hodža je napisao/la:za danas :
Srbija - Hrvatska(+8,5)...H1...1,85
Španija - Grčka(+6,5)...H1...1,85
R.N.Lowen - Silkeborg...1X...1,20
kvota : 4,11
a moglo bi se i probati :
J.Navarro...Over 14,5...1,85
M.Teodosić...Over 14,5...1,85
N.Krstić...Over 14,5...1,85
kvota : 6,33
Sretno !
![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
FORZA MARŠAL !!!
hodža je napisao/la:Ovo bi moralo proći :
Španija - Grčka(+3,5)...H1...1,45
Srbija - Hrvatska(+4,5)...H1...1,45
kvota : 2,10
FORZA MARŠAL !!!
hodža je napisao/la:I još jedan od mene i dosta za danas :
Španija -Grčka...1...1,35
Srbija - Hrvatska...1...1,35
Partizan - Hajduk...1...1,10
kvota : 2,00
Sretno svima !
FORZA MARŠAL !!!
ATALANTA-FROSINONE TIP--- 1 - 1.45
SLOVENIJA-AUSTRALIJA TIP--- 1 - 1.45
TURSKA-FRANCUSKA TIP---- 1 - 1.20
Koeficijent : 2.50 .
Malo , je rizcino al sam uvjeren u pobjede atlante koja je kanditat za osvanje italijanske 2 lige , slovenija je po meni bolja od australije mada je ovo gusto i turci su po meni veliki favoriti jer su bolji i imaju " NAVIJACE " !
SLOVENIJA-AUSTRALIJA TIP--- 1 - 1.45
TURSKA-FRANCUSKA TIP---- 1 - 1.20
Koeficijent : 2.50 .
Malo , je rizcino al sam uvjeren u pobjede atlante koja je kanditat za osvanje italijanske 2 lige , slovenija je po meni bolja od australije mada je ovo gusto i turci su po meni veliki favoriti jer su bolji i imaju " NAVIJACE " !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Ovo , moje nema sanse da ide .
Ae , neko imal ssutra kvotu 3 svaka mu cast prodze li .
Ae , neko imal ssutra kvotu 3 svaka mu cast prodze li .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Danas nisu lose one 3 analize .. Montanes - Nishikori 1 (mec predat u drugom setu) Tipsarevic -Monfils (pobjeda Janka nije dosla,al je dosao over 40 gemova) .. Gasquet - Anderson dosla pobjeda Gaqueta ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ako , si dobar i ako pogodzas sastavi nes za sutra 5 € cu da stavim najsigurnije što mozes pa sta bude .
-
Vedran Bet
- Kontakt:
Robin Haase-Ivo Minar 1 1.50
Holanđanin Hasse igra u fantastičnoj formi, odličan je na zemlji a samo ove godine ima omjer na zemlji od 34 pobjeda i samo 7 poraza ( a npr. španjolski tenisači poput Davida Ferrera i Juana Carlosa Ferrere imaju lošije omjere 29-7 i 28-7).... Hasse ima 14 pobjeda zaredom, a od posljednjih 26 mečeva na zemlji ima samo 2 poraza, stvarno je nevjerojatan na zemlji ove godine. Na ovom turniru, u talijanskom gradiću Comu, igra bez izgubljenog seta čak nije niti jednom igrao tie-break. U međusobnim susretima sa Ivo Minarom vodi sa 1-0, porazio ga je lagano sa 6-1 6-4. Čeh Minar ove godine na zemlji ima omjer 25-18, na ovom turniru je dosta dobar ali uglavnom se provlači jer njegovi mečevi s drugim tenisačima obično idu u više gemova. Stvarno je začuđujuće kako je dobio Volandri na zemlji, ali s obzirom da je Volandri poznat po kladioničarskoj prošlosti zbog koje je i bio izbačen s tour-a prošle godine na 3 mjeseca, ne bih se čudio da je ovaj meč bio namješten. U ovom susretu debelu prednost dajem 83. igraču svijeta i odličnom zemljašu Robinu Hasse-u, a Minar se nalazi na 202.mjestu
