KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 13 sep 2012, 22:56

Jeste. Ali su oni obecali da bi mogli snositi veliki dio troskova. Barem je tako bilo. Sada je samo pitanje kada ce novi rektor biti postavljen, jer Lovrenovic neda potpis Ministarstva za ovog novog Avidspahica :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 13 sep 2012, 22:58

neno#4 je napisao/la:Jeste. Ali su oni obecali da bi mogli snositi veliki dio troskova. Barem je tako bilo. Sada je samo pitanje kada ce novi rektor biti postavljen, jer Lovrenovic neda potpis Ministarstva za ovog novog Avidspahica :lol: :lol:
Ma mora se rijesiti situacija oko rektora i samo ne znam sto koci za taj potpis.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 sep 2012, 23:03

Koci Lovrenovic jer je izgubio od Avdispahica na izboru za rektora :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 14 sep 2012, 00:01

Thecoldfear je napisao/la:Bosna ima montaznu dvoranu samo treba dobiti dozvolu tj treba joj prostor koji se nece placati :) Dala je Zetra jedan prostor ali uz nadoknadu ali primarni cilj je traziti dozvolu u kasarni koja se ne koristi. Ovo bi se trebalo rijesiti do novembra tj barem se nadam.
Kako mislis Bosna vec ima dvoranu??

Je li mi mozes naci neku sliku, link...bilo sta, neke slicne montazne dvorane u svijetu, kakva je ta koju Bosna vec ima????

Hvala.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 14 sep 2012, 00:06

Vamos je napisao/la:
Thecoldfear je napisao/la:Bosna ima montaznu dvoranu samo treba dobiti dozvolu tj treba joj prostor koji se nece placati :) Dala je Zetra jedan prostor ali uz nadoknadu ali primarni cilj je traziti dozvolu u kasarni koja se ne koristi. Ovo bi se trebalo rijesiti do novembra tj barem se nadam.

Je li mi mozes naci neku sliku, link...bilo sta, neke slicne montazne dvorane u svijetu, kakva je ta koju Bosna vec ima????

Hvala.
sjecam se i ja da sam citao da im je neko obezbjedio montaznu dvoranu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 14 sep 2012, 11:51

nerminh74 je napisao/la:
Vamos je napisao/la:

Hvala.
sjecam se i ja da sam citao da im je neko obezbjedio montaznu dvoranu
Nemam sliku ili link ali u toj montaznoj dvorani ce biti samo treninzi prvog tima i selekcija. Slobodni tremini ce se izdavati. Cim bude postavljenja ja cu je slikati u unutrasnjosti.

High

Post Postao/la High » 14 sep 2012, 23:09

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 14 sep 2012, 23:14

O LEGENDI je haman sve rečeno, napisano, viđeno...neponovljivo!
Rijetko majka rađa takve ljude, sportiste....

Mirza je našao svoj MIR, ali mene duša boli i povraća mi se zbog toga šta danas rade "ljudi od sporta i vlasti" kad je u pitanju uspomena na našeg Velikana, i zvanično priznatog za 20. vijek, a za mene i nadalje!

Znam da je danas smiješno pozivati se na moral, svijest, savjest i ostale ljudske vrline, ali ne mogu shvatiti situaciju koja je dovedena do apsurda sa ovim tzv. Memorijalnim turnirom u čast Najvećeg Sportiste Bosne i Hercegovine, ikad!

- Memorijalni turnir "Mirza Delibašić" će se igrati u dvorani Mojmilo, pored "žive" dvorane "Mirza Delibašić" !!!! :evil:
- ekipe učesnice ispod svakog kvalitativnog nivoa za takvog Velikana, na bruku države, Kantona, grada, opštine, sportskih saveza, kluba koji se još zove 'Bosna'...
Pa ona 'novokomponovana legija stranaca' iz sela Bos. Aleksandrovac okupila je kvalitetnije i poznatije ekipe za 'nikakav' turnir!? :shock:
- Počelo je lijepo, sa Realom (nekad i njegovim) i iz godine u godinu tonulo dok nije došlo do današnjeg DNA (ne DNK)!
- Iz poštovanja prema VELIKANU - MOLIM sve kojI to mogu da ZABRANE ove tzv. "memorijalne turnire" da ne kaljamo obraz naše LEGENDE koja više nije među nama, nažalost, ali i nas sviju koji ga poštujemo, volimo...

