Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Effenberg
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Effenberg » 15 mar 2016, 04:01

Zid je najveci tupson u cijeloj Americi. Njemu se bas na faci vidi da je glup. :urnebes:

Ja nit se volim njega kladiti a niti Washingtona, prava beskarakterna ekipa i jedva cekam play off da ih odmah u startu isprde ko stigne.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Torres_9
Kontakt:

Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Torres_9 » 15 mar 2016, 04:03

Odigram poslije 2 mjeseca nba i to samo jednog igraca lebrona manje,frajer nabada ne vadi ga hah
a da sam kojim slucajem odigrao vise bio bi blowout do poluvremena gdje jr smith pogodio 6 trojki

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 15 mar 2016, 06:24

A joj ljudi moji, Kasatkinu gadjam kad spasava mec loptu na 6.7 kvotu, Utah-u stavljam na live vode svo vrijeme a kvota 2.7, i igram najmanju kvotu 2 ovog Basilashvilija protiv Role Blaza Slovenca, mamicu mu slovenacku, i dobio prvi set Slovenac ja vise i ne pratim, kad kasnije pogleda u trecem setu su majmuni, ovo ako dodje necu moci da vjerujem. Ne bi mi ni prosla Kasatkina tolika kvota, igro je kad je imala brejk loptu da vrati izgubljenu servu i ono dok ucitava, Puig dosla do mec lopte i tad puste kvotu :urnebes: :urnebes: Da i mene jednom usere mamicu im!

slika

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 15 mar 2016, 06:35

Dobar si effa, prodje i meni lebron manje ali iskreno cisto sumnjam da cu vise igrat ove igrace.Kakva je to lutrija jbt,lebron u 2 min 2 cet ima 13pts i 6/7 sut i do kraja meca ubaci 8pts uz kriminalan sut i samo dva slobodna imao e jbt.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 15 mar 2016, 06:46

Ma ja te igrace igram u velevakta onako iz zahebancije.

Ma kladionice su zlo, znaju u poen kako ce da se zavrse ovi mecevi, meni je jednom trebo prosle sezone Houston - Clippers under, i dobro se sjecam minut i po do kraja i 25 koseva fore imam. Doslovce su pravili faul svake sekunde na silu samo da se to prebaci, sunce im krvavo, ogromne pare su bile u pitanju. Nemozes vjerovati.

Pa evo ovaj Golden State veceras, drze cijelo vrijeme granice na 218 - 226 tokom meca, i bukvalno igrace sile u zadnjim minutama da ili prebacuju ili podbacuju ovisno o potrebi. Pa ljudi moji, pazite se, nemojte biti naivni, mi ovdje imamo posla s ogromnim majmunima, dok oni tamo kobejagi provjeravaju one replay - centre i pm i imaju time-outove informacije precizne dolaze na teren kako i sta da se radi. Sto puta sam to vidio, ne moze se desavati da 80% meceva u zadnjih minut dva ode u ludilo da ubace po 300 koseva ili pak drugi extrem da nema kosa za glave, a do tad granice i kvote bile apsolutno stabilne. Znaci moto je ovih priredjivaca live oklada, napravi privid tokom skoro cijelog meca da je sve stabilno da se vidi ko ce pobjediti i koliko ce koseva biti, i onda sve uzburkaj u kraju, da se stoka uznemiri i onda ih kolji.

Ali eto sreca pa imamo dosta tog iskustva pa znamo i osinut kad treba kad ce ko dat go u zadnjoj minuti, sinoc sam Boku skinuo tako, dobise u 92.oj.
Vidis jednostavno drkayu kvotu oni autsajderi poveli a opet kec favorit a po sata do kraja, nidje veze. Isto juce i Sevilla, pa bog te koji moras biti degenerik da znas da ce dobit Sevilla, a vodi Villareal, jedna jako stabilna ekipa a oni joj daju kvotu 2.10 pod vodstvom. I kazu kladionice ne uticu :urnebes: :urnebes:

Ali mrzim kad mi neko kaze da je sve regularno na terenima. Ja odgovorno tvrdim da nigdje nista nije regularno, i sve ce se nastimat samo nek je glava kladionica u vreci, vidicete i kako igraci bacaju po 5-6 mec lopti u TB-ejku i sta sve ne.

