PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Znao sam da je Perica ezdeajlija
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A, bio si mi bratMocMahale444 je napisao/la:javi se macha lucifer te zove.Rokoko87 je napisao/la:Pratim te da znaš

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Eisenbahner1921 je napisao/la:Ovaj vam je jak drama hhahaahahhaahhahemir79 je napisao/la:Mamu im bijeljinsku , vode 2-0 i gube 3-2.
I gurbeti imaju ave ove usrane sudije. Samo se u nasoj usranoj ligi nakon penala mora dati i crveni karton. Majku im mafijasku yebem

Pjena party

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Kakva je situacija na terenu? Zali li pare ili turu za turom zove?ThrillerHz je napisao/la:Spremi seSiouxLukavac je napisao/la:Castim vas sve ako dobijemo a Radnik uzme bod.
Životni saputnik! 1921
- MocMahale444
Da zbog toga sam ti dao 6b od srca kao prosli put tobetiju. Vi se ponasate ko neke snase.Rokoko87 je napisao/la:A, bio si mi brat
Nista lose ti nisam napisao ti se zbog Zerine kacis, onda poslije posta na zeljinoj temi, gdje tokom tekme siris pesimizam. Mojne tisra hljeba ti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
U kakvim smo mi **** bili dobro pa smo i treci zavrsili. Da se razumijemo, draze mi je vise kad vidim da je zeljeznicar prvi negi zrinjski, al isto tako najljepsi osjecaj kad izbijes trofej iz ruka komsijama kosto smo vas prosle godine
. to kad nekome pricas sa strane ko nikada nije osjetio strast derbija on nerazumije. Tako da ove zajebancije su osnovane, i s vase i s nase strane za odredjene situacije. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Al' vidi syebane situacije. Konkurenti nam najveći nacionalisti i gamad u ligi, i s druge strane vječni rivali. Hajd reci da ti je drago da rival osvaja, a s druge strane hajd "podrži" nekog ko slavi ratne zločince na stadionu. I konama ista situacija, ne mogu nas a vala ne mogu ni Škutore. Što neki fin klub nije tu negdje, tipa Krupa, da svi zapnemo da ljudi uzmu nešta. Mamurne pande oličenje kulturne grupe.Zagor je napisao/la:U kakvim smo mi **** bili dobro pa smo i treci zavrsili. Da se razumijemo, draze mi je vise kad vidim da je zeljeznicar prvi negi zrinjski, al isto tako najljepsi osjecaj kad izbijes trofej iz ruka komsijama kosto smo vas prosle godine. to kad nekome pricas sa strane ko nikada nije osjetio strast derbija on nerazumije. Tako da ove zajebancije su osnovane, i s vase i s nase strane za odredjene situacije.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Škoro opasno naginješ na onu anamo stranu Miljacke, nemoj dopustit da te crnogorski pastir regrutira.skoroalen je napisao/la:Al' vidi syebane situacije. Konkurenti nam najveći nacionalisti i gamad u ligi, i s druge strane vječni rivali. Hajd reci da ti je drago da rival osvaja, a s druge strane hajd "podrži" nekog ko slavi ratne zločince na stadionu. I konama ista situacija, ne mogu nas a vala ne mogu ni Škutore. Što neki fin klub nije tu negdje, tipa Krupa, da svi zapnemo da ljudi uzmu nešta. Mamurne pande oličenje kulturne grupe.Zagor je napisao/la:U kakvim smo mi **** bili dobro pa smo i treci zavrsili. Da se razumijemo, draze mi je vise kad vidim da je zeljeznicar prvi negi zrinjski, al isto tako najljepsi osjecaj kad izbijes trofej iz ruka komsijama kosto smo vas prosle godine. to kad nekome pricas sa strane ko nikada nije osjetio strast derbija on nerazumije. Tako da ove zajebancije su osnovane, i s vase i s nase strane za odredjene situacije.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Otprilike takoskoroalen je napisao/la:Al' vidi syebane situacije. Konkurenti nam najveći nacionalisti i gamad u ligi, i s druge strane vječni rivali. Hajd reci da ti je drago da rival osvaja, a s druge strane hajd "podrži" nekog ko slavi ratne zločince na stadionu. I konama ista situacija, ne mogu nas a vala ne mogu ni Škutore. Što neki fin klub nije tu negdje, tipa Krupa, da svi zapnemo da ljudi uzmu nešta. Mamurne pande oličenje kulturne grupe.Zagor je napisao/la:U kakvim smo mi **** bili dobro pa smo i treci zavrsili. Da se razumijemo, draze mi je vise kad vidim da je zeljeznicar prvi negi zrinjski, al isto tako najljepsi osjecaj kad izbijes trofej iz ruka komsijama kosto smo vas prosle godine. to kad nekome pricas sa strane ko nikada nije osjetio strast derbija on nerazumije. Tako da ove zajebancije su osnovane, i s vase i s nase strane za odredjene situacije.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Kakvih 6b?MocMahale444 je napisao/la:Da zbog toga sam ti dao 6b od srca kao prosli put tobetiju. Vi se ponasate ko neke snase.Rokoko87 je napisao/la:A, bio si mi brat
Nista lose ti nisam napisao ti se zbog Zerine kacis, onda poslije posta na zeljinoj temi, gdje tokom tekme siris pesimizam. Mojne tisra hljeba ti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Sloga Simin Han od iduće sezone?skoroalen je napisao/la:Al' vidi syebane situacije. Konkurenti nam najveći nacionalisti i gamad u ligi, i s druge strane vječni rivali. Hajd reci da ti je drago da rival osvaja, a s druge strane hajd "podrži" nekog ko slavi ratne zločince na stadionu. I konama ista situacija, ne mogu nas a vala ne mogu ni Škutore. Što neki fin klub nije tu negdje, tipa Krupa, da svi zapnemo da ljudi uzmu nešta. Mamurne pande oličenje kulturne grupe.Zagor je napisao/la:U kakvim smo mi **** bili dobro pa smo i treci zavrsili. Da se razumijemo, draze mi je vise kad vidim da je zeljeznicar prvi negi zrinjski, al isto tako najljepsi osjecaj kad izbijes trofej iz ruka komsijama kosto smo vas prosle godine. to kad nekome pricas sa strane ko nikada nije osjetio strast derbija on nerazumije. Tako da ove zajebancije su osnovane, i s vase i s nase strane za odredjene situacije.

