Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

nevjernik
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la nevjernik » 07 sep 2010, 23:52

dobijao je on lopti, ali ga Rami pojede, u tom je fazon

ne kazem ja, on je odlican igrac, al mu je Benzema objasnio neke stvari, nije ni Benzema cekao loptu u 16m
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 sep 2010, 23:53

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kako će primiti loptu kada je dozvolio da ga VELIKI Rami iz Rennesa stavi u džep ?
Spahic igra u manjem klubu od Ramia,de i njega nazovi sa tim ironicnim "VELIKI Spahic iz Monpeljea"
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 sep 2010, 23:54

Dobar ovaj Benzema :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 07 sep 2010, 23:55

Faraon iz Visokog je napisao/la:
nevjernik je napisao/la:Zar je moguce da "najbolji svjetski napadac" u 90 minuta ne stvori nijednu priliku, zar je moguce da "najboljeg svjetskog napadaca" Mexes i Rami otresaju o slinu ??? Kojih ba 40 miliona ???
moguce je kad nedobijes ni jednu loptu
alo ba pricate gluposti dzeku su cuvali 2 i nije mogao maket sto je jasno ko dan misimovic nista nije mogao trener je svojim igracima dobro objasnio ko su ti igraci i normala da nisu mogli maket...dzeko je svijedska klasa i to svi znaju sada pricate gluposti...svi vi sto pisete nesto o dzeki protiv skontajte sta ste pisali prije ove tekme..ha ya dzeko je majstor jasno ko dan.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 sep 2010, 23:56

Adinjo je napisao/la:Dobar ovaj Benzema :mrgreen:
Ruke k sebi. :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 sep 2010, 23:57

Dylan Dog je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Kako će primiti loptu kada je dozvolio da ga VELIKI Rami iz Rennesa stavi u džep ?
Spahic igra u manjem klubu od Ramia,de i njega nazovi sa tim ironicnim "VELIKI Spahic iz Monpeljea"
Prati li se Francuska liga ? Slabo jel de ? :roll:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 sep 2010, 23:59

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Prati li se Francuska liga ? Slabo jel de ? :roll:
Ako mi na osnovu jedne bolje sezone zelis dati do znanja da Spahic igra u boljem klubu od Ramia,Ok-e je majstore...
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 sep 2010, 00:00

Taj isti Spahić je trebao da pređe u Arsenal za 20 miliona ( možda i više ) dok se za ovog momka do danas i nije čulo. Smiješno ga je porediti sa kapitenom. ;)

°°°maniac°°
Kontakt:

Post Postao/la °°°maniac°° » 08 sep 2010, 00:03

ma i ovaj dzeko mi se vise na k..ac popeo bio sam na 2 zadnje utakmice na kosevu ne znam je li pretrcao 3 kilometra u te dvije utakmice, veceras se nije ni oznojio i on je zadnji igrac koji zasluzuje da se njegovo ime skandira na utakmici uopste ne igra srcem za reprezentaciju...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 sep 2010, 00:03

OTNYS_YNWA je napisao/la:Taj isti Spahić je trebao da pređe u Arsenal za 20 miliona ( možda i više ) dok se za ovog momka do danas i nije čulo. Smiješno ga je porediti sa kapitenom. ;)
Ja jesam cuo za Ramia i ranije,ali nebitno,naravno da mi je Spaha 100 puta bolji,ali to je samo nama Bosancima,samo mi Bosanci znamo da je Spahic medju najboljim stoperima svijeta,da je Hasagic vrhunski golmn itd...u ostatku svijeta Ramia sigurno u najmanju ruku gledaju ravnopravno sa Emirom ;)

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 08 sep 2010, 00:05

:)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 sep 2010, 00:05

Ne bih ja baš rekao ali nema veze, nećemo se detaljno raspravljati. :D

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 08 sep 2010, 00:09

fuj gade!
ljudi su skuckali nekako 20 - 30 KM da bi dosli da pogledaju sta znate...a ne da gledaju kako manekenski hodas u onom krugu na centru...

gadis mi se!!!

Ps. 40 milion ! , cega?!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 sep 2010, 00:10

laki je napisao/la:fuj gade!
ljudi su skuckali nekako 20 - 30 KM da bi dosli da pogledaju sta znate...a ne da gledaju kako manekenski hodas u onom krugu na centru...

gadis mi se!!!

Ps. 40 milion ! , cega?!
krvnih zrnaca.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 sep 2010, 00:22

ja cu samo reci DZEKO JE SVJETSKA KLASA,MEDZU NAJBOLJIM JE IGRACIMA,ali u dresu nase reprezentacije ne zasluzuje ni KLUPU! sramota da se nije oznoji veceras....nijedan SKOK nije dobio,nijednu loptu nije primio,nijedan sut uputio,svaku loptu je pokusao driblati i gubio i nakon njegove izgubljene lopte smo primili prvi gol!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

zejnuddin zidan
Kontakt:

Post Postao/la zejnuddin zidan » 08 sep 2010, 00:24

"Dođi vam da ti objasnim neke stvari;ovako se ulazi u 16,ovako se prima lopta,ako ti malo pobjegne,uradiš ovu malu finticu,i ispada vaš naj stoper,zatim lijevom nogom šutneš kroz noge nadareviću i lopta je u golu",reče Benzema Džeki prilikom postizanja gola glupim bosancima...e moj džeko,još puno pogače moraš pojesti da bi bio na barem na nivou benzeme,koji iskreno i nije nešto,al eto haman će konačno proraditi...benzema je brz,okretan,ima tehniku,zna pogoditi i što je najgore pod povredom se bori i trči više nego svi naši igrači zajedno...čast mi je što navijam za real 8-) i tako džeko,šta da ti kažem,uči od majstora(rooney,benz,raul,klose...)valjda bude bolje...ja bih volio više nego išta da si ti toliko dobar pa da igraš u realu,al ne može ovako kao večeras,mlad si, naučit ćeš.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 sep 2010, 00:25

Kad pomislim da navodno treba da ode u Real i zamjeni Benzemu a taj isti mu objasnio kako se igra, tuga me neka hvata.

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 08 sep 2010, 00:26

johnnyHZ je napisao/la:ja cu samo reci DZEKO JE SVJETSKA KLASA,MEDZU NAJBOLJIM JE IGRACIMA,ali u dresu nase reprezentacije ne zasluzuje ni KLUPU! sramota da se nije oznoji veceras....nijedan SKOK nije dobio,nijednu loptu nije primio,nijedan sut uputio,svaku loptu je pokusao driblati i gubio i nakon njegove izgubljene lopte smo primili prvi gol!
potpis! sramota je malo za ovo sta je on uradio.

FUJ!

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 08 sep 2010, 00:30

Fazon je sto iz utakmice u utakmicu sve se manje i manje zalaze!!

jjojj pa kako mu je idol Shevchenko igrao i izgarao za svoj drzavni grb !!!

pa i to su odlike velikih, a on veceras ni u jednom momentu nije pokazao da je velik, a vi pricajte sta hocete
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

zejnuddin zidan
Kontakt:

Post Postao/la zejnuddin zidan » 08 sep 2010, 00:31

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kad pomislim da navodno treba da ode u Real i zamjeni Benzemu a taj isti mu objasnio kako se igra, tuga me neka hvata.
i mene Boga mi,svaka mu čast za sve što je uradio,ali ovo noćas...bruka i sramota,i ne samo noćas,bilo je toga još,al da ne dosipam ulje na vatru...hele nejse,plače mi se zbog svega ovog,mislim da ću se malo distancirati od naše repke i naših 40 miliona vrijednih igrača.. :cry:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.