Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
samoposmatram
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Neznam ljudi kako je sa vama, ono nisam gay ali bi Husiki, Cleesu I Batistuti rasparo shupaq I nebi vadio.
Kako je moguce da ovakvi likovi ili ovakav lik nisu/nije odavno blokirani/ blokiran zbog trolanja I provociranja, meni je nesvatljivo. Na svakom pdf-u prave sranje, pa ima li iko dostojan da stane na kraj sa ovim???
Kako je moguce da ovakvi likovi ili ovakav lik nisu/nije odavno blokirani/ blokiran zbog trolanja I provociranja, meni je nesvatljivo. Na svakom pdf-u prave sranje, pa ima li iko dostojan da stane na kraj sa ovim???
- JohnCleese
- Kontakt:
U redu ali niko ne moze promjenit moje misljenje a to je da se u barazu najvise pribojavam Begovica, poslije njega to su Spahic i Hadzic, pa tek onda Irska reprezentacija
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Samo da on psiholoski izdrzi, treba nam u barazu maksimalno skoncentrisan.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
**** dešava se, kad je on bio top Dzeko nije valjo i Pjanic nije prije kipra i velsa. Stanlo neko nije u formi i to je normalno, jedino ronaldo i messi su stanlo odlicni. Moramo Begu podržavati kakav je god jer boljeg nemamo. Neznam kako Buric igra ali cisto sumljam da je uopste blizu Beginog kvaliteta.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Da nisu imali Bega izgubili bi bar sa dva gola razlike.
Samo da ga ne primi u Zenici
Bez zaebancije,Begu treba podrska ko nikad,ekipa mu je raspad sistema a on ko na glamockom poligonu za gadjanje.
A sto se tice baraza,ne ocekujem da ce imati nekog posla,eventualno pokupiti par visokih lopti i to je to.
Samo da ga ne primi u Zenici
Bez zaebancije,Begu treba podrska ko nikad,ekipa mu je raspad sistema a on ko na glamockom poligonu za gadjanje.
A sto se tice baraza,ne ocekujem da ce imati nekog posla,eventualno pokupiti par visokih lopti i to je to.
Fali njima neko poput Dzeke,ko ce skocit i primit loptu nakon svakog ispucavanja...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U 90% golova nije mogao baš ništa a u ostalih 10% je možda i mogao nešto malo ali i tu ne puno. Jest da je izgubio na samopouzdanju ali Begović će biti na nivou u baražu, vjerujem da nas on neće iznevjerit. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Za koliko golova je kriv u kvalifikacijama za EP?Virtu4l je napisao/la:Zašto? Za koliko je to golova kriv ove sezone u EPL? Ja znam za samo jedan, onaj protiv Dinama u LP.Husika je napisao/la:Jezivo je sa ovakvim golmanom cekati baraz....
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Hvala Bogu pa on brani redovno pred baraz, i to u velikom klubu pa kako god da taj klub igra. Kredite je ispucao u kvalifikacijama s onim greskama, sad ocekujem od njega da bude jedan od junaka plasmana na EP. Veliki je to covjek i najveci golman kojeg smo imali u reprezentaciji.
"Jedna lasta mescini proljece" - Dr.Arslanagic (1989)
-
Podrinjac92
- Kontakt:
Moramo biti iskreni i reči da mu opada reputacija kod Čelzijevih navijača. Sigurno da će,kada se vrati Kurtoa, otići na klupu. Totalno se zayebao što je prešao u Čelzi, trebao je ostati u Stokeu i biti miljenik njihovih navijača. Kada je zadnji put sačuvao mrežu u Čelziju ? ... ne sjećam se.
