A što ako i jedni i drugi osvoje ligu ove sezone?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Re: English Premier League
Wengerovača udarila u glavu haman. Misli o Arsenalu piše o Barceloni.BenWhite je napisao/la: ↑10 feb 2022, 14:39Hahahaha ovo je priča navijača Uniteda. Priča zvana 'mi smo United i borimo se uvijek za trofeje'. Samo što su oni prestali sa tom pričom no evo dobili su nasljednike u vidu navijača Barcelone. Barcelone, koja ni u perspektivi ne izgleda kao ekipa koja ima potencijal da se bori za trofeje. Mislim, ljudi se bore sa Betisom za top4 i dovode otpatke iz Premiershipa, treba li išta dalje pričati o njihovoj snazi?
A da, dobili su Atletiko...
Ponuda i dalje stoji. U trajni odlazak s foruma
Dajem garanciju na 5 godina Arsenalovog neosvajanja lige, eto jel poštenoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 feb 2022, 14:43A što ako i jedni i drugi osvoje ligu ove sezone?
- Marsal
- Kontakt:
Biće smiješno čitat meltdown u 15 kolu kad opet za Realom budu zaostajali 17 bodova.BenWhite je napisao/la: ↑10 feb 2022, 14:39Hahahaha ovo je priča navijača Uniteda. Priča zvana 'mi smo United i borimo se uvijek za trofeje'. Samo što su oni prestali sa tom pričom no evo dobili su nasljednike u vidu navijača Barcelone. Barcelone, koja ni u perspektivi ne izgleda kao ekipa koja ima potencijal da se bori za trofeje. Mislim, ljudi se bore sa Betisom za top4 i dovode otpatke iz Premiershipa, treba li išta dalje pričati o njihovoj snazi?
A da, dobili su Atletiko...
Ekipa koja uzme Arsenalov otpadak i predstavi ga kao pojačanje
Da im nema HankMoodya ne bi imali normalnog i trezvenog forumaša. Dobar je i messila.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Meni udarila u glavu? Pa gdje ja pišem o borbi Arsenala za trofeje iako imam više argumenata za to od tebe u ovom trenutku? Jedini vaš argument je 'mi smo Barcelone'. Nemate para, nemate igrače, akademija vam izbacuje poluproizvode..objasni mi na koji način planirate da osvajate trofeje? Haland će doći? Pa vi bi i od njega napravili invalida i onda doveli Milika na posudbu sa pravom otkupa.
41:34
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hoćete li biti u stanju produžiti ugovor Salahu?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Any day now
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- Marsal
- Kontakt:
Da ne trollaš puno lutko moja, bio bi im najbolji.
BenWhite je napisao/la: ↑10 feb 2022, 15:02Meni udarila u glavu? Pa gdje ja pišem o borbi Arsenala za trofeje iako imam više argumenata za to od tebe u ovom trenutku? Jedini vaš argument je 'mi smo Barcelone'. Nemate para, nemate igrače, akademija vam izbacuje poluproizvode..objasni mi na koji način planirate da osvajate trofeje? Haland će doći? Pa vi bi i od njega napravili invalida i onda doveli Milika na posudbu sa pravom otkupa.
Mjesec dana kasnije Barcelona potpiše najveći ugovor u svijetu fudbala, Aubameyang pređe u Barcelonu kojeg Arsenal i dalje astronomski plaća, ne dovedu nijedno pojačanje u zimskom prelaznom.
Ponuda i dalje stoji, stvarno je niko ne smije prihvatiti
Okej, nakon tog ugovora i nakon dovođenja Aube, sve se promijenilo. Barca opet jaše, evidentno su dokazali da su jači od Arsenala hahahahaha
41:34
Evo bio zemljotres, nemojte se svadjat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jel realno da se arsenal poredi sa kremom svjetskog fudbala?
Dan te yebo jel realno da neko taj smijesni mali klub poredi sa Barcelonom
uozbiljite se momci i pogledajte jos jednom finale 2006., necete jos dugo dozivjeti to. Prva prilika da osvojite najveci trofej i zamjena Larson vas popisao.
hahahhahahahah
Ten toes, I done laps in the trench
Uvodjenjem VARa spominjanje Barce i Reala u kontekstu najjacih timova i potencijalnog osvajaca LP je smijesno.
Imali su srece da ga nisu prije uveli, jer da je npr. uveden 2000. imali bi potpuno drugaciju sliku o ta 2 kluba. A da je uveden od samog pocetka fudbala danas bi o njima govorili kao o Dinamu i Hajduku.
Eventualno mogu osvojiti onu smijesnu ligu i to je to. Mada i to im je jos smijesniji Atletico poremetio prosle sezone. To jos vise govori o tome koliko je kompletna liga zalosna.
Imali su srece da ga nisu prije uveli, jer da je npr. uveden 2000. imali bi potpuno drugaciju sliku o ta 2 kluba. A da je uveden od samog pocetka fudbala danas bi o njima govorili kao o Dinamu i Hajduku.
Eventualno mogu osvojiti onu smijesnu ligu i to je to. Mada i to im je jos smijesniji Atletico poremetio prosle sezone. To jos vise govori o tome koliko je kompletna liga zalosna.
O tugo moja i krem svjetskog fudbala

Od krema ostalo samo ime.
Trenutna Barcelona je ko kad nadjes teglu Nutele u spajzu i kad je otvoris a unutra pekmez.
Od krema ostalo samo ime.
Trenutna Barcelona je ko kad nadjes teglu Nutele u spajzu i kad je otvoris a unutra pekmez.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Marsal
- Kontakt:
Prije kisele paprike nego pekmez ali elem nejse.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ernesto Valverde, former Barça coach, is among the managerial candidates at Leeds United, if Bielsa leaves this summer. @mcgrathmike #FCB
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dovelo se sta se moglo dovesti trenutno. Nije idealno, al jbga za zimu je dobro. Cekamo ljeto, LP i novi ugovor Kanea. Kad ti je najveci konkirent Arsenal, znas da si u dobroj poziciji.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.