FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ničije oči nisu gladne kao Bošnjačko-bosanske. Polako, polako ljudi, ne može se za tri godine od Inter Zaprešića napravit Dinamo, pogotovo ne samo građenjem budžeta na osnovu igrača i bivših igrača. Ispadnemo od Maribora i šta (hipotetički)? Već svi zaboravili napredak koji se desio u proteklih 365 dana, polako, pregladan je narod bosanski, još gladniji sarajevski.
EDIT: Prođe nam 6000. strana u kritikama...
EDIT: Prođe nam 6000. strana u kritikama...
Zadnja izmjena: Zgembo Adislić, dana/u 27 jun 2012, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
je li ravno ovo? je li ravno?
Naravno,potpuno se slazem sa svim ovde napisanim.I to je neminovan put koji Amar radi perfektno.No jos postoji nesto malo.Strategija uigranosti i kontinuitet nece biti ugrozeni sa dva pojacanja,znaci dvije promjene u prvih 11.Nisam nikada ni pomislio da treba kupiti 6 igraca ili dovesti dzaba,svejedno.To bi bilo previse,no kroz svaku sezonu pokusati pojacati ekipu sa jednim do dva igraca koji su bolji od ovih koje imamo.Neminovno je prodati ponekog i cijene kojese sada vrte kao prodajne za nase igrace su za svaku pohvalu.Sve to stoji sto si napisao i potpuno se slazem.Treba zivjeti ali treba i napredovati.Tu se moraju naci pare iz drugih izvora jer inace stalni napredak nije moguc.Ne na ovakav nacin.Mi smo napredovali kroz nasu ligu i cak smo postavili neke standarde.Svaka cast klubu na tome.No za evropu,treba nesto vise od toga.Ako su klupske ambicije takve,onda ocekujem jos vise i jos bolje.Da se razumijemo ja sam i sa ovim prezadovoljan kao navijac.Mnogo radosti su mi donijeli.Mislim da cak i Maribor mozemo dobiti i krenuti dalje sa ovom ekipom.No pricam sa tacke daljnjeg napretka i mogucnostima koje bi mogle biti realne ako se malo i rizikuje u tom nekom poslovanju.Ako ce se prodati Adilovic a da se nedovede bolji od njega ,ne znam ni ja odakle,nije bitno,onda se to zove stagnacija,a nasi igraci ce od te prodaje da imaju redovne plate.To je dobro za nasu ligu i tako mozemo sto godina.Ponavljam,nisam ni zbog toga nezadovoljan uopste.Bitno je svakako biti prvi u nasoj ligi uvijek.Ovo svo pisanje je vezano za taj iskorak u evropi,ako je ikako moguc.BlueBoy1921 je napisao/la:Vidim da je malo konstruktivnija diskusija, pa evo da se i ja malo uključim. Uvijek do izvora ima dva ili više putića i ne mora onaj najkraći da bude i najispravniji. Amar radi odličan posao, i skidam mu kapu, jer ponovo pravi ono što treba a to je: postavljanje Želje na pravi put a pravi put jeste, rezultati u premijer ligi, konstantno igranje u evropi i priliv para - stabilan možda ne maksimiziran ali stabilan, u svakom slučaju. Moramo biti realni hrvatski timovi imaju jake sponzore, pogledajte Aluminij, EP HZ HB, Eronet, Srbadija ima M:tel, i taticu Mileta, a mi smo realno nedonoščad jer niti EP BiH niti Telecom smiju nas sponzoristai sa realnim iznosima nego nam samo daju sadaku. Ptrodajom igrača se namakne 70 ili 80 posto budžeta (Džekin transfer u City, Šehin u Mersin, Višća u Istanbul, Bekrić u Tobol) to je cirka oko 2.500.000 KM što nije mala cifrau nekom trogodišnjem periodu. Znači, proizvodimo igrače lijepimo im etikete i šaljemo ih na izvoz. Uvoz je puuuno manji, većina igrača su došli kao slobodnjaci, a s tim igračima Amar je osvojim dvije titule i tri kupa, što je drama rezultat plasirao se tri godine zaredom u evropu, i namakao iz tih izvora oko 900.000 Eura (dva puta liga prvaka 2x330.000 EUR i 140.000 EUR Euroliga) što dolazi do cifre oko 4.300.000 za tri godine i to u klubu u kojem je pojam bio prodaja igrača za 50.000 KM, 100.000 KM, malo se saberite. Ako Amar ide na strategiju uigranosti i da ekipa koja dvije, tri sezone ima kontinuitet i može poboljšati rezultat ja mislim da je u pravu i da ga treba pustiti da radi.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
