Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

zrinja05
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la zrinja05 » 27 apr 2014, 13:02

Samo sam čekao kad će početi salve optužbi i primjedbi na račun titule Zrinjskog,ako Bog da jer nije još gotovo.Sad se sve odjednom svelo na dva kiksa golmana Olimpica kao da se nije igralo 28 kola do sada.Jeste ,taj Hamzić je osvoio titulu za Zrinjski :clap: :clap: .Jel Vam sad lakše? Svi ti vaši klubovi imali su priliku da nas pobjede i da osvoje titulu ,ali mi smo izgubili samo 4 tekme do sada ali i u te 4 tekme nitko nas nije nadigrao da može reći da nas je razvalio.Kažete Široki zaslužio titulu.Možda ali Široki je u dvije tekme sa nama osvoio samo bod.Kažete da su u Mostaru izgubili titulu u zadnih 10 minuta.Istina ali tekme se igraju 90 minuta a ne 80.I mi smo gubili bodove i u 90 i 87 minuti pa šta?Široki je titulu izgubio protiv Travnika,Rudara itd a ne protiv nas a mi smo je osvojili protiv Širokog.
U svakom slučaju tko gubi ima pravo da se ljuti.
Kako ide ona pjesma :NIŠTA MI NEĆE OVAJ DAN POKVARIT ........ :zviz: :zviz:
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 27 apr 2014, 13:08

zrinja05 je napisao/la:Samo sam čekao kad će početi salve optužbi i primjedbi na račun titule Zrinjskog,ako Bog da jer nije još gotovo.Sad se sve odjednom svelo na dva kiksa golmana Olimpica kao da se nije igralo 28 kola do sada.Jeste ,taj Hamzić je osvoio titulu za Zrinjski :clap: :clap: .Jel Vam sad lakše? Svi ti vaši klubovi imali su priliku da nas pobjede i da osvoje titulu ,ali mi smo izgubili samo 4 tekme do sada ali i u te 4 tekme nitko nas nije nadigrao da može reći da nas je razvalio.Kažete Široki zaslužio titulu.Možda ali Široki je u dvije tekme sa nama osvoio samo bod.Kažete da su u Mostaru izgubili titulu u zadnih 10 minuta.Istina ali tekme se igraju 90 minuta a ne 80.I mi smo gubili bodove i u 90 i 87 minuti pa šta?Široki je titulu izgubio protiv Travnika,Rudara itd a ne protiv nas a mi smo je osvojili protiv Širokog.
U svakom slučaju tko gubi ima pravo da se ljuti.
Kako ide ona pjesma :NIŠTA MI NEĆE OVAJ DAN POKVARIT ........ :zviz: :zviz:
nek optuzuju nabijemo im ga svima :cool:

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 27 apr 2014, 13:15

Sta bi sa Selimovicem i korupcijom u BiH fudbalu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Izgleda bio je u pravu, nista vise nije isto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a... pehari su tu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 apr 2014, 13:24

Do sljedece sezone, a onda opet glavni u gradu, drzavi, regionu, ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 apr 2014, 13:37

pobjedesve je napisao/la:Sta bi sa Selimovicem i korupcijom u BiH fudbalu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Izgleda bio je u pravu, nista vise nije isto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Odavno hocu da pojasnim ovo, ali niko da pokrene.
Selimovic je napravio veliku gresku sto je izasao u javnost sa tom borbom, trebao je sve u tajnosti raditi. Kada je trazio podrsku od ljudi iz ECA-e stali su uz njeg, ali su mu savjetovali da to ne radi preko medija nego tiho, bez medijske paznje.

To sto sada nema nista u medijima ne znaci da se po tom pitanju ne radi nista. ;)

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 apr 2014, 13:47

Očito da ga mnogi ne shvataju ozbiljno :mrgreen:
Mes Que Un Club

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 apr 2014, 13:49

hule_barca je napisao/la:Očito da ga mnogi ne shvataju ozbiljno :mrgreen:
Da li je ozbiljan ili nije vrijeme ce pokazati... ;)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 apr 2014, 13:49

A najjaci su mi zeljovci, oni ujedinili Mostar, ujedinili ovo, ujedinili ono.. :rol:
Kako sami sebe uzdize, ehh.. :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 apr 2014, 13:51

Tako se samozadovoljavaju.
Teško je naći utjehu nakon što su nagu.ženi, mada, dobro su prošli kako su trebali.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 apr 2014, 13:55

zizu1991 je napisao/la:Tako se samozadovoljavaju.
Teško je naći utjehu nakon što su nagu.ženi, mada, dobro su prošli kako su trebali.
Sve normala, naguženi, ali reći da smo trebali proći i gore :tokralju:
Ja te volim, volim Željo..

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 27 apr 2014, 13:57

Nekim ljudima treba crtat ovdje,zeljo jeste sam sebi kriv,i ako ne moze pobjediti veleza i ne zasluzuje titulu,opet kazem ovo i jeste krajnji domet ovog tima,i ja ko navijac sam zadovoljan evropom ove godine,nije poenta to,nije poenta ni jel zrinjski namjestio il nije,poenta je da ste svi vi koji ste forsirali ovdje prije utakmice kako je zeljo sigurna dvica,kako je osim zavrsio bodove u vrapcicima,ustvari skupina jadova i lazova,i to pokazuje koliko ste frustrirani i ljubmorni i kakve komplekse vam nabija taj isti zeljo,kad se na 5 razlicitih tema na forumu potencira prica o kupovini utakmice u vrapcicima,i sad kad se ispostavi da ste lagali i izmisljali,nikom nista,i zelite da vas neko i dalje postuje kao forumasa i covjeka i da cijeni vase misljenje,dakle svi vi koji ste spominjali namjestaljku u vrapcicima ste iskompleksirani lazovi,i to nije uvreda nego cinjenica!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 apr 2014, 13:58

