Radničkom sve najbolje u budućnosti želim!

Kod nas se gotivi mesom i viskijem a ne kafama i hurmasicama i ne kenjaj uplacena milja. Postavio sam na nasoj temi komentar velezovca koji ce raditi prenos iz lukavcahrubesch je napisao/la:To ja dnevno potrošim na kafe, tako ne rise.Ako je tebi milja misaoni pojam, drugim nije . U stvari nek da el presidente, da vidis kako izgleda.
Reci pravo ...nisi nikad vidio 1000 KM uzivo,..reci brate,..hrubesch je napisao/la:To ja dnevno potrošim na kafe, tako ne rise.Ako je tebi milja misaoni pojam, drugim nije . U stvari nek da el presidente, da vidis kako izgleda.
Vidi sad sala kad smo te izofiralihrubesch je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli. Posto imam puno prijatelja iz Hercegovine; usput mi je i rahmetli vjencani kum iz Stoca, ja znam za stelju i lozu, kao nešto autothono za to područje. Salu na stranu, javi se ti tebra u nedelju, pa cemo otići i na kafu; a bogami i hurmasicu i baklavu.Ovo za prenos je sala mala. Nemam pojma, ali su ludi ovi iz UO ako dadnu za malu lobu.
Šta će dijeliti vidjet ćemo ako budu pravdu biće dobro...hrubesch je napisao/la:Sarajlice nam dijele pravdu u nedelju. Sarajkic glavni sudac.
Dodao bih da stotine Slobodasa dolazi da pogleda mostarskog diva.... Inače,od sljedeće sezone treceligasa.. iskandjijajte levate kvalitetnoindijanac1989 je napisao/la:osveta za bracu iz Tuzle
Svrha utakmice drug moj je sto nam nema pola ekipe u nedelju i sto trener treba da vidi kako se neki igraci snalaze na nekimn pozicijama koji im nisu prirodne...Iraola je napisao/la:Jučer smo u prijateljskoj pobijedili Svatovac 2:1. Ne znam koja je svrha igrat prijateljske u pola sezone par dana poslije i par dana prije takmičarskih utakmica, ali trener zna najbolje. Sarajkić nas je par puta oštetio, ali takvo nešto sam i očekivao, bio sam siguran da neće suditi Musa koji sudi uvijek pravedno jedini u ovoj ligi.
Iraola je napisao/la:"Vrlo dobro znamo kako je naporan put do Mostara i nazad, ali znamo i kako je biti lijepo dočekan. Odlučili smo da ovaj dio tribina uredimo za naše goste, a nadamo se da će se oni prijatno osjećati na našem stadionu. Tenzije i pritisak stvoren u javnosti, nije i ne smije biti razlog eventualne netrpeljivosti između navijača, jer sve nas spaja ljubav prema fudbalu i svom voljenom klubu. Našim gostima svakako želimo dobrodošlicu i pozivamo ih na fer i korektno navijanje.”, riječi su jednog od članova navijačke skupine Sioux.