http://www.centrotours.ba/loc/marzelj12.wbsp" onclick="window.open(this.href);return false; eto malo tu o ponudi
http://www.m97tours.com/apps/webstore/p ... ow/3201679" onclick="window.open(this.href);return false;
SVI U TAJ **** VRT 
http://www.m97tours.com/apps/webstore/p ... ow/3201679" onclick="window.open(this.href);return false;

Nismo prodali ni jednog igraca znaci imamo isti tim od prosle godine (osim nyeme al zola ga moze solidno zamijeniti) sa uigravanjem moze biti samo bolji,zar to nije napredak. Ako dovedemo igraca nekog znaci stvaramo visak a ove sto imamo moramo placati posto imaju ugovore. Pricate gluposti bezz ako bude prodaje nekog igraca iz prvih 11 bice i dovodjenja i sig ce se traziti bolji igrac.A ovi sto su dosli brkovic npr. ima talenat mlad i nasa je buducnost bar se nadam i nevjerujem da ce odma ici u prvih 11. ovakvi igraci se moraju dovoditi mladi i perspektivni ako ubodemo sa jednim od 5 dovedenih velike pare cemo zaraditi to radi svaki tim. Samo opusteno
Evo jos cu se na tvoj post nadovezati i odoh i ja spavati,probacu kratkodamirfile je napisao/la:Nismo prodali ni jednog igraca znaci imamo isti tim od prosle godine (osim nyeme al zola ga moze solidno zamijeniti) sa uigravanjem moze biti samo bolji,zar to nije napredak. Ako dovedemo igraca nekog znaci stvaramo visak a ove sto imamo moramo placati posto imaju ugovore. Pricate gluposti bezz ako bude prodaje nekog igraca iz prvih 11 bice i dovodjenja i sig ce se traziti bolji igrac.A ovi sto su dosli brkovic npr. ima talenat mlad i nasa je buducnost bar se nadam i nevjerujem da ce odma ici u prvih 11. ovakvi igraci se moraju dovoditi mladi i perspektivni ako ubodemo sa jednim od 5 dovedenih velike pare cemo zaraditi to radi svaki tim. Samo opusteno

Problem kod nas navijaca je sto previse vodimo racuna o novcanim tokovima naseg kluba.Nas treba da zanima teren i da vidimo da li je taj mali Brkovic kapacitet koji ce da eventualno sada krene dobro a za godinu dana da razvali sezonu.Takve stvari,ili neko drugi a ko bi bio odmah pojacanje.
da li ce Brkovic nama donijeti milion u klub ili nece,ne trebamo mi da se brinemo.Svakako da cemo da se radujemo tome,ali trljamo ruke kao da nam je to najvaznije kao navijacima.Ja realno hocu da vidim da Brkovic rasturi na utakmici.Meni je to najvaznije.I to je onda pojacanje.Da li on ima 18 ili 30 godina u tom pogledu nije bitno,osim kada razmisljamo o zaradi kluba.A nama je izgleda to najbitnije.Mi se vise obradujemo kada prodamo nekog igraca dobro,nego sto nam je zao kada nam takav igrac ode.Kada se ta putanja bude okrenula ,da razmisljamo vise hoce li nam biti zao kada nam neko dobar ode,onda ce i klub biti taj koji se zove stabilnim.Dok je ovako,trlja ruke i klub i mi zajedno s njim,a ostanemo bez igraca.A pri tome nam zao platiti bilo sta bilo kome da bi dobili nekog opet dobrog igraca.U pitanju je ekonomija,a mi kao siromasni gledamo najvise tako i to je neminovno.Valjda ce proci i to vrijeme siromastva za sve nas..