Jedan je Kinđe (ili Kindže) i neka tako i ostane - ne lomite nam bagrenje mediokriteti aktuelni... :cry:
Bosno moja poharana....

High

Post Postao/la High » 14 sep 2012, 23:22

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 15 sep 2012, 08:53

Pobjeda od jedva par razlike protiv "čuvene" Darde.Ono što sam sinoć gledao može se opisati jednom riječi- UŽAS.Osima Rizvića i Avdibegovića koji su odigrali samo solidno ostatak ekipe je čista nula.Ne bih nikoga pojedinačno izdvajao ali se vidi da većina igrača iz rostera ne može igrati ozbiljnu košarku.Toliko "cigli" u jednoj utakmici da ne povjeruješ.Kada pojedini igrači određene stvari rade pogrešno zadnje tri godine i vidiš da to više nije slučajnost dolaziš do jednostavnog zaključka da je ova ekipa netalentovana i limitirana.Kako je ostatak ekipe odigrao možda najbolje govori činjenica da je na mene Vuleta (Halimić je pogriješio jer mu je dao malu minutažu)nekako ostavio najbolji "umjetnički" dojam.Čovjek koji se pokušava vratiti ozbiljnijoj košarci,podsjeća stasom,kretanjem,pokretima na košarkaša dok pojedini igrači ruku na srce ne znaju pravilno ni trčati.
Postavljam sam sebi pitanje da li ovu ekipu vrijedi gledati i svake druge sedmice izlaziti iz dvorane sa osjećajem kao da te neko pretukao!Iskreno sinoć sam najviše otišao da vidim kako će se uklopiti u ovaj roster Almir Hasandić ali nažalost on je povrijeđen i nije igrao.Dečko je dobar šuter i siguran sam da on ovoj ekipi može dati dati dodatni kvalitet(ako u ovoj ekipi uopšte možemo i govoriti o kvaliteti).I pitanje je da li će i on ostati jer sam čuo da su već postojali određeni problemi oko njegovog ostanka.
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 sep 2012, 10:12

Sramota...
Sport je lijek za tijelo i duh.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 sep 2012, 10:31

Nisam ni znao da Nedim Buza igra za KKBosnu ,ja sve mislio da se radi o Nerminu :lol: :lol: :lol: :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 sep 2012, 10:39

Kako si to zaboravio :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 16 sep 2012, 10:41

Bosna : MZT 62 : 89

Sledece sezona Nermine ;)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 sep 2012, 10:43

neno#4 je napisao/la:Kako si to zaboravio :mrgreen: :mrgreen:

jbg,desi se.zelim Nerminu mnogo uspjeha u Sparsima :lol: :lol:

hala10
Kontakt:

Post Postao/la hala10 » 17 sep 2012, 15:41

Bosna je odron kamenja na autoputu..

hala10
Kontakt:

Post Postao/la hala10 » 17 sep 2012, 15:44

:twisted: A putarinu naplacuje Admir Bukva...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 sep 2012, 16:58

Izvuci ce se Kk Bosna iz krize,ali tek za 2,3 god.Nema potrebe vise pljuvati po Admiru ,jedan dio duga je ranije napravljen.Da 'Dino nije nasjeo na Miska koji mu je uvalio sve sto je mogao,bio bih dosta manji dug'
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 17 sep 2012, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 17 sep 2012, 19:26

Je li jos,a ako jeste do kada je, zabrana dovodjenja igraca sa stranim pasosom????

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 sep 2012, 19:32

Dok se ne srede stvari sa igracima koji su nas tuzili i plati kamata koja se godinama skupljala.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.