Čuj ja naginjem a kod tebe havatar plav.bodi123 je napisao/la:Škoro opasno naginješ na onu anamo stranu Miljacke, nemoj dopustit da te crnogorski pastir regrutira.skoroalen je napisao/la:Al' vidi syebane situacije. Konkurenti nam najveći nacionalisti i gamad u ligi, i s druge strane vječni rivali. Hajd reci da ti je drago da rival osvaja, a s druge strane hajd "podrži" nekog ko slavi ratne zločince na stadionu. I konama ista situacija, ne mogu nas a vala ne mogu ni Škutore. Što neki fin klub nije tu negdje, tipa Krupa, da svi zapnemo da ljudi uzmu nešta. Mamurne pande oličenje kulturne grupe.Zagor je napisao/la:U kakvim smo mi **** bili dobro pa smo i treci zavrsili. Da se razumijemo, draze mi je vise kad vidim da je zeljeznicar prvi negi zrinjski, al isto tako najljepsi osjecaj kad izbijes trofej iz ruka komsijama kosto smo vas prosle godine. to kad nekome pricas sa strane ko nikada nije osjetio strast derbija on nerazumije. Tako da ove zajebancije su osnovane, i s vase i s nase strane za odredjene situacije.

Šalim se, ma neću ja preći niđe, nego ono, ne mogu reći da su mi mrži od Ubica i ovih Praljakovih dupelizaca. Mislim, kao rivale ih ne podnosim i drago mi je kad izgube, volim podyebavat svu raju koja navija za Želju al' u suštini je to obično sportsko rivalstvo. S ovim nacionalistima je druga pjesma, ne vole tvoju (i svoju) državu, provociraju na svaki mogući način. Nema tu sporta, tu su više sile u pitanju.
@Osim13 kako će bit fin klub kojim Sisoje upravlja, s tim likom smo se po sudu tjerali.

Dobar je momak, pošteno kupuje utakNice da koliko trazisskoroalen je napisao/la: @Osim13 kako će bit fin klub kojim Sisoje upravlja, s tim likom smo se po sudu tjerali.

A uz to ima ajfon koji pamti sve datume. To je neviđeno ovdje kod nas u Bosni, samo oni u AmeriKi mogu to sebi priuštit, dnevnom zaradom od 20.000 maraka.Osim13 je napisao/la:Dobar je momak, pošteno kupuje utakNice da koliko trazisskoroalen je napisao/la: @Osim13 kako će bit fin klub kojim Sisoje upravlja, s tim likom smo se po sudu tjerali.

Amin brate mojEisenbahner1921 je napisao/la:Ma moze ko hoce, samo ne vi.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja zaboravio da su vam oni športski prijatelji, kakav danak neiskustvu. 

- svrakino1921
- Kontakt:
fantasticna polusezona jos sutra zdrijeb i protivnik......
Oduzit ce se ova pauza barem nama luđacima koji prate ovaj cirkus.
- Zeljeznicar -
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Šta bi, jel i danas bio rođendan? Taman će po broju rođendana stići Sheffield FC 1857.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.