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 15 mar 2016, 17:47

i naravno ja stavim na tiket cska moskvu, hokej, a oni imaju dvije utakmice kuci... sto znaci da hladno ovu prvu mogu izgubiti... i evo vec gube u prvoj trecini 0:1
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

OnaJeBomba
Kontakt:

Post Postao/la OnaJeBomba » 15 mar 2016, 18:10

stulic89 je napisao/la:i naravno ja stavim na tiket cska moskvu, hokej, a oni imaju dvije utakmice kuci... sto znaci da hladno ovu prvu mogu izgubiti... i evo vec gube u prvoj trecini 0:1
sta si se prepao tek je 1.cet.. eto ga 1-1

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 15 mar 2016, 18:18

OnaJeBomba je napisao/la:
stulic89 je napisao/la:i naravno ja stavim na tiket cska moskvu, hokej, a oni imaju dvije utakmice kuci... sto znaci da hladno ovu prvu mogu izgubiti... i evo vec gube u prvoj trecini 0:1
mozda i sam sebi baksuziram, vidjet cemo...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

OnaJeBomba
Kontakt:

Post Postao/la OnaJeBomba » 15 mar 2016, 19:38

stulic89 je napisao/la:
OnaJeBomba je napisao/la:
mozda i sam sebi baksuziram, vidjet cemo...

3-1 proslo samo opusteno i sretno dalje ;)

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 15 mar 2016, 20:25

tacno ce ova zvezda da izgubi...

fulati 14-15 slobodnih bacanja, stvarno nema nigdje...

nek ste otisli u x, predivno.... a ja neka ne smijem igrati kontra hendikep...

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 15 mar 2016, 21:24

pola svijeta se kladilo na Atletico tako da je najlogičnije da ovo završi bez golova i da prođu na produžetke.
Pustiću sunce da topi ljubav!

mdeebosna
Kontakt:

Post Postao/la mdeebosna » 15 mar 2016, 21:28

hoshafka je napisao/la:pola svijeta
se kladilo na Atletico tako da je najlogičnije da ovo završi bez golova i da prođu na produžetke.
Ako imas takav pogled na to...onda Barcelona i Bayern nikada ne bi trebali proci KO fazu lige prvaka u regularnom vremenu :damn:

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 15 mar 2016, 21:35

mdeebosna je napisao/la:
hoshafka je napisao/la:pola svijeta
se kladilo na Atletico tako da je najlogičnije da ovo završi bez golova i da prođu na produžetke.
Ako imas takav pogled na to...onda Barcelona i Bayern nikada ne bi trebali proci KO fazu lige prvaka u regularnom vremenu :damn:
U pravu si, ali nekako imam posebno loš osjećaj u vezi ove utakmice.
Pustiću sunce da topi ljubav!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 15 mar 2016, 23:40

Ne znam sta ste vi misliti ali ja sam bez po muke stavio na manji ulog na poluvremenu da nece bit gola na 4.10 kvotu i onda sam morao stavit da i u OT nece biti gola. Da se igralo milijardu minuta ne bi dali gola. Da hoce Barsu izvuci da ih konacno neko natrpa. Dojadili sa anti fudbalom.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 15 mar 2016, 23:48

slika

**** holandska :kafa:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 16 mar 2016, 02:29

Adise ali skidas nba,kapa dole

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 16 mar 2016, 09:50

Torres_9 je napisao/la:Adise ali skidas nba,kapa dole
slika

Kad ide ide :ljepota:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 mar 2016, 10:59

Na kojoj stranici mogu vidjeti broj poena igraca u NBA, nikako da nadjem :?:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 16 mar 2016, 11:03

Kaunas je napisao/la:Na kojoj stranici mogu vidjeti broj poena igraca u NBA, nikako da nadjem :?:
Nba.com
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 16 mar 2016, 12:26

Kaunas je napisao/la:Na kojoj stranici mogu vidjeti broj poena igraca u NBA, nikako da nadjem :?:
Nikako da nadjes jednu od najposjecenijih svjetskih stranica tj. stranicu na koju prvu udjes cim ukucas nesto sto ima veze s NBA u Google? Stvarno?

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.