Laku noc svima i izvinite na peglanju,molim vas

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- vendeta1921
- Kontakt:
boccaccio je napisao/la:Evo jos cu se na tvoj post nadovezati i odoh i ja spavati,probacu kratkodamirfile je napisao/la:Nismo prodali ni jednog igraca znaci imamo isti tim od prosle godine (osim nyeme al zola ga moze solidno zamijeniti) sa uigravanjem moze biti samo bolji,zar to nije napredak. Ako dovedemo igraca nekog znaci stvaramo visak a ove sto imamo moramo placati posto imaju ugovore. Pricate gluposti bezz ako bude prodaje nekog igraca iz prvih 11 bice i dovodjenja i sig ce se traziti bolji igrac.A ovi sto su dosli brkovic npr. ima talenat mlad i nasa je buducnost bar se nadam i nevjerujem da ce odma ici u prvih 11. ovakvi igraci se moraju dovoditi mladi i perspektivni ako ubodemo sa jednim od 5 dovedenih velike pare cemo zaraditi to radi svaki tim. Samo opusteno,sve stoji sto si napisao i mogao si da vidis da sam otprilike slicno pisao i o tim mladim igracima.Podrska svakako tome.Ponavljam se ukrug,sa povecanjem kvaliteta,svakako ide i povecanje troskova.Logicno.Pa na to moramo biti spremni.
Problem kod nas navijaca je sto previse vodimo racuna o novcanim tokovima naseg kluba.Nas treba da zanima teren i da vidimo da li je taj mali Brkovic kapacitet koji ce da eventualno sada krene dobro a za godinu dana da razvali sezonu.Takve stvari,ili neko drugi a ko bi bio odmah pojacanje.
da li ce Brkovic nama donijeti milion u klub ili nece,ne trebamo mi da se brinemo.Svakako da cemo da se radujemo tome,ali trljamo ruke kao da nam je to najvaznije kao navijacima.Ja realno hocu da vidim da Brkovic rasturi na utakmici.Meni je to najvaznije.I to je onda pojacanje.Da li on ima 18 ili 30 godina u tom pogledu nije bitno,osim kada razmisljamo o zaradi kluba.A nama je izgleda to najbitnije.Mi se vise obradujemo kada prodamo nekog igraca dobro,nego sto nam je zao kada nam takav igrac ode.Kada se ta putanja bude okrenula ,da razmisljamo vise hoce li nam biti zao kada nam neko dobar ode,onda ce i klub biti taj koji se zove stabilnim.Dok je ovako,trlja ruke i klub i mi zajedno s njim,a ostanemo bez igraca.A pri tome nam zao platiti bilo sta bilo kome da bi dobili nekog opet dobrog igraca.U pitanju je ekonomija,a mi kao siromasni gledamo najvise tako i to je neminovno.Valjda ce proci i to vrijeme siromastva za sve nas..
Laku noc svima i izvinite na peglanju,molim vas
ma kakvo peglanje,uzivam citajuci ovu raspravu koja je bazirana na cinjenicama i samo cinjenicama al se meni mrsko ukljucivat,pospan sam
PS. vidi se da su djeca otisla otisla na spavanje uzivanje mi citat temu najdrazeg nam kluba
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
aferimnidi je napisao/la:ja što ne mogu na rende kora ,svi smo svjesni da nismo mogli izvući kozaru ali kad pogledaš realno dobro smo prošli .Ako ćemo Maribor smatrati asolutnim favoritom ja sam za to da napravimo dopis UEFI da nam zabrani evropske utakmice .
