Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
gojzerica
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
''Reper''
-
gojzerica
- Kontakt:
FACEBOOK je upravo izdao njihov cenovnik za članstvo. $ 9.99 mesečno za Gold Member USLUGE, $ 6.99 mesečno za usluge Silver member članstva, $ 3.99 mesečno za Aktivnog člana USLUGE, besplatno će Vam biti ako kopirate i nalepite ovu PORUKU pre ponoći večeras. Kada se prijavite SUTRA UJUTRU od Vas će biti zatraženo DA PLATITE INFO ... To je zvanično, objavljeno je čak i na vestima. Facebook će početi da naplaćuje ZBOG nove promene PROFILA. Ako kopirate ovo na vašem ZIDU vaš logo će se okrenuti PLAVA i Facebook će biti besplatni za vas. MOLIM DA DELITE ovu poruku AKO NE UČINITE TO Vaš nalog će biti obrisan ukoliko ne budete plaćali
- sagitarius
- Kontakt:
http://as-k.fm/AnjaGligoric/answer/102411574247" onclick="window.open(this.href);return false;
ccc, ni dan danas ne znaju razlikovati vjeru i nacionalnost, al bitno da svoje du*e na svakoj slici prezentira
ccc, ni dan danas ne znaju razlikovati vjeru i nacionalnost, al bitno da svoje du*e na svakoj slici prezentira
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
tribalhardcore
- Kontakt:
gojzerica je napisao/la:''Reper''
oj mati moja draga cccccc
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
-
gojzerica
- Kontakt:
Naletih na nekakvu ludu sliku od nekog lika
Kako da ja ovako deformišem svoju sliku, ali preko PC? 
-
gojzerica
- Kontakt:
Zna li iko? haha
Btw, onaj osjećaj kad je 98% fejsa na off.
Btw, onaj osjećaj kad je 98% fejsa na off.
liquify tool u photoshopu ja mislim 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
-
gojzerica
- Kontakt:
Ima li da nije PS?
e to ti ne bi znao reći fakat
probaj kucati na google image liquify tool ili tako nešto
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Mozak nivoa amebegojzerica je napisao/la:FACEBOOK je upravo izdao njihov cenovnik za članstvo. $ 9.99 mesečno za Gold Member USLUGE, $ 6.99 mesečno za usluge Silver member članstva, $ 3.99 mesečno za Aktivnog člana USLUGE, besplatno će Vam biti ako kopirate i nalepite ovu PORUKU pre ponoći večeras. Kada se prijavite SUTRA UJUTRU od Vas će biti zatraženo DA PLATITE INFO ... To je zvanično, objavljeno je čak i na vestima. Facebook će početi da naplaćuje ZBOG nove promene PROFILA. Ako kopirate ovo na vašem ZIDU vaš logo će se okrenuti PLAVA i Facebook će biti besplatni za vas. MOLIM DA DELITE ovu poruku AKO NE UČINITE TO Vaš nalog će biti obrisan ukoliko ne budete plaćali
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
gojzerica
- Kontakt:
Stvarno koliko glup moraš biti da bi to postavljao na status :ugeek:
- Consigliere
- Kontakt:
Jucer sam postavio pitanje, ali nisam puno toga razjasnio, pa cu ponovo.
Osoba na FB, poprilicno aktivna, odjednom je nema na chatu a na profilu joj stoje postovi od prije nekoliko dana. Naravno, moguce je nije ulazila na FB ili da nema neta, ali da li moze biti da me blokirala ili zabranila ili nesto slicno? Nisam bas ekspert za FB, pa ako je neko upuceniji... :mrgreen
Osoba na FB, poprilicno aktivna, odjednom je nema na chatu a na profilu joj stoje postovi od prije nekoliko dana. Naravno, moguce je nije ulazila na FB ili da nema neta, ali da li moze biti da me blokirala ili zabranila ili nesto slicno? Nisam bas ekspert za FB, pa ako je neko upuceniji... :mrgreen
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kad te blockira,mislim da ne možeš uopšte joj ući na profil..Consigliere je napisao/la:Jucer sam postavio pitanje, ali nisam puno toga razjasnio, pa cu ponovo.
-
gojzerica
- Kontakt:
Joj tebe, ako ne možeš otvorit joj profil, a tvoj jaran ili neko deseti može - BLOKIRALA TEConsigliere je napisao/la:Jucer sam postavio pitanje, ali nisam puno toga razjasnio, pa cu ponovo.
Ako vidiš da postavlja neke statuse BAŠ SADA, a nema ti je na chatu - STAVILA TE NA OFF NA CHATU
- Consigliere
- Kontakt:
gojzerica je napisao/la:Joj tebe, ako ne možeš otvorit joj profil, a tvoj jaran ili neko deseti može - BLOKIRALA TEConsigliere je napisao/la:Jucer sam postavio pitanje, ali nisam puno toga razjasnio, pa cu ponovo.
Ako vidiš da postavlja neke statuse BAŠ SADA, a nema ti je na chatu - STAVILA TE NA OFF NA CHATU
Ok, hvala. Kazem ti, ne razumijem se previse u FB, a zanima me. Zivio
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Da se badovezem na post od @gojzerice.
Bilo jedno ili drugo, drug u kur.cu si
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
- Consigliere
- Kontakt:
Nema vezejustFlowFKZ je napisao/la:Da se badovezem na post od @gojzerice.
- HazardEden
- Kontakt:
@gojzerica
Imas na mobitelima program koji radi ove slike, al ne mogu da se sjetim kako se zvao
Imas na mobitelima program koji radi ove slike, al ne mogu da se sjetim kako se zvao
teško gu.zici proguglat
http://anymaking.com/fun-liquify-photo-maker-effects" onclick="window.open(this.href);return false;
http://anymaking.com/fun-liquify-photo-maker-effects" onclick="window.open(this.href);return false;
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Stvaro trebas biti idiot i ovo kopiratDex je napisao/la:Mozak nivoa amebegojzerica je napisao/la:FACEBOOK je upravo izdao njihov cenovnik za članstvo. $ 9.99 mesečno za Gold Member USLUGE, $ 6.99 mesečno za usluge Silver member članstva, $ 3.99 mesečno za Aktivnog člana USLUGE, besplatno će Vam biti ako kopirate i nalepite ovu PORUKU pre ponoći večeras. Kada se prijavite SUTRA UJUTRU od Vas će biti zatraženo DA PLATITE INFO ... To je zvanično, objavljeno je čak i na vestima. Facebook će početi da naplaćuje ZBOG nove promene PROFILA. Ako kopirate ovo na vašem ZIDU vaš logo će se okrenuti PLAVA i Facebook će biti besplatni za vas. MOLIM DA DELITE ovu poruku AKO NE UČINITE TO Vaš nalog će biti obrisan ukoliko ne budete plaćali
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 18 gostiju.