Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Ma mora se rijesiti situacija oko rektora i samo ne znam sto koci za taj potpis.neno#4 je napisao/la:Jeste. Ali su oni obecali da bi mogli snositi veliki dio troskova. Barem je tako bilo. Sada je samo pitanje kada ce novi rektor biti postavljen, jer Lovrenovic neda potpis Ministarstva za ovog novog Avidspahica![]()
Kako mislis Bosna vec ima dvoranu??Thecoldfear je napisao/la:Bosna ima montaznu dvoranu samo treba dobiti dozvolu tj treba joj prostor koji se nece placatiDala je Zetra jedan prostor ali uz nadoknadu ali primarni cilj je traziti dozvolu u kasarni koja se ne koristi. Ovo bi se trebalo rijesiti do novembra tj barem se nadam.
sjecam se i ja da sam citao da im je neko obezbjedio montaznu dvoranuVamos je napisao/la:Kako mislis Bosna vec ima dvoranu??Thecoldfear je napisao/la:Bosna ima montaznu dvoranu samo treba dobiti dozvolu tj treba joj prostor koji se nece placatiDala je Zetra jedan prostor ali uz nadoknadu ali primarni cilj je traziti dozvolu u kasarni koja se ne koristi. Ovo bi se trebalo rijesiti do novembra tj barem se nadam.
Je li mi mozes naci neku sliku, link...bilo sta, neke slicne montazne dvorane u svijetu, kakva je ta koju Bosna vec ima????
Hvala.
Nemam sliku ili link ali u toj montaznoj dvorani ce biti samo treninzi prvog tima i selekcija. Slobodni tremini ce se izdavati. Cim bude postavljenja ja cu je slikati u unutrasnjosti.nerminh74 je napisao/la:sjecam se i ja da sam citao da im je neko obezbjedio montaznu dvoranuVamos je napisao/la:Kako mislis Bosna vec ima dvoranu??Thecoldfear je napisao/la:Bosna ima montaznu dvoranu samo treba dobiti dozvolu tj treba joj prostor koji se nece placatiDala je Zetra jedan prostor ali uz nadoknadu ali primarni cilj je traziti dozvolu u kasarni koja se ne koristi. Ovo bi se trebalo rijesiti do novembra tj barem se nadam.
Je li mi mozes naci neku sliku, link...bilo sta, neke slicne montazne dvorane u svijetu, kakva je ta koju Bosna vec ima????
Hvala.
neno#4 je napisao/la:Kako si to zaboravio![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.