Igrao je Vladimir Kremenovic, ovo je Bojan.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Haračić kod vas. Napravit ćete dobru ekipu, nadam se sa će Uprava uspjeti izgurati ovu sezonu, pa da se sretnemo dogodine.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
-
- Kontakt:
Hoce doci napadac neki ili ce biti Galin
Dženan Haračić novi napadač 

-
- Kontakt:
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Za mene licno jedan od najboljih napadača ove lige. Svake sezone konstantan, daje golove. Za Galina je Benzema, realno.
-
- Kontakt:
Pa za Galinog je neki pionir Benzema. On jos nije naucio hodati kako treba. Drago.mi je da smo napokon doveli nekog dobrog pa.vidjecemo kako ce se uklopitiHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑02 jul 2020, 15:46Za mene licno jedan od najboljih napadača ove lige. Svake sezone konstantan, daje golove. Za Galina je Benzema, realno.
Za Galinog je mali Ado igracina
Sabit Alispahic isto iz Metalleghea u Jedinstvo
NK Metalleghe Bihac
Sabit Alispahic isto iz Metalleghea u Jedinstvo
NK Metalleghe Bihac
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Alispahić je bio pristojan igrač za federalne, lijevi bek.
Problem je nastao kad ga je brat uvalio u Slobodu gdje je bio na tribinama. Još mu došla i ova korona poslije toga. Valjda se uspije vratiti.
Problem je nastao kad ga je brat uvalio u Slobodu gdje je bio na tribinama. Još mu došla i ova korona poslije toga. Valjda se uspije vratiti.
-
- Kontakt:
Pa sto ce nam taj Galin ikako. Dzaba se plata daje na njega. Trosak samo a od njega nista. Kakav je ovsj sabit iz tarcina. Jel pojacanje ili jsto samo dolazo bezvzee
Ja samo cekam kad ce Stambi za zemljaka svog reci da dolazi
Ovo je dosta dobro, s tim da mi je jako krivo zbog Anija. Znam momka citav zivot, znam koliko je posvecen od malena nogometu ali realno Jedinstvo mu je zeznulo karijeru.
Sta je sa Jasarom, Benjom, Nuhanovicem, Devedzicem i ostalim sto su odsutni?

Ovo je dosta dobro, s tim da mi je jako krivo zbog Anija. Znam momka citav zivot, znam koliko je posvecen od malena nogometu ali realno Jedinstvo mu je zeznulo karijeru.
Sta je sa Jasarom, Benjom, Nuhanovicem, Devedzicem i ostalim sto su odsutni?
Cudi me da nisu rijesili i Pljevljaka iz Metalleghea
Zaboravio sam, moja greska

Mali Haracic je ubica, uvjericete se sami, poslije Stojanova najbolji napadac, a proslo je vec 6 godina od Urosa kako je otisao.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Isto da je jucer bila borba sa Slobodom za Pl, a ne prije 6 god jbt.
Mislim da se ove godine fino moze otvoriti po nas za Pl, izgleda da je neki keš tu kanuo ipak
-
- Kontakt:
Ani, Terzin, Olic, Kladar, Sarvan - 5 igraca koji su nas napustili, a dobro bi nam dosli..
Jasar, upitan ostanak, ali opet nije za prvih 11
Nuhanovic, upitan, dobar igrac i mlad
Trenutno kvalitet u timu Benjo, Koprivica, Kremenovic B., Haracic, Ojeda
Da bi neko pametan bio optimista vezano za Jedinstvo, treba nam jos 6-7 igraca koji ce biti u prvih 11.
Jasar, upitan ostanak, ali opet nije za prvih 11
Nuhanovic, upitan, dobar igrac i mlad
Trenutno kvalitet u timu Benjo, Koprivica, Kremenovic B., Haracic, Ojeda
Da bi neko pametan bio optimista vezano za Jedinstvo, treba nam jos 6-7 igraca koji ce biti u prvih 11.
Je li Kladar sigurno otišao? Kao da sam ga vidio na nekoj od slika sa treninga
- ASD
- Kontakt:
Muratspahić i Bešagić
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, Nim i 8 gostiju.