- Donnie Darko
- Kontakt:
išao bi on na klupu koliko god golova da je primio. budimo realni.Podrinjac92 je napisao/la:Moramo biti iskreni i reči da mu opada reputacija kod Čelzijevih navijača. Sigurno da će,kada se vrati Kurtoa, otići na klupu. Totalno se zayebao što je prešao u Čelzi, trebao je ostati u Stokeu i biti miljenik njihovih navijača. Kada je zadnji put sačuvao mrežu u Čelziju ? ... ne sjećam se.
nije mogao ostat' u Stokeu, ljudi su prije par sezona doveli Butlanda i ozbiljno su računali na njega, tako da je bilo pitanje vremena kad će prodat' Begovića, a on se zajebao što je došao u Chelsea, jer pored Ajroliza nikad neće biti prvi golman, ko misli suprotno, taj živi u zabludi i nema dodira sa stvarnošću 
igrat' će tekme u FA Cup-u i Carling Cup-u, možda i u grupnoj fazi LP, to je što se tiče njegovih nastupa, sad mu je kašika u med upala (ili možda i nije gledajući situaciju u kojoj je Chelsea) zbog povrede Ajroliza, poslije toga će grijat' klupu, al' tu su milioni, pa vjerovatno je i on zadovoljan, čim je došao u Chelsea
isključivo sa sportske strane, prelazak u Chelsea mu je jako glup potez!
igrat' će tekme u FA Cup-u i Carling Cup-u, možda i u grupnoj fazi LP, to je što se tiče njegovih nastupa, sad mu je kašika u med upala (ili možda i nije gledajući situaciju u kojoj je Chelsea) zbog povrede Ajroliza, poslije toga će grijat' klupu, al' tu su milioni, pa vjerovatno je i on zadovoljan, čim je došao u Chelsea
isključivo sa sportske strane, prelazak u Chelsea mu je jako glup potez!
Begovic luzeraj iz kluba donio i u reprezentaciju.Kae frajer,najbitnije je da ne izgubimo u Zenici :crazy:Zamjenik kapitena.
E moj Asmire,ne igramo sa Njemackom,yebo te Murinjo.Tacno bih za ovakve izjave samarcine djelio.
Mozda dobro kazu neki,treba njega na klupu pa nek tu prosipa svoj luzeraj
E moj Asmire,ne igramo sa Njemackom,yebo te Murinjo.Tacno bih za ovakve izjave samarcine djelio.
Mozda dobro kazu neki,treba njega na klupu pa nek tu prosipa svoj luzeraj
-
MirzaLukavac
- Kontakt:
begovic, covjek koji je primio sve sto su protivnici uputili u okvir gola reprezentacije BiH!!!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
J.ebo majku, čojk ne može ništa odbraniti!!!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Steta sto necemo moci vidjeti bolji snimak kod gola.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
I veceras los. Jedini sut nije odbranio. Kiksara.
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Magla mu je izgovor ovaj put. Rece da je kasno vidio loptu.GabrielBatistuta je napisao/la:I veceras los. Jedini sut nije odbranio. Kiksara.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ako sam ga hvalio dok je bio dobar, hvalio sam i nadam se da cu uskoro opet.
Ovo sto pruza u zadnje vrijeme je lose. Nije cak ni prosjecno nego ispodprosjecno.
Jedna tekma moze biti losa, moze i druga, ali on je vec duze vremena standardno tanak.
Asmire dragi, razmisli malo. Imas neki problem, definitivno imas, a sam skontaj koji i sta. Ovo sto pruzas u zadnje vrijeme nije tvoj nivo nego si daleko ispod svog nivoa.
Ne tako davno potencijalni WC golman. Sada veoma tanak.
Ovo sto pruza u zadnje vrijeme je lose. Nije cak ni prosjecno nego ispodprosjecno.
Jedna tekma moze biti losa, moze i druga, ali on je vec duze vremena standardno tanak.
Asmire dragi, razmisli malo. Imas neki problem, definitivno imas, a sam skontaj koji i sta. Ovo sto pruzas u zadnje vrijeme nije tvoj nivo nego si daleko ispod svog nivoa.
Ne tako davno potencijalni WC golman. Sada veoma tanak.
Momak posto ubleha
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi