Mure je odlicno,mladi,perspekrivni,nasi papiri.
-
- Kontakt:
Tesko je naci nekog igraca sa bh papirima da je klasa. Bolje onda rizikovat sa ovim mladjim nego dovest nekog starohana tipa Dzafic,lik se jedva vuce po terenu.pitartz je napisao/la: ↑30 maj 2023, 21:55Ma mene je samo strah da ovi igrači što se spominju ne završe kao Dupovac u zadnjem mandatu, Hebibović, Velkoski u zadnjem mandatu i slično...
Sjećam se Beganovića iz Slobode, ok je igrač, ništa specijalno. Ne znam kako se snašao u Muri.
Najviše me je strah toga što Duraković, Beganović, Zeljković, Mehmedović i slični nisu neke klase i oni će dosta zavisiti od sistema u kojem će igrati, a sumnjam da je Mirzin nepostojeći sistem pravi za njih. U tom slučaju će biti totalni promašaji... Jedino je dobro što nisu skupi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Mura ne igra Evropu, a financijski smo jaci od njih.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Benkara21 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 23:08
Novi gavi haha
Ovo mu je iz U-17 Barce
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Masala momak za primjer vidi mu se na cehri
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ilija je kurcevit i borben, ali nažalost nije neki kvalitet, pored toga je i stranac. Osim toga štoperski par mora kliknuti, sinhronizovano surađivati i to onda daje rezultate. Od Šerbečića se očekuje mnogo više, nekako igra preblago i bezenergično od kada se vratio, isto kao da ne pristupa ozbiljno, možda se malo umislio dok je bio na turneji. U napadu Catakovic, a nazad Šerbečić, totalno bez energije i motiva. Kvalitet imaju, problem je u glavi sigurno.jurisicduska je napisao/la: ↑30 maj 2023, 18:59Serbecic se ponaša i igra Ko Harry McGuire. Svi pričaju da je dobar samo da ga krene a mi svako kolo go primimo zbog njeg
I ima 3 kardinalne greške.
A i pored njeg igrač je los a i ovaj s klupe je los. Imamo 3 stopera ne zna se koji je gori vrlo je teško ocijeniti. Bekovi su druga priča ali i oni lošije izgledaju zbog paničnih stopera koji se nisu u stanju okrenut glavom prema protivničkom golu nit držat loptu 5 sekundi.
Trrba uzeti u obzir da nam je cijela odbrana nova i da na golu nema normalnog golmana koji koriguje razgovara upozorava sto je za stabilnost odbrane jako bitno.
Nemamo ni defanzivni blok koji omogucava stoperima disanje. Nama je svaki protivnički napad u krilu stopera.
Ali pričati da je Serbecic dobar a ovo otkako je došao je na nivou Dupovca u najgorim trenucima. Pružao je on nekad dobre partije ali ovo sto sad pruža je jednostavno loše. I on i Ilija i Trako.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Bježi tamo satra se tražeći ga po tm

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Svaka čast momci ,ovo nije isti podforum od prije godinu dana. Vecina vas traži mladje igrače , da su aktivni (da nemaju pauza iz bilo kojih razloga). Kad sam govorio da nam Oremus više ne treba, @GospodinIzSarajeva, @Vanja8, moj drug @fera me ismijavali. Kad sam hvalio Akademce, mahom me napadali , a vidi sad došli mladi i pametni forumasi s novom idejom i energijom. Moj potpis, sve govori. Mlad i solidno dobar igrač , će uvijek odigrati sezonu-dvije dzaba, a i pinka će se uzeti.
Dosta je vise PENZIONERA i na forumu, a o ranjenim i nezainteresovanim starkeljama koji su došli po zadnje pare u karijeri i to baš u FKS . Mario je izuzetak koji potvrđuje pravilo.
Dosta je vise PENZIONERA i na forumu, a o ranjenim i nezainteresovanim starkeljama koji su došli po zadnje pare u karijeri i to baš u FKS . Mario je izuzetak koji potvrđuje pravilo.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
hHHhahahahahaHahahaHHhahahahahaahahahahahahaa
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Barcina škola top

-
- Kontakt:
I zeljkovic je iz akademijemosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:48Nema potrebe za takvim tipom igraca. Bolje gurnut nase iz akademije nego njega. Za ovog iz Slobode i ovog iz Mure je odlicno,mladi,perspekrivni,nasi papiri.

-
- Kontakt:
Po meni svaki igrač do 26 g. je dovoljno mlad da ima ambicija da ode iz Kluba i da se unovči, a i da FKS ima hajra od njegovog hajra. Pa jah. Pet top stranaca, ala ovi mladi novopridosli su pun pogodak.
Svaki Kf je zaradio onaj ko je odradio prelazni. Dobro je rekao @holyman, nayebali smo i sa trenerom i igračima koje dovede EH.
Svaki Kf je zaradio onaj ko je odradio prelazni. Dobro je rekao @holyman, nayebali smo i sa trenerom i igračima koje dovede EH.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Selam dobri moj prijatelju, kako zdravlje sluzi prvo da te pitam? Nadam se da je sve uredno!Samozdravlje je napisao/la: ↑30 maj 2023, 11:45
Ovako je pisao nas drug o E. Hadzicu kad se vratio za SD. Taj čovjek je sve predvidio. Pošto sam penzioner imam vremena da pročešljati Šta je ko pisao. Ponukalo me priča o Dzaficu. Sad neki pišu da je promašaj, a drugačije su pisali kad je potpisan.. Od str. 2462 + je priča o Dzaficu .
@holyman javi se, ako si živ![]()
Hvala ti na ovom citiranju, pravo sam se nasmijao kada sam procitao na koga i na sta sam ja gubio zivce, kosu, vrijeme i novac

