La Liga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

messilla
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la messilla » 08 jun 2016, 00:52

Ma Espanyolovo dijete, to u startu ne može valjati. Zna se u koju školu u Barceloni ideš ako imaš talenta. :tralala:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 jun 2016, 00:53

Policeman je napisao/la:ma ne vrijedi on ni 5m

s 22g napravio ovakvu gresku :puke: kako ga nije sramota
Sa 22 godine i nisi vise pocetnik. Mustafi (branič Valencije) samo je godinu stariji, pa mu ne možeš naći takav ispad ili recimo Jorge Mere ima samo 19 godina, a sve sto je igrao za Sporting odigrao bez greske. Znam da je fanovima engleskih klubova tesko priznati, ali brate dragi u tim klubovima kao da slijepi ljudi rade :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 08 jun 2016, 01:02

ova greska nije mjerilo kvalitete

evo i Vidic je napravio istu gresku pa to ne mijenja cinjenicu da je najbolji stoper svih vremena
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 jun 2016, 01:03

Policeman je napisao/la:ova greska nije mjerilo kvalitete

evo i Vidic je napravio istu gresku pa to ne mijenja cinjenicu da je najbolji stoper svih vremena
Nigdje nisam ni rekao da je mjerilo kvalitete, ali ovakvu pogresku branic od 40 miliona ne smije sebi dopustiti. Ne kazem da on nema kvalitete, ima ih dapače, ali ne vrijedne 40 miliona eura.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 jun 2016, 01:05

United gospodski klub, ne cjenkaju se. :kafa:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 08 jun 2016, 01:06

Ok, govorite kako je kikser i kako je precijenjen i šta sad? Je li to mora značiti da je već promašen transfer a nije još dresa obukao?
Nije problem priznati da plaćamo puno igrače, ali vi sada pravite dramu i smatrate kako smo već sa njim promašili. Ja vama vjerujem da ga vi poznajete i očigledno da nije neka "igračina", ali pustite da odigra koju utamicu pa da vidimo hoće li biti kiksara ili dobar transfer.
Ja sam ga pogledao u polufinalu sa Liverpoolom u prvoj tekmi i tu je razvalio, vidio sam da je perspektivan stoper, ali naravno nr mogu mu suditi nakon jedne tekme. Ja vjerujem Mourinhu i ako je on odlučio da ga se dovede ima podršku navijača, jer je sigurno da se za odbranu posebno dobro razumije.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 jun 2016, 01:06

Kad se sjetim koliko su se unitedovci ponosili dugovjecnoscu trenera i malom potrosnjom, prozivali druge, a gledaj sad. Hem svake godine novi trener, hem svakom dozvole da spiska po 200 miliona na penzionere i nedokazane mladice.

Jos se loze svakim novim transferom, pa nas Pero je ovo radio prije 16 godina. :kafa:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 jun 2016, 01:07

messilla je napisao/la:United gospodski klub, ne cjenkaju se. :kafa:
Vrhunac ce biti kad Valenciji iskesiraju 65 miliona za Andrea Gomesa, a čini se da su opasno zagrizli :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 08 jun 2016, 01:08

Adi_Zepce je napisao/la:

Nigdje nisam ni rekao da je mjerilo kvalitete, ali ovakvu pogresku branic od 40 miliona ne smije sebi dopustiti. Ne kazem da on nema kvalitete, ima ih dapače, ali ne vrijedne 40 miliona eura.
Pa nije sam sebi odredjivao cijenu.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 jun 2016, 01:09

Jeftha je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:

Pa nije sam sebi odredjivao cijenu.
A gdje sam ja to rekao da je sam odredio cijenu sebi?...U prvom postu o njemu sam predstavnike Uniteda nazvao bukvama koji se platili 40 miliona njegov transfer.

www.valencia-balkan.net

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 08 jun 2016, 01:11

yebiga izgleda da volimo dovoditi igrace ciji je opis "What a waste of money." :kafa:
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 08 jun 2016, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 jun 2016, 01:11