sta vam je ljudi...cuj aco reko....pa ako je moderator nije.....e svasta
al razumijem momka....iskoristio uticaj da smanji malo preveliku euforiju
al razumijem momka....iskoristio uticaj da smanji malo preveliku euforiju

@boccaccio Uzivao sam citajuci tvoje postove u ovo doba noci iako ustajem u 7h na posao. Citao sam i postove drugih, od Ace i ostalih forumasa, ali tvoji postovi su fascinantni. Jednostavno ides do detalja sto mi se jako svidja oduvijek. Apsolutno cu se sloziti s tobom po pitanju iskoraka u evropi i slicno. Ali i sam si rekao da nam je ovih par zadnjih godina Zeljo, tacnije Amar donio puno toga lijepog. Iskreno i ja ocekujem u ovih par dana da se nesto lijepo desi po pitanju pojacanja pa da mozemo na miru docekati prvu utakmicu. Para mozda nema, a mozda i ima, ali to nije nase da sad pricamo. Kao sto si rekao nama je bitno onih odprilike 5000m kvadratnih zelenog terena i ono sto vidimo na njemu. LP odoh i ja da spavam zena ronda hehehehe, ali fkt...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
iz sve ove price ja sam izvukao zakljucak da se ne treba zeniti 

ja mislim da je "apsolutni favorit" prejaka fraza i da je "blagi favorit" mnogo primjerenije.
u odnosu na prethodne dvije godine, bilo je mnogo manje promjena u ekipi i sigurno smo najuigraniji. otišao je samo nyema, a ne treba zaboraviti da smo sheriff prošli sa njim na štoperu (gdje je objektivno dosta lošiji nego na zadnjem veznom i gdje je skrivio hejbet golova), stanićem na lijevom beku, karićem na golu i savićem u veznom redu. kerla na štoperu umjesto nyeme, antolović ili gušo na golu umjesto karića, kvesić umjesto stanića na lijevom beku i bekrić umjesto savića - to su četiri bitne nadogradnje u odnosu na sastav koji je prošao sheriff.
znači igraće i po imenima jača i dosta uigranija ekipa. a maribor nije puno jači od sheriffa, ako je uopšte. mislim, opet su jači, organizovaniji i bogatiji od nas, to nema sumnje. ali "apsolutni favorit" nisu.
u odnosu na prethodne dvije godine, bilo je mnogo manje promjena u ekipi i sigurno smo najuigraniji. otišao je samo nyema, a ne treba zaboraviti da smo sheriff prošli sa njim na štoperu (gdje je objektivno dosta lošiji nego na zadnjem veznom i gdje je skrivio hejbet golova), stanićem na lijevom beku, karićem na golu i savićem u veznom redu. kerla na štoperu umjesto nyeme, antolović ili gušo na golu umjesto karića, kvesić umjesto stanića na lijevom beku i bekrić umjesto savića - to su četiri bitne nadogradnje u odnosu na sastav koji je prošao sheriff.
znači igraće i po imenima jača i dosta uigranija ekipa. a maribor nije puno jači od sheriffa, ako je uopšte. mislim, opet su jači, organizovaniji i bogatiji od nas, to nema sumnje. ali "apsolutni favorit" nisu.
