U svakom slučaju tko gubi ima pravo da se ljuti.
Kako ide ona pjesma :NIŠTA MI NEĆE OVAJ DAN POKVARIT ........

nek optuzuju nabijemo im ga svimazrinja05 je napisao/la:Samo sam čekao kad će početi salve optužbi i primjedbi na račun titule Zrinjskog,ako Bog da jer nije još gotovo.Sad se sve odjednom svelo na dva kiksa golmana Olimpica kao da se nije igralo 28 kola do sada.Jeste ,taj Hamzić je osvoio titulu za Zrinjski![]()
.Jel Vam sad lakše? Svi ti vaši klubovi imali su priliku da nas pobjede i da osvoje titulu ,ali mi smo izgubili samo 4 tekme do sada ali i u te 4 tekme nitko nas nije nadigrao da može reći da nas je razvalio.Kažete Široki zaslužio titulu.Možda ali Široki je u dvije tekme sa nama osvoio samo bod.Kažete da su u Mostaru izgubili titulu u zadnih 10 minuta.Istina ali tekme se igraju 90 minuta a ne 80.I mi smo gubili bodove i u 90 i 87 minuti pa šta?Široki je titulu izgubio protiv Travnika,Rudara itd a ne protiv nas a mi smo je osvojili protiv Širokog.
U svakom slučaju tko gubi ima pravo da se ljuti.
Kako ide ona pjesma :NIŠTA MI NEĆE OVAJ DAN POKVARIT ........![]()
Odavno hocu da pojasnim ovo, ali niko da pokrene.pobjedesve je napisao/la:Sta bi sa Selimovicem i korupcijom u BiH fudbalu![]()
![]()
![]()
Izgleda bio je u pravu, nista vise nije isto![]()
![]()
Da li je ozbiljan ili nije vrijeme ce pokazati...hule_barca je napisao/la:Očito da ga mnogi ne shvataju ozbiljno
Sve normala, naguženi, ali reći da smo trebali proći i gorezizu1991 je napisao/la:Tako se samozadovoljavaju.
Teško je naći utjehu nakon što su nagu.ženi, mada, dobro su prošli kako su trebali.
Momčino više sretno nego spretno ste došli do dva gola prednosti. To zaboravljaš. Zaboravljaš da vam je Čolić dao prvi gol, da je drugi bio itekako sretan. Al' hajde, recimo da sreća prati hrabre, zaboravljaš dvije šanse Selimovića, šansu Zolotića i bila je još jedna siguran sam. Meni bi nekako realan rezultat bio 4-3 za vas.zizu1991 je napisao/la:Naravno da jeste, u periodu od 38 do 68 niste na terenu postojali 4 - 5 velikih prilika smo promašili. Do našeg autogola smo se poigravali s vama.