Ne pisem već odavno na ovoj kancerogenoj temi, ohladio sam od ovog kluba i stvarno mi je trebala pauza.
Sada samo generalno pratim ligu bez ikakvog srkleta i nekad udjem na plbih općenito temu da izyebem ponekog strumfa.
Ovdje ću ti odgovoriti i na onaj prethodni post o pojačanjima ali nesto poslije.
Ova dešavanja koja su ove godine pratila nas klub predstavljaju jedan mračni period kluba, neko sivilo, tamu, rupu bez dna, sihre - što i nije daleko od istine obzirom da je prethodni nestručni štab imao u planu skidanje crne magije kod vjerskih fanatika.
Sta se desilo, razum mi ne da da analiziram nego bih kratko, šta mi sada pada napamet, sumirao 6 mjeseci ove godine.
Prvobitna, poražavajuća i sramotna činjenica je da se prava bitka za budućnost ovog kluba odvija van Koševa (ne u Zenici

Uspjeli su ono što i savez radi našim klubovima - zavaditi, a priča je sasvim prosta.
Ismir / u nastavku citaj "savez"
Aylahh / citaj "borac"
Pitari / citaj "ostali klubovi"
Ismir je taj nedodirljivi koji vedri i oblaci i Aylahh je njegova zaštićena vrba.
Aylahhu ne može i ne smije niko ništa iako je bezobrazna i nije je sram što ne zna.
Aylah će se ofirati dok se pitari ne upale. Kada pitari izdaju saopštenje, Aylahh im pokloni pobjedu. Pitari napune stadion u inat braći sa tribine. Aylahh sretna, tribine pune.
Ne bih dublje ulazio.
Mislio sam da smo dotakli dno ali je došla nova garnitura ljudi koji su iskopali jos 3 metra pa nas bacili i zacementirali.
Stara narodna kaze: "Samo glup covjek 2 puta na isti kamen zapne", a nas izgleda to kamenje u potiljak udara.
Razumijem pitarski luzerski mentalitet, razumijem bošnjačko riblje pamćenje, razumijem neinteresovanje za bolje sutra kao pred izbore, ali da se slavi četvrto mjesto ponajgore lige evrope poslije investicije kakvu citava liga sveukupno nije imala od 2009 do 2014 godine, čak je i za mene iznenađenje. Prihvatili smo i da nam influenserica bez 4 minute sporta u zivotu odlučuje o sportskom segmentu.
Jos je milion stvari na koje bih se istresao ali mi ne pada na pamet sve pisati, i ovo sam se javio brzinski jer si ti u pitanju.
Da ti uratko odgovorim i na onaj post o pojacanjima pa odoh leci:
Stojim iza mišljenja da ovdje samo mogu doći loši i lošiji. Koliko smo samo iskesirali na odbranu, obestecenja, strance a primili golova ko leotar kojem je handzic sa 12 kila viška glavna uzdanica.
Odbrana nam je kriminalna. Jedini stranci koji prave prevagu su oliveira i vrancic ali takvi dolaze jednom u 10 godina, inače nespremni kojima je karijera u padu. Benko pa oni.
Spomenuo si baltu, balta spada medju one manje loše igrače. Dosta trom igrač sa prevelikom agresivnošću i uvijek na ivici žutog kartona. Nesto kao Stanojevic sto je bio samo je stanoje dosta agilniji. Za našu ligu naravno odličan, radilica, heroj, ma bolji od Kroosa, ali nek ti u Evropi dodje prosječan klub drugo-treće pretkolo i izut će ga iz kopački. Otjerali ga iz kluba koji je ispao iz Poljske iako on tvrdi da nije imao s kim igrati. Jah eto, izvini mascerano nisam te prepoznao. Ostale useless strance necu ni spominjati.
Već me obara, legendo laku noć pa se čujemo drugi put.
Sarajvo to smo mi,
mirza smradu odlazi!
NEMA NAZAD
Samo da se nadovezem, sta bi tek napisao da si svoje pare ulozio u klub a ne Mirvic svoje. Hajde ti izvali tih 11 miliona, odkupi prava na upravljanje imati ces moju punu podrsku.
Laku noc

Laku noc

U novi boj ...
-
- Kontakt:
Lako je tudjim k gloginje mlatiti. Na stranu sto sam apsolutno protiv plave keruse,zalizanog i slicnih parazita,al ove igrace da nema Mirvica bi sanjat mogli. Sjecamo se mi dugogodisnjih patnji na svim frontovima,nikad kod nas nije sve bilo savrseno,medjutim kad vidim da ulaze u ligu gdje nece niko marke ulozit ja to postujem. Ne tako davno nismo imali da platimo plate,imali dug,covjek je sve to pokrio. Vjerovatno nije zlatan al mi trenitno nemamo boljeg,valjda se i opameti malo.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, sarajevo19461987 i 15 gostiju.