Razlika između želje i sarajevo što je iz sarajeva već otjerano 7-8 igrača i njima je svaki novi igrač pojačanje ,dok je željo doveo tomića i brkovića a otišao samo nyema .Naš "problem "je što za naše uslove imamo dobru ekipu pa je baš teško a i skupo naći igrača koji bih bio pravo pojačanje .Došli smo u tu fazu gdje ni jedan igrač naše lige ne bih bio pravo pojačanje .raul-zakon je napisao/la:Upravu si. Evo Široki Brijeg već doveo Landeku, priča se i o Hrgoviću, Sarajevo isto aktivno, već su doveli 2-3 igrača, a čini mi se i zadržali Husejinovića, samo željo "šuti"."aleksandar_veliki"
Para nema, koliko god ljudi mislili da ima, situacija nije bas takva, zna to radna zajednica. Vidi, ja bas i nisam nikad cuo Amara da je striktno rekao e sad Evropa, mislim tu na Zujine izjave. Ja sam pokusao malo tenzije spustiti, ali onda dodje klinjo i kaze mi mars, drugim rijecima. Ne znam, mene licno malo zabrinjava ova situacija oko pojacanja jer ako se iskreno zeli iskorak u Evropi, trebaju ista, ali njih nema. Da li ima pojacanja u PL za Zelju, malo ili nikako, skaut sluzba u klubu ne postoji, sto znaci da mozemo zaboraviti na neko ciljano iz Afrike ili Juzne Amerike. Ja smatram da se tu treba ponajvise poraditi, za skaut sluzbe se ne treva stedjeti. I za kraj, imamo mi sanse protiv Maribora, ali ljudi su favoriti. Fudbal je sport u kojem su iznenadjenje moguca, da se radi o rukometu, rekao bi pisi propalo, ali ovako moze svasta biti. Nisi oni svemirci, ali budimo realni. Svega sam nabaco, nema ni reda ni bilo cega, ali jedan je iza ponoci.
Lijepa tema,dobra spika,mnogo bolje nego pricat o smjeni uprave,trenera ili necem slicnom.
Oni su u Slo mi smo u Bosni,mi smo prosli sto smo prosli oni nisu,oni napreduju,uce od zapada u organizacijskom smislu
kako se radi,posluje,kupuje prodaje i tu su odmakli daleko.
Mi opet imamo nesto sto oni nemaju,nece nikad imati,ma mi znamo lopte igrati,ovdje se uvijek bolje igralo i volila ova igra,mi smo zeljni neke samopromocije,iskoraka u ovom takmicenju i stvarno je vrijeme da se to desi.Evo treca sreca,dobili smo najlakseg od ponudjenog,favoriti jesu i po budjetu i po koeficientu i po standardu...Treba im dati ulogu favorita i oko toga netreba vise voditi raspravu,trebamo se okrenuti nama sta mozemo a mozemo mnogo,ovo je prilika,previse se dobija ovim prolazom,zna Amar koliko moze ova ekipa,nema se para za pojacanja,pa jedno normalno pojacanje da igra u prvom timu bi trebalo kostati 200K na trzistu,na nasim prostorima nema takvog igraca,ovo juniora sto bljesne odvedose vani i prije 18 punih.Mi navijaci trebamo dati svoj doprinos,ja recimo kupim sjever godisnju svake godine,kupim kartu za kup ,kupit cu kartu za evro tekme i poderati grlo za voljeni tim i to je to.
Vjerujem u prolaz al se mora sve poklopiti,njima los dan,malo srece,imamo sigurno vise zelje od njih mada se to u profesionalnom sportu tesko vaga al imaju one nijanse koje se nemogu kupiti ni parama,nicim,ona zelja tu negdje sakrivena unama da se konacno malo ispliva iz ovog gliba vilajeta u kojem smo svi zarobljeni skoro 20 godina.Sretno!!!
Oni su u Slo mi smo u Bosni,mi smo prosli sto smo prosli oni nisu,oni napreduju,uce od zapada u organizacijskom smislu
kako se radi,posluje,kupuje prodaje i tu su odmakli daleko.
Mi opet imamo nesto sto oni nemaju,nece nikad imati,ma mi znamo lopte igrati,ovdje se uvijek bolje igralo i volila ova igra,mi smo zeljni neke samopromocije,iskoraka u ovom takmicenju i stvarno je vrijeme da se to desi.Evo treca sreca,dobili smo najlakseg od ponudjenog,favoriti jesu i po budjetu i po koeficientu i po standardu...Treba im dati ulogu favorita i oko toga netreba vise voditi raspravu,trebamo se okrenuti nama sta mozemo a mozemo mnogo,ovo je prilika,previse se dobija ovim prolazom,zna Amar koliko moze ova ekipa,nema se para za pojacanja,pa jedno normalno pojacanje da igra u prvom timu bi trebalo kostati 200K na trzistu,na nasim prostorima nema takvog igraca,ovo juniora sto bljesne odvedose vani i prije 18 punih.Mi navijaci trebamo dati svoj doprinos,ja recimo kupim sjever godisnju svake godine,kupim kartu za kup ,kupit cu kartu za evro tekme i poderati grlo za voljeni tim i to je to.
