Ja nit se volim njega kladiti a niti Washingtona, prava beskarakterna ekipa i jedva cekam play off da ih odmah u startu isprde ko stigne.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
sta si se prepao tek je 1.cet.. eto ga 1-1stulic89 je napisao/la:i naravno ja stavim na tiket cska moskvu, hokej, a oni imaju dvije utakmice kuci... sto znaci da hladno ovu prvu mogu izgubiti... i evo vec gube u prvoj trecini 0:1
mozda i sam sebi baksuziram, vidjet cemo...OnaJeBomba je napisao/la:sta si se prepao tek je 1.cet.. eto ga 1-1stulic89 je napisao/la:i naravno ja stavim na tiket cska moskvu, hokej, a oni imaju dvije utakmice kuci... sto znaci da hladno ovu prvu mogu izgubiti... i evo vec gube u prvoj trecini 0:1
stulic89 je napisao/la:mozda i sam sebi baksuziram, vidjet cemo...OnaJeBomba je napisao/la:sta si se prepao tek je 1.cet.. eto ga 1-1stulic89 je napisao/la:i naravno ja stavim na tiket cska moskvu, hokej, a oni imaju dvije utakmice kuci... sto znaci da hladno ovu prvu mogu izgubiti... i evo vec gube u prvoj trecini 0:1
Ako imas takav pogled na to...onda Barcelona i Bayern nikada ne bi trebali proci KO fazu lige prvaka u regularnom vremenuhoshafka je napisao/la:pola svijeta
se kladilo na Atletico tako da je najlogičnije da ovo završi bez golova i da prođu na produžetke.
U pravu si, ali nekako imam posebno loš osjećaj u vezi ove utakmice.mdeebosna je napisao/la:Ako imas takav pogled na to...onda Barcelona i Bayern nikada ne bi trebali proci KO fazu lige prvaka u regularnom vremenuhoshafka je napisao/la:pola svijeta
se kladilo na Atletico tako da je najlogičnije da ovo završi bez golova i da prođu na produžetke.
Torres_9 je napisao/la:Adise ali skidas nba,kapa dole
Nba.comKaunas je napisao/la:Na kojoj stranici mogu vidjeti broj poena igraca u NBA, nikako da nadjem
Nikako da nadjes jednu od najposjecenijih svjetskih stranica tj. stranicu na koju prvu udjes cim ukucas nesto sto ima veze s NBA u Google? Stvarno?Kaunas je napisao/la:Na kojoj stranici mogu vidjeti broj poena igraca u NBA, nikako da nadjem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.