Poligon10 je napisao/la:Ok, govorite kako je kikser i kako je precijenjen i šta sad? Je li to mora značiti da je već promašen transfer a nije još dresa obukao?
Nije problem priznati da plaćamo puno igrače, ali vi sada pravite dramu i smatrate kako smo već sa njim promašili. Ja vama vjerujem da ga vi poznajete i očigledno da nije neka "igračina", ali pustite da odigra koju utamicu pa da vidimo hoće li biti kiksara ili dobar transfer.
Ja sam ga pogledao u polufinalu sa Liverpoolom u prvoj tekmi i tu je razvalio, vidio sam da je perspektivan stoper, ali naravno nr mogu mu suditi nakon jedne tekme. Ja vjerujem Mourinhu i ako je on odlučio da ga se dovede ima podršku navijača, jer je sigurno da se za odbranu posebno dobro razumije.
Baily sasvim dobar stoper :thumbup: jak ko bik :mrgreen: malo je u glavi tanak, ali mlad je, može nadoci vremenom.
E sad, vrijedi li 30-40 miliona :roll: po meni ne vrijedi toliko, ali jbg englezi istresaju i vecu sume za lošije igrace od njega....yebe se njima i pretplatiti ako treba, kad ima para ko blata :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 jun 2016, 01:12

Mozambik je napisao/la:Jos se loze svakim novim transferom, pa nas Pero je ovo radio prije 16 godina. :kafa:
:stop:
Poredis direktora svemira i Eda. Ne ide brate. :kafa:
Adi_Zepce je napisao/la:
messilla je napisao/la:United gospodski klub, ne cjenkaju se. :kafa:
Vrhunac ce biti kad Valenciji iskesiraju 65 miliona za Andrea Gomesa, a čini se da su opasno zagrizli :mrgreen:
Dobro, vi ste ipak majstori glede prodaja. Ali nisam znao da su i Zutalji ovako zajebani. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 08 jun 2016, 01:14

Adi_Zepce je napisao/la: A gdje sam ja to rekao da je sam odredio cijenu sebi?...U prvom postu o njemu sam predstavnike Uniteda nazvao bukvama koji se platili 40 miliona njegov transfer.
Pa onda nek trose koliko hoce, ko im yebe mater.
Ev jednu stranicu ste ispisali sto ce dati 40 miliona. Nit iz dzepa, ni u dzep. Da su dali 140 miliona => ista situacija.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Poligon10
Kontakt:

Re: RE: Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Poligon10 » 08 jun 2016, 01:23

let3 je napisao/la:
Poligon10 je napisao/la:Ok, govorite kako je kikser i kako je precijenjen i šta sad? Je li to mora značiti da je već promašen transfer a nije još dresa obukao?
Baily sasvim dobar stoper :thumbup: jak ko bik :mrgreen: malo je u glavi tanak, ali mlad je, može nadoci vremenom.
E sad, vrijedi li 30-40 miliona :roll: po meni ne vrijedi toliko, ali jbg englezi istresaju i vecu sume za lošije igrace od njega....yebe se njima i pretplatiti ako treba, kad ima para ko blata :mrgreen:
Poznato je svima da Mou voli snažne igrače u odbrani, a ovaj Baily i Small su stvarno zvijeri, ako ih Mou uspije uigrati i taktički srediti nema sumnje da bi dobili strašan tandem. Obojica mladi, Small je već dokazan, a trener im Mourinho, ja smatram da imaju sve uslove da uspiju. Posebno mislim na Bailya.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 jun 2016, 01:36

Za Engleze je uvijek bio poseban cjenovnik :mrgreen:

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

let3
Kontakt:

Re: RE: Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la let3 » 08 jun 2016, 01:40

Poligon10 je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Poznato je svima da Mou voli snažne igrače u odbrani, a ovaj Baily i Small su stvarno zvijeri, ako ih Mou uspije uigrati i taktički srediti nema sumnje da bi dobili strašan tandem. Obojica mladi, Small je već dokazan, a trener im Mourinho, ja smatram da imaju sve uslove da uspiju. Posebno mislim na Bailya.
Ja mislim da ce se vrlo brzo uklopiti u United.
Baily je jaka mrcina koja voli duele i njemu ce cak i odgovarati ostrvski fudbal :mrgreen: više nego tehnicki kakav je u Španiji.
Na koncu, ne bi ga ni United dovodio sebi da je neka kar.ina u pitanju.
Zna Jozun sasvim dobro koga dovodi i zašto.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 08 jun 2016, 02:18

Posao decenije Villareala ,covjek koji je bio alternativa Mussachiu placen 40 miliona .

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 08 jun 2016, 02:32

JoeBleck je napisao/la:Posao decenije Villareala ,covjek koji je bio alternativa Mussachiu placen 40 miliona .
Bio je starter, poslao je Ruiza na klupu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 jun 2016, 03:43

HankMoody je napisao/la:
JoeBleck je napisao/la:Posao decenije Villareala ,covjek koji je bio alternativa Mussachiu placen 40 miliona .
Bio je starter, poslao je Ruiza na klupu.
Kad to. :? Ruiz 51 nastup, 46 puta starter. Prije će biti da je igrao jer je Musacchio kuburio sa povredama.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.