Vjerujem u prolaz al se mora sve poklopiti,njima los dan,malo srece,imamo sigurno vise zelje od njih mada se to u profesionalnom sportu tesko vaga al imaju one nijanse koje se nemogu kupiti ni parama,nicim,ona zelja tu negdje sakrivena unama da se konacno malo ispliva iz ovog gliba vilajeta u kojem smo svi zarobljeni skoro 20 godina.Sretno!!!
POBJEDICE BOSANSKI INAT, KAD SU TO SLOVENCI LOPTE IGRALI.... HAJDE ŽELJO POBJEDII!
- SarajlijaTM
Izvini druze,mislim,cjenim tvoje postove,kao i jos par ljudi ovdje,ali mislim generalno si u pravu,ali pusti ljude da se nadaju,razocarali smo se vise puta do sad,pa mogu i sad komotno.Prvi sam govorio na pocetku sezone da ce adil i kompanija doci na svoje iako sam u startu bio protiv dovodjenja adila.aleksandar_veliki je napisao/la:Inat ne pobjedjuje u profesionalnom sportu, mozda bismo bili prvaci svijeta u mnogim sportovima da je to tako, ali...Samo bez euforije ljudi, autsajderi smo, pa tako misli i UEFA, moramo biti toga svjesni. Mozete se previse razocarati, jos uvijekse sjetim pocetka prosle sezone, pa mnogi su odavde pozivali na ostavke, ja i par likova smo govorili da ce sve doci na svoje, dok su se oni zakleti navijaci preko foruma obracunavali sa igracima. Dobro svi znate sta je bilo. Lagano, samo lagano...nime_tm87 je napisao/la:POBJEDICE BOSANSKI INAT, KAD SU TO SLOVENCI LOPTE IGRALI.... HAJDE ŽELJO POBJEDII!
Ako mislis na repku i inat,nema tu inata,to je licna promocija u 90% slucajeva,a ako mislis na zeljin inat,isti taj inat uz amarovu taktiku je izbacio serifa proslu god,samo sto smo ove god uigraniji i jaci u odnosu na tad.uzmi u obzir da je ta ekipa prosle god prvu zvanicnu tekmu imala sa serifom tako reci.
I imam pravo da se nadam i vjerujem u zelju i ja i svi ostali,znam da se mogu lako razocarati,kao vise puta do sad i sta onda,boze moj,sve ce proci,zeljo ostaje i dalje.mozemo i mi malo ziviti za trenutak,majka mu stara. niko ne ocekuje grupnu fazu lp i sl. al maribor i jos par njih i mi,sve su to ljudi od krvi i mesa,uz dobre i jake pripreme,sve je moguce
pobjedjivao je inat uvjek,sto ne bi i sad,ako si ikad sta trenirao i bio slabiji,pa dobio koga jaceg,moras to znati
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 27 jun 2012, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.