Naravno da jeste, u periodu od 38 do 68 niste na terenu postojali 4 - 5 velikih prilika smo promašili. Do našeg autogola smo se poigravali s vama.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 27 apr 2014, 13:58

Kakvo je to skadiranje bilo u Vrapčićima jučer na kojee štrumfovi cmizdra cijelo vrijeme?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 apr 2014, 14:00

Biće Željo qrac šampion, qrac šampion, qrac šampion :njanjanja: :salut:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 apr 2014, 14:01

zizu1991 je napisao/la:Naravno da jeste, u periodu od 38 do 68 niste na terenu postojali 4 - 5 velikih prilika smo promašili. Do našeg autogola smo se poigravali s vama.
Momčino više sretno nego spretno ste došli do dva gola prednosti. To zaboravljaš. Zaboravljaš da vam je Čolić dao prvi gol, da je drugi bio itekako sretan. Al' hajde, recimo da sreća prati hrabre, zaboravljaš dvije šanse Selimovića, šansu Zolotića i bila je još jedna siguran sam. Meni bi nekako realan rezultat bio 4-3 za vas.
Digli ste se, isto kao Robijaši prošle godine u ovo vrijeme, pa ih ove sezone nigdje, eto igraju to finale kupa pa im spašena sezona ali to je ništa šta su pojedinci očekivali.

Mislim, čestitam na jučerašnjoj pobjedi i na dobrom nizu pobjeda inače, ali reći da smo mi mogli proći i gore je smiješno. Isto tako, i vi ste mogli izgubiti jučer vrlo lako, i utakmica se ne igra od 38 do 68 nego od 0 do 90 plus nadoknada. :kafa:
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 27 apr 2014, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 apr 2014, 14:06

Zašto ne kažeš onda da ste iz ničega došli do nade u preokret na ovom susretu dečko ? Autogol je pao iz ničega. Naši golovi su bili čisto odraz stanja na terenu. Na početku ste imali par beznačajnih pokušaja, a onda smo uzeli loptu u noge. Prilike su se redale k'o na traci.

Ako ćemo pričati o sreći, možemo reći da ste je vi itekako imali. Više prilika smo imali, i da je sve poentirano šta su oba tima pokazala, mislim na prilike, 3 razlike je jedna optimalna mjera. Ili ćemo ipak okrenuti na dvostruke aršine, ono što je naš golman obranio je bila sreća, a kod nas je bilo ne znanje.

I tako, ovi koji ne znaju vam utrpaše 4 gola. Bojim se šta bi bilo da znamo.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 apr 2014, 14:08

Mora se priznati da je došlo vrijeme da se Željo skine sa trona. Poredeći ovu sezonu sa nekim prošlim, neki klubovi su se kao što Amar kaže podigli, a Željo je ipak pao. Nekako i ova trka za titulu, sve je to barem po meni išlo nekako "na silu". Bilo je samo pitanje vremena kad će se ovo dogoditi. Recimo zaliha od 5-6 bodova desetak kola prije kraja se u prošlim godinama ne bi ispustila sigurno. Sad je i problem kako osvježiti ekipu. Para evidentno da i nema baš. Mladi igrači ne mogu iznijeti sve veći teret. Ako se nešto ne promijeni na ljeto, tipa Džekin transfer, ozbiljan sponzor ili nešto treće, mogao bi Željo lahko da ostane i bez Europe sljedeće sezone. Mada, mora se priznati i da je bilo dosta pehova sa povredama.
Mes Que Un Club

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 apr 2014, 14:12

Ne vrijedi :facepalm:

Selimović imao dvije šanse u trenucima kada se utakmica mogla prelomiti, jedna kod 0:0, druga kod 3:2. Vaš autogol je plod onog pritiska Željezničara koji je izvršio na vama, opet možete biti zahvalni što ste zabili za 3:1 jer je to greška igrača koji su opušteno ušli u susret poslije datog gola, pala koncentracija.

Utakmica je zadovoljila sve kriterije, šanse na obje strane, mogle su pobjediti obje ekipe, Velež bio sretniji i uzeo tri boda, ali opet se ne može reći nezasluženo, niti pokušavam da to kažem. Pokušavam ti reći da pretjeruješ, ali to je tvoje mišljenje, ono je ko guzica i svako ga ima. Mogli ste pobjediti 4:0 ali ste mogli i izgubiti 4:3 ( šanse Selimovića,pa Zolotića ). Dakle, slaba koncentracija u odbrani i u jednog i drugog tima = golijada i pobjeda Veleža 4:2. Ne treba više ništa govoriti na tu temu, toliko od mene, do iduće sezone, uživaj. :opaopa:

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 27 apr 2014, 14:14

Gledam nesto, zar je moguce da vam se igraci nakon gostujuce utakmice ne vracaju zajedno?

slika

Uostalom kakvo je ovo ponasanje, cuj smije se poslije poraza? Iz vase prijasnje price sam stekao dojam da u Sarajevu igraju sve sami placenici a da za Zelju igraju oni koji ga zaista vole.
Izgleda da je smijeh neki novi nacin za izraziti tugu poslije poraza voljenog kluba :crazy:

p.s. recite Jamaku da se ostavi cigara, ne valjaju za zdravlje.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 apr 2014, 14:16

Ne mogu da vjerujem. Hvala što ste nam poklonili pobjedu.
Također isto mogu reći za tvoje mišljenje, baš kao pakaš. Do idućeg susreta.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bistrik, mma_hz, Predatod, Rodman, torbica, Vanja8 i 32 gosta.