Holanđanin Hasse igra u fantastičnoj formi, odličan je na zemlji a samo ove godine ima omjer na zemlji od 34 pobjeda i samo 7 poraza ( a npr. španjolski tenisači poput Davida Ferrera i Juana Carlosa Ferrere imaju lošije omjere 29-7 i 28-7).... Hasse ima 14 pobjeda zaredom, a od posljednjih 26 mečeva na zemlji ima samo 2 poraza, stvarno je nevjerojatan na zemlji ove godine. Na ovom turniru, u talijanskom gradiću Comu, igra bez izgubljenog seta čak nije niti jednom igrao tie-break. U međusobnim susretima sa Ivo Minarom vodi sa 1-0, porazio ga je lagano sa 6-1 6-4. Čeh Minar ove godine na zemlji ima omjer 25-18, na ovom turniru je dosta dobar ali uglavnom se provlači jer njegovi mečevi s drugim tenisačima obično idu u više gemova. Stvarno je začuđujuće kako je dobio Volandri na zemlji, ali s obzirom da je Volandri poznat po kladioničarskoj prošlosti zbog koje je i bio izbačen s tour-a prošle godine na 3 mjeseca, ne bih se čudio da je ovaj meč bio namješten. U ovom susretu debelu prednost dajem 83. igraču svijeta i odličnom zemljašu Robinu Hasse-u, a Minar se nalazi na 202.mjestu
Možete me pratiti i na internetskoj društvenoj mreži www.facebook.com, gdje takodjer imam profil s nick-om Vedran Bet
Aj sastavicu ako sta bude ..CoDe je napisao/la:Ako , si dobar i ako pogodzas sastavi nes za sutra 5 € cu da stavim najsigurnije što mozes pa sta bude .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Hodža
Prođoše i Navarro i Fernandez.
Prođoše i Navarro i Fernandez.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
citizen-x imas dopunu od mene javi broj.
JA NISAM ODAVLE!!!
- Citizen-X
- Kontakt:
ne treba jaruga - pocasti ti sebetica je napisao/la:citizen-x imas dopunu od mene javi broj.
Evo jedan ja mislim solidan par sa solidnom kvotom danas - ceska druga liga:
Varnsdorf-Vlašim - 2 - a mozda i 2/2.
Uglavnom ne vjerujem u pobjedu Varnsdorfa a Vlasim je po zadnjih 6 gostovanja sve pobijedio i samo jednom izvukao nerijeseno. Znam da statistika nista ne prica ali ovi izgleda deru u ceskoj 2 ligi i izgleda imaju ozbiljne namjere da se plasiraju u 1 ligu.
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 05 sep 2010, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
hary moze i meni jedan jutarnji listic kvota 1.5
JA NISAM ODAVLE!!!
sta se moze ovde igrat modena-padova i alcorcon-ponferradina za velike pare
JA NISAM ODAVLE!!!
- Citizen-X
- Kontakt:
Imam Modenu na lajv kladjenju - a na lajvu kad postave par uvijek bude naopak rezultat - juce je Torino igrao s Crotoneom i ubodem X dok je Crotone vodio jer sam znao da Torino ne smije izgubit - a to sam osjetio i iz izmjena u timu.tica je napisao/la:sta se moze ovde igrat modena-padova i alcorcon-ponferradina za velike pare
S druge strane kao neko ko je imao dosta kladjenja uzivo mogu ti reci da obicno kad puste live kladjenje kladionica ima informaciju kako ce da zavrsi mec tako da sve logike tu padaju u vodu...
= rizik... = kocka
a kad je nepoznato onda tu podjela bodova mirise, a evo i kvota je takva na X, a i prosle godine su igrali X...
ko ce znat.
domacini daju gol i sheff wed da go za 100 ocul stavit.
JA NISAM ODAVLE!!!
- Citizen-X
- Kontakt:
nemoj - ja sam prilicno siguran u podjelu bodova na modeni jer je 2 liga puna 1:1 0:0 rezultata.tica je napisao/la:domacini daju gol i sheff wed da go za 100 ocul stavit.
sacekaj strpi se - kladionica zivi od brzopletih - ja sam se nagubio love brzopletoscu... bice ponuda...
mozda bas danas bude 0:0... iako je u zadnjih par tekmi modena strijeljala goste... kazem ti na lajvu je - cim stave na lajv kladjenje mozda bude mina.
pik x modena alcocorn da go sheff da go listic uplacen.
JA NISAM ODAVLE!!!
- Citizen-X
- Kontakt:
sretno jaruga..... dabogda mi se opariotica je napisao/la:pik x modena alcocorn da go sheff da go listic uplacen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.