Neka mu je sretno

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Inat jest mac sa dvije ostrice,moze dati rezultat ali cesto moze biti i nesto sto se obije o glavu.Mislim da je kljucna stvar,vjera u sebe i svoje kvalitete i vjera da se moze biti bolji.Hajde da prihvatimo cinjenicu da jetaj Maribor kao kvalitetniji,sto ja sa mnogo drugih strana necu svariti nikada,ali samo jaka vjera i dobar rad mogu biti jedan od nasih aduta.Svabo je davno rekao da taktika sluzi da slabiji se suprostavi i pobijedi jaceg.Ako se toliko strahuje od Maribora onda nek Amar poradi na taktici i prilagodi ekipu.Nemam ja problem sa spoznajom da mi nismo neka sila i da ima boljih od nas,ali zelim vjerovati da smo dobri i da mozemo nesto uraditi.Mislim da je je jedan od temelja za dobar rezultat taj da malo poradimo na svojim psihickim barijerama ,koje nas koce i koje nam stvaraju osjeaj da smo manje vrijedni od drugih.Ne znam koliko vas se u zivotu ozbiljnije bavilo sportom,pa vam mozda nije dovoljno poznata ta cinjenica,ali nedostatak samopuzdanja i vjere u svoj kvalitet,nametnut bilo kojim faktorom,vjerujte da umanji realni kvalitet igraca pa i do 50 %.Vrlo dobro znam o cemu vam pricam.Da vas ne davim primjerima takvim,rekao bi nesto iz svakodnevnog sportskog zivota.Evo ovaj Mandjukic,napravise sad igraca od lika,eno i Bayern hoce da ga uzme.Seru Hrvati po forumima da je Tito za Dzeku i slicno.Dzeko je igracina za njega realno,ali ti Hrvati imajuu takav mentalitet sportski,da imaju jako veliko samopouzdanje.Tog Mandju su pljuvali i otjerali iz Dinama a vidi sad.Pa i reprezentacija cijela im je vise razvikana nego sto je kvalitetna,ali oni usade to svojim igracima i jednostavno ljudi vjeruju u sebe i to ih cini boljim.Mozda ce neko reci imaju u sta vjerovat,pa su dobri,ali nije to bas tako.
Da se vratim na Zelju,meni se davno svidjalo sto je Amar zvao prof Bajraktarevic i koja je imala sa igracima sastanke i predavanja.To se desavalo u prvom mandatu.pa je davalo dobre rezultate.TO treba uvoditi i u mladjim kategorijama jer je psiha jedan od kljucnih fakotra.Dobar rad ,vjera u napredak i vjera u sebe moze nam pomoci da prevladamo tu barijeru.Evo ima dokaza i kod nas.Primjer je Svraka,decko je strasno napredovao,a bio je parmak samo takav.Iskreno i tada sam vidio da taj momak moze i zna,ali toliko se gubio ,toliko je besmislen bio mnogo puta da ga je to sputavalo i pravilo klocem samo takvim.**** ga Maribor,hocemo napredak Maribor nam ko Barca ispade.Vjerujem da ih mozemo proci,vise nego sto sam protiv Serifa ,a Kauboja senisam bojao,pa ako nas i uvjere u suprotno ,Boze moj dali smo sve od sebe i cao.
Da se vratim na Zelju,meni se davno svidjalo sto je Amar zvao prof Bajraktarevic i koja je imala sa igracima sastanke i predavanja.To se desavalo u prvom mandatu.pa je davalo dobre rezultate.TO treba uvoditi i u mladjim kategorijama jer je psiha jedan od kljucnih fakotra.Dobar rad ,vjera u napredak i vjera u sebe moze nam pomoci da prevladamo tu barijeru.Evo ima dokaza i kod nas.Primjer je Svraka,decko je strasno napredovao,a bio je parmak samo takav.Iskreno i tada sam vidio da taj momak moze i zna,ali toliko se gubio ,toliko je besmislen bio mnogo puta da ga je to sputavalo i pravilo klocem samo takvim.**** ga Maribor,hocemo napredak Maribor nam ko Barca ispade.Vjerujem da ih mozemo proci,vise nego sto sam protiv Serifa ,a Kauboja senisam bojao,pa ako nas i uvjere u suprotno ,Boze moj dali smo sve od sebe i cao.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
O kakvom vi inatu pričate, nikada nijedan bh sportski kolektiv niti pojedinac nisu neizvjestan a važan meč dobili.
Ne pretjeruj...Semper je napisao/la:O kakvom vi inatu pričate, nikada nijedan bh sportski kolektiv niti pojedinac nisu neizvjestan a važan meč dobili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.