PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
S-Y-L-A-R koji su parovi polufinala.Moram ići negdje za otprilike pola sata pa da stignem odigrat 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Moze,Dakle polufinale:Barca u srcu je napisao/la:Jel' mogu ja uskočit' umjesto nekog?
Sporting-Zenit
Dynamo-Everton
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
e koje zenit ima soba napravljena cekam te global wolrd wide soba ss.ba pas ss.ba
Samo Sarajevo
Znači S-Y-L-A-R ja i ti u polufinalu
Uđi u global worldwide
soba:pitbull
pw:youtube
Uđi u global worldwide
soba:pitbull
pw:youtube
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
niej moguce da ni zenit nesmije sa mnom ajde ba enka se javi necu ga puno 

Samo Sarajevo
..ejS-Y-L-A-R je napisao/la:Jesi prosao si cekamo jos da se javi Muhovic,posto sam vidio da cospy igra tamo sa unicom a ne sa njim,ako se on ne javi naci cemo 4. ekipu
Ima ovaj sa Celticom ako hoce ????

..i onda izadjoh na kratko i sad se vratih i izbacen,haj nema vezemuhovic je napisao/la:..Cospy,hocemo li ?

hahaah izbaceni smo obadvojica ebga nema veze ,,vamo sam se sa unicom zaigrao dvije tekme
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
..hehe,haj nema veze,ionako su ovo manji turniri,gdje ne zelim da mi se igraci nedo Bog povrijedeCospy89 je napisao/la:hahaah izbaceni smo obadvojica ebga nema veze ,,vamo sam se sa unicom zaigrao dvije tekme

Hoćemo li koju prijateljsku, da isprobam ovu silu od Galatasaraya?Cospy89 je napisao/la:hahaah izbaceni smo obadvojica ebga nema veze ,,vamo sam se sa unicom zaigrao dvije tekme
Edit:
Hoće li iko?
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 01 avg 2011, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
100% sportski i krajnje opušten potpis
zenit protiv sportinga nije mogao nis izgubili su sa 3 0 i mogu bit zadovoljni ali treba istac da su imali hrabrosti izac na teren da igraju portiv sportinga ajde da vidim ko je porivnik u finalu sportingu
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
mislio sam da necu stalno pobjedjivat ko prije s Villarealom..al tuD je to..sinoc me samo SYLAR pobijedi,al tad mi je bila prva s Benficom..nisu toliko losi.. ( ma ja dobar pa zato je to
)

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Izvini muhovicu,ali nije te bilo kad sam te trazio a Cospy je igrao sa Unicom,sta ja mogu necu cekat citav dan,izvini jos jednom ali tako je kako je
Na slijedecem igras obavezno
Dynamo Kyev-Everton 0-3

Dynamo Kyev-Everton 0-3
41.21.1.
- KB-TM87
- Kontakt:
evo ja hocuRiNo je napisao/la:Hoćemo li koju prijateljsku, da isprobam ovu silu od Galatasaraya?Cospy89 je napisao/la:hahaah izbaceni smo obadvojica ebga nema veze ,,vamo sam se sa unicom zaigrao dvije tekme
Edit:
Hoće li iko?

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
EU2KB-TM87 je napisao/la:evo ja hocuRiNo je napisao/la:Hoćemo li koju prijateljsku, da isprobam ovu silu od Galatasaraya?Cospy89 je napisao/la:hahaah izbaceni smo obadvojica ebga nema veze ,,vamo sam se sa unicom zaigrao dvije tekme
Edit:
Hoće li iko?
Pass: galata
100% sportski i krajnje opušten potpis
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Dobio sam te i ja jutros , i 2 puta nerijeseno...jasko_juve je napisao/la:mislio sam da necu stalno pobjedjivat ko prije s Villarealom..al tuD je to..sinoc me samo SYLAR pobijedi,al tad mi je bila prva s Benficom..nisu toliko losi.. ( ma ja dobar pa zato je to![]()
)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce li neko 

-
- Kontakt:
ma pusti ga ba, i mene dobio 3:2 u pobjedama, jos sam bio maximalno hendikepiran s uvjetima. znas jasku badr.van nostrand je napisao/la:Dobio sam te i ja jutros , i 2 puta nerijeseno...jasko_juve je napisao/la:mislio sam da necu stalno pobjedjivat ko prije s Villarealom..al tuD je to..sinoc me samo SYLAR pobijedi,al tad mi je bila prva s Benficom..nisu toliko losi.. ( ma ja dobar pa zato je to![]()
)

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
FINALE:
Sporting-Everton 1-2
Dobre utakmice sa Evertonom,do sada nijedan poraz(ne brojeci penale)
Sporting-Everton 1-2
Dobre utakmice sa Evertonom,do sada nijedan poraz(ne brojeci penale)

41.21.1.
-
- Kontakt:
hhahhaha..samo sam cekao da se javis p.izdoooooooooo..ubio sam te

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.