Ma Zajko je za Pelaka Dzekoantipolitika2 je napisao/la:ok,znam da je Pelak bio prije velik talentat ,Zeba bi bio pun pogodak!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A i dobar je glumac.FC BAYERN je napisao/la:Ma Zajko je za Pelaka Dzekoantipolitika2 je napisao/la:ok,znam da je Pelak bio prije velik talentat ,Zeba bi bio pun pogodak!Ne ozbiljno kakav Pelak nemoze se to nazvati pojacanjem al kad vidimo kakva nam je liga i sve ostalo haj samo da zna bilo sta s loptom, pa ja se sjecam dok je igrao kod nas ma nemoze lik ko da je truhno sav jedva hoda a kamoli da potrci, zna on dati finu loptu al je uzasno spor.
To ne treba zaboravitinime_tm87 je napisao/la:A i dobar je glumac.FC BAYERN je napisao/la:Ma Zajko je za Pelaka Dzekoantipolitika2 je napisao/la:ok,znam da je Pelak bio prije velik talentat ,Zeba bi bio pun pogodak!Ne ozbiljno kakav Pelak nemoze se to nazvati pojacanjem al kad vidimo kakva nam je liga i sve ostalo haj samo da zna bilo sta s loptom, pa ja se sjecam dok je igrao kod nas ma nemoze lik ko da je truhno sav jedva hoda a kamoli da potrci, zna on dati finu loptu al je uzasno spor.
Koga god dovedu treba ostati na zemlji i ne ocekivati kule i gradove.Mislim da nece biti puno pojacanja,i zbog para i zbog amara koji ce ako bude imao mogucnost dovesti 2,eventualno tri ciljana pojacanja koja bi mu pomogla da izadje u evropu i ostvari cilj jer ruku na srce mi nemozemo vise ove godine,i ne treba ni ocekivati vise da se nebi sjebavali i odmah po zavbrsetku ove sezone **** mater i amaru i ostalim!
AMAR OSIM!!!
Aako si mislio na Sarajevo, Pelak je, ne računajući par prvih sezona, harao u Sarajevu. Beton je bio i u ŽELJI kad je tek došao. Znamo svi da može, samo što već nekoliko sezona neće. A možda je usput malo i propao, vidjećemo. Zeba bi u svakom slučaju bio puno veće pojačanje.FC BAYERN je napisao/la:Ma Zajko je za Pelaka Dzekoantipolitika2 je napisao/la:ok,znam da je Pelak bio prije velik talentat ,Zeba bi bio pun pogodak!Ne ozbiljno kakav Pelak nemoze se to nazvati pojacanjem al kad vidimo kakva nam je liga i sve ostalo haj samo da zna bilo sta s loptom, pa ja se sjecam dok je igrao kod nas ma nemoze lik ko da je truhno sav jedva hoda a kamoli da potrci, zna on dati finu loptu al je uzasno spor.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Otjerala ga je Litex generacija. Pričaju vrlo pouzdani izvori i da mu je Raščićev stari pištoljem prijetio da mu sin mora igrati. Ne može ovdje pošten čovjek, taman da je Mourinho. Al' eto, ima ko može.kosewsko hill je napisao/la:Teško da se može stranac snaći ovdje, bez obzira što zna naš jezik.....Ko je njega otjero???Nisu rezultati sigurno jer smo bili drugi na tabeli ja mislim...Ustvari , teško da se može pošten čovjek ovdje snaćibistrikboy je napisao/la:Amater,nastavnik fizickog,yebo njega!Željovac je napisao/la:Jirži Plišek jesenji šampion Češke sa Teplicama, kojima je to najveći uspjeh u istoriji. Bio gost sinoć u Sport plusu i rek'o par lijepih riječi o ŽELJI. Trenutno je na odmoru u Sarajevu.
Brković javno na TV(Mimohod) kaže kako se nije slagao sa nekim njegovim trenerskim metodama
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ne zaboravi plakate po stubovima 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
vjeran1987
- Kontakt:
zajko zeba i albin pelak ponovo u zelji
Izvor ?vjeran1987 je napisao/la:zajko zeba i albin pelak ponovo u zelji![]()
- TheManiacs
- Kontakt:
ma MAHALSKA ZA ZEBUnime_tm87 je napisao/la:Izvor ?vjeran1987 je napisao/la:zajko zeba i albin pelak ponovo u zelji![]()
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Izvor da je mahalska?TheManiacs je napisao/la:ma MAHALSKA ZA ZEBUnime_tm87 je napisao/la:Izvor ?vjeran1987 je napisao/la:zajko zeba i albin pelak ponovo u zelji![]()
Ja sam isto cuo danas da je Zeba ponovo u Zelji...ali zaista nemam obraza da kazem da je 100% sigurna info,zato nisam ranije ni napisao,ali eto cuo sam,pa jos ni za Pelaka nema nista zvanicno,mislim niko se iz kluba nije jos zvanicno oglasio ni za jednog od ovih igraca
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- TheManiacs
- Kontakt:
@ seyo
htio sam citirati ovog sto je napisao nisam tebe
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
On ce sigurno preci u Zelju ako ne bude dobre ponude iz ino. A ne peglao ga ja vala vise sa "ima li sta","hoce li bit sta" itd...
Znam koga si htio citirati, al ja tebe pitao kako znas da je mahalska za Zebu...TheManiacs je napisao/la:@ seyo
Ako je istina za Zebu i Pelaka odlicno...........Bice jaka konkurencija u napadu
vezi jarane konk jaka u vezii.. nisu to napadači tek nam treba napadačdamirfile je napisao/la:Ako je istina za Zebu i Pelaka odlicno...........Bice jaka konkurencija u napadu
hahah bice jaka konkurencija u napadu hahhadamirfile je napisao/la:Ako je istina za Zebu i Pelaka odlicno...........Bice jaka konkurencija u napadu
Hvala na ispravci........harinjo je napisao/la:vezi jarane konk jaka u vezii.. nisu to napadači tek nam treba napadačdamirfile je napisao/la:Ako je istina za Zebu i Pelaka odlicno...........Bice jaka konkurencija u napadu
Pa nezna nego hoce jos koji post viseSeyo_TM je napisao/la:Znam koga si htio citirati, al ja tebe pitao kako znas da je mahalska za Zebu...TheManiacs je napisao/la:@ seyo
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 36 gostiju.