Care jest da kvota privlači, ali ova mlada djevojka ima omjer 3/18 na tvrdoj podlozi. Mislim da će stara još koji put pobjediti, uzeti malo novaca i u penziju lagano. Starica će dobiti na iskustvo.bevanda4 je napisao/la:WTA: Indian Wells
Embree Lauren - Date Krumm
1 @2.56
Embree uzima barem set @1.60
Nisam neki zaljubljenik, a samim tim ni ekspert za tenis, ali mislim kako bi se ovaj par trebao naći na nekom od tiketa. Date Krumm je azijatkinja bogate karijere, no već žena za menopauzu praktičkiUskoro puni 45. godinu, a današnja protivnica je u cvijetu mladosti (24). Iskustvo, znanje i talent zasigurno su na strani Japanke, i neće nikoga začuditi ako dobije prvi set. No po ovoj kvoti mislim da bi se cjelokupan meč trebao odigrati na stranu mlađe,agilnije i ,ako je vjerovati biološkom satu, mnogo izdržljivije Amerikanke.
A da će Lauren uzeti barem set, moglo bi mi se naći na glavnom tiketu sa malo većim ulogom. Po 1.60 svakako bi trebalo ispratiti.
Ako negdje griješim i netko ima informaciju više, nek slobodno kaže. Ponavljam, nije baš da pratim ženski tenis. Igram ovo čisto na osnovu generacijskog jaza među dvije suparnice.
Sretno!
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- grobar1099
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... b2f7e677e7" onclick="window.open(this.href);return false;
E hajmo NBA strucnjaci, koga izbacitiii
E hajmo NBA strucnjaci, koga izbacitiii

Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
United-Arsenal 1.poluvrijeme 2 3.55
0-1 rezultat 1.pol 4.95
kladionica Wwin
probati poluvrijeme/kraj 2/1
0-1 rezultat 1.pol 4.95
kladionica Wwin
probati poluvrijeme/kraj 2/1
E j*bo ga Sporting...
da se proba sa indian wellsom

na dvije marke pa nek igraju

na dvije marke pa nek igraju
- Motokultivator
- Kontakt:
17.5/Gasol P. (Chi-Mem) VIŠE 1.85
14.5/Beal B. (Cha-Was) VIŠE 1.85
20.5/Thompson K. (Pho-Gol) VIŠE 1.85
21.5/Gay R. (Atl-Sac) MANJE 1.85
17.5/Gasol M. (Chi-Mem) MANJE 1.85
bpE/104.5/Phoenix(Pho-Gol) MANJE 1.85
Kurs: 40,09

12.5/Pierce P. (Cha-Was) VIŠE 1.85
15.5/Horford A. (Atl-Sac) VIŠE 1.85
23.5/Curry S. (Pho-Gol) VIŠE 1.85
21.5/Paul C. (LA -Min) VIŠE 1.85
bpE/95.5/Memphis(Chi-Mem) MANJE 1.85
bpE/94.5/Washington(Cha-Was) VIŠE 1.85

189.5/Charlotte-Washington VIŠE 1.85
17.5/Wall J. (Cha-Was) VIŠE 1.85
15.5/Randolph Z. (Chi-Mem) MANJE 1.85
16.5/Bledsoe E. (Pho-Gol) MANJE 1.85
12.5/Pekovic N. (LA -Min) VIŠE 1.85
205.5/LA Clippers-Minnesota VIŠE 1.85

14.5/Beal B. (Cha-Was) VIŠE 1.85
20.5/Thompson K. (Pho-Gol) VIŠE 1.85
21.5/Gay R. (Atl-Sac) MANJE 1.85
17.5/Gasol M. (Chi-Mem) MANJE 1.85
bpE/104.5/Phoenix(Pho-Gol) MANJE 1.85

12.5/Pierce P. (Cha-Was) VIŠE 1.85
15.5/Horford A. (Atl-Sac) VIŠE 1.85
23.5/Curry S. (Pho-Gol) VIŠE 1.85
21.5/Paul C. (LA -Min) VIŠE 1.85
bpE/95.5/Memphis(Chi-Mem) MANJE 1.85
bpE/94.5/Washington(Cha-Was) VIŠE 1.85

189.5/Charlotte-Washington VIŠE 1.85
17.5/Wall J. (Cha-Was) VIŠE 1.85
15.5/Randolph Z. (Chi-Mem) MANJE 1.85
16.5/Bledsoe E. (Pho-Gol) MANJE 1.85
12.5/Pekovic N. (LA -Min) VIŠE 1.85
205.5/LA Clippers-Minnesota VIŠE 1.85

Zadnja izmjena: Motokultivator, dana/u 09 mar 2015, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
- diplomatija
- Kontakt:
ima li kakvih prijedloga za nba igrace, ja nisam odavno uplatio nista na njih, a ne znam ni kako stoje, kako i koliko koigra, samo znam da je bilo dosta promjena u ekipama, hajd ako moze neko neke prijdloge da nam bacii?
P.GASOL 19.5 - manje
Veceras chicago docekuje ekipu memphisa i ceka nas tvrda i jako zanimljiva utakmica narocito zbog toga sto brat docekuje brata .Paula igram manje bas iz tog razloga jer zadnju njihovu medusobnu utakmicu je upravo marc cuvao paula i time je pail zabio 6 poena uz 7 uzetih lopti.Vjerujem da ce marc koji je sjajan defanzivac odigrat ponovno dobru obranu na bratu i time ga ostavit ispod 19 poena
GAY 22.5 - manje
Moram ga protiv atlante igrat manje , zbog velike granice ali naravno i zbog timske obrane atlante , a pogotovo njegovog matchupa carolla koji je dobar defanzivac.trener atlante proslu utk odmarao milsapa , korvera i carolla , tako da odmorni docekuju sacramento
A.Davis 23.5 vise
No igra protiv Milwaukeeja koji nema igrača koji može da čuva Davisa. Od kad se vratio ubacuje 39, 29, i prošlu 23 protiv Memfisa. Ja mislim da Davis večeras mora da prebaci ovu smešnu granicu
J.J. Redick (16,5) vise
Povredama B. Griffin-a i J. Crawford-a, uz CP3, Redick je postao glavna napadacka opcija u ekipi LA Clippers-a. Protiv vecerasnjeg protivnika je vec dva puta igrao ove sezone, 18 p. (7-15), 23 p. (7-11).
Veceras chicago docekuje ekipu memphisa i ceka nas tvrda i jako zanimljiva utakmica narocito zbog toga sto brat docekuje brata .Paula igram manje bas iz tog razloga jer zadnju njihovu medusobnu utakmicu je upravo marc cuvao paula i time je pail zabio 6 poena uz 7 uzetih lopti.Vjerujem da ce marc koji je sjajan defanzivac odigrat ponovno dobru obranu na bratu i time ga ostavit ispod 19 poena
GAY 22.5 - manje
Moram ga protiv atlante igrat manje , zbog velike granice ali naravno i zbog timske obrane atlante , a pogotovo njegovog matchupa carolla koji je dobar defanzivac.trener atlante proslu utk odmarao milsapa , korvera i carolla , tako da odmorni docekuju sacramento
A.Davis 23.5 vise
No igra protiv Milwaukeeja koji nema igrača koji može da čuva Davisa. Od kad se vratio ubacuje 39, 29, i prošlu 23 protiv Memfisa. Ja mislim da Davis večeras mora da prebaci ovu smešnu granicu
J.J. Redick (16,5) vise
Povredama B. Griffin-a i J. Crawford-a, uz CP3, Redick je postao glavna napadacka opcija u ekipi LA Clippers-a. Protiv vecerasnjeg protivnika je vec dva puta igrao ove sezone, 18 p. (7-15), 23 p. (7-11).
Sretno ako ko isprati

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- harisbokii
- Kontakt:
@diplomatija
Charlotte-Washington 1, domacin u strasnoj formi najboljoj tokom sezone, washington naravno osigurao PO, ekipa koja je dosta promijenljiva i nezgodna za bilo koje opklade, moja logika po pitanju ovog meca je malo cudna i mozete mi se komforno smijati ali mislim da ce domacin maksimalno zapeti do kraja sezone i pokusati sustici i uzeti 6mjesto gdje se nalaze milvoki koji je u kriticnom stanju tim sto bi izborili 6 mjesto izbjegli bi dvije strasne mine hawkse i cavse, a samim tim borili bi se sa ranjenim bulsima. Pored te neke moje logike tipujem na keca radi forme.
Paul Gasol ( 17,5) over - kao sto rekoh ranjeni Bulsi bez Butlera, Rose-a i Gibsona.
Paul Gasol svakako prva napadacka opcija i mislim da njegov matchup nije toliko dobar da ga zaustavi ( ZAch RAndolph ) sastajali su se 3x i svaki put je Gasol isao preko, iako je svaki put bilo knap.
Milwaukee-NOP 2 - po meni nije nemoguce iz vise razloga, OKC i NOP su u borbi za 8 mjesto i bice guravo do posljednjeg meca. Milwaukee je tu jos uvijek komforno koliko toliko smjesten na 6 mjestu i u losoj su formi nakon all stara su na skoru (3-6) od toga su 2 pobjede protiv slabasnih ekipa ( fila i denver ).
Ako misle pomrsiti planove OKC, ovaj mec je veceras idealan za pelicanse, na krilima obrve i na trenutke eksplozivnog evansa mogu do bitne pobjede.
SRETNO !!!

Charlotte-Washington 1, domacin u strasnoj formi najboljoj tokom sezone, washington naravno osigurao PO, ekipa koja je dosta promijenljiva i nezgodna za bilo koje opklade, moja logika po pitanju ovog meca je malo cudna i mozete mi se komforno smijati ali mislim da ce domacin maksimalno zapeti do kraja sezone i pokusati sustici i uzeti 6mjesto gdje se nalaze milvoki koji je u kriticnom stanju tim sto bi izborili 6 mjesto izbjegli bi dvije strasne mine hawkse i cavse, a samim tim borili bi se sa ranjenim bulsima. Pored te neke moje logike tipujem na keca radi forme.
Paul Gasol ( 17,5) over - kao sto rekoh ranjeni Bulsi bez Butlera, Rose-a i Gibsona.
Paul Gasol svakako prva napadacka opcija i mislim da njegov matchup nije toliko dobar da ga zaustavi ( ZAch RAndolph ) sastajali su se 3x i svaki put je Gasol isao preko, iako je svaki put bilo knap.
Milwaukee-NOP 2 - po meni nije nemoguce iz vise razloga, OKC i NOP su u borbi za 8 mjesto i bice guravo do posljednjeg meca. Milwaukee je tu jos uvijek komforno koliko toliko smjesten na 6 mjestu i u losoj su formi nakon all stara su na skoru (3-6) od toga su 2 pobjede protiv slabasnih ekipa ( fila i denver ).
Ako misle pomrsiti planove OKC, ovaj mec je veceras idealan za pelicanse, na krilima obrve i na trenutke eksplozivnog evansa mogu do bitne pobjede.
SRETNO !!!

- diplomatija
- Kontakt:
Žalosno bi bilo ne probati ps1 ove argentince, kvota 4,4 na obje, to ide na 100KM
Ma gdje ovolike granice na njih imaju?Marjan je napisao/la:P.GASOL 19.5 - manje
GAY 22.5 - manje
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ja sam probao M.Gasol manje (17,5), Jefferson (18,5) manje, Redick (17,5) vise i Davis (24,5) vise
Gasol ide na dobar obrambeni reket bulsa (Noah/Gasol) i ako mu u pocetku ne budu dali "disati" bit ce tesko da prebaci ovo. Proslu protiv NO je imao samo 8 poena uz sut iz igre 2-7, veceras ocekujem dobru obranu na njemu
Jefferson takoder ima tezak machup veceras, znamo kakav je Washington pod kosem, a kakav je panj moram da odigrati manje
Redick je trenutno uz Paula glavni igrac u Clippersima, ne igraju im Griffin i Crawford. Igra skoro pa 40min i to bi trebalo biti dovoljno da prebaci ovu granicu
Davis glavna napadacka opcija u NO, zvjer o kojoj ne treba trositi puno rijeci, zadnje tri tekme nakon povrede 39,29,23 (Memphis) i mislim da bi veceras bez problema trebao preci ovo
Vjerojatno ce opet jedan sjebati ali moram nesto odigrati
Redick i Davis je vise manje napisano isto sto je i Marjan postao maloprije, ali sto drugo napisati
Gasol ide na dobar obrambeni reket bulsa (Noah/Gasol) i ako mu u pocetku ne budu dali "disati" bit ce tesko da prebaci ovo. Proslu protiv NO je imao samo 8 poena uz sut iz igre 2-7, veceras ocekujem dobru obranu na njemu
Jefferson takoder ima tezak machup veceras, znamo kakav je Washington pod kosem, a kakav je panj moram da odigrati manje

Redick je trenutno uz Paula glavni igrac u Clippersima, ne igraju im Griffin i Crawford. Igra skoro pa 40min i to bi trebalo biti dovoljno da prebaci ovu granicu
Davis glavna napadacka opcija u NO, zvjer o kojoj ne treba trositi puno rijeci, zadnje tri tekme nakon povrede 39,29,23 (Memphis) i mislim da bi veceras bez problema trebao preci ovo

Redick i Davis je vise manje napisano isto sto je i Marjan postao maloprije, ali sto drugo napisati

Ne bi ja Paua igrao. Ipak igraju protiv Memphisa. I cuvat ce ga Marc prije nego Randolph.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Estudiantes - San Lorenzo 2 3,05 Max bet, 3,25 Mozzart negdje sam procitao da ce Estudiantes igrati sa izmjenjenim sastavom jer za par dana igraju u CL jedan od vaznjih meceva, dok San Lorenco u CL igra tek za 10 dana
http://castrof.eu/2015/03/09/argentina-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://castrof.eu/2015/03/09/argentina-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
U BH Playu su ove granice.Greivis je napisao/la: Ma gdje ovolike granice na njih imaju?
Pau ide na brata, Noah čuva protivnička krila.harisbokii je napisao/la: Paul Gasol ( 17,5) over - kao sto rekoh ranjeni Bulsi bez Butlera, Rose-a i Gibsona.

Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
bevanda4 je napisao/la:WTA: Indian Wells
Embree Lauren - Date Krumm
1 @2.56
Embree uzima barem set @1.60
Nisam neki zaljubljenik, a samim tim ni ekspert za tenis, ali mislim kako bi se ovaj par trebao naći na nekom od tiketa. Date Krumm je azijatkinja bogate karijere, no već žena za menopauzu praktičkiUskoro puni 45. godinu, a današnja protivnica je u cvijetu mladosti (24). Iskustvo, znanje i talent zasigurno su na strani Japanke, i neće nikoga začuditi ako dobije prvi set. No po ovoj kvoti mislim da bi se cjelokupan meč trebao odigrati na stranu mlađe,agilnije i ,ako je vjerovati biološkom satu, mnogo izdržljivije Amerikanke.
A da će Lauren uzeti barem set, moglo bi mi se naći na glavnom tiketu sa malo većim ulogom. Po 1.60 svakako bi trebalo ispratiti.
Ako negdje griješim i netko ima informaciju više, nek slobodno kaže. Ponavljam, nije baš da pratim ženski tenis. Igram ovo čisto na osnovu generacijskog jaza među dvije suparnice.
Sretno!
Date Krumm svojim večerašnjim postupkom sigurno nije pripomogla da tenis zavolim kao sport, dapače...
Neću duljiti, kažu da slika govori više od 1000 riječi:

Barem je prošao 2. pick, Embree ne da je uzela set, već se narugala staroj azijskoj kur*ici.. Nadam se da je netko uhvatio!
U desetom selu živi Antuntun!
0:2 valjda je neko ispratioLisac je napisao/la:Estudiantes - San Lorenzo 2 3,05 Max bet, 3,25 Mozzart negdje sam procitao da ce Estudiantes igrati sa izmjenjenim sastavom jer za par dana igraju u CL jedan od vaznjih meceva, dok San Lorenco u CL igra tek za 10 dana

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kako sam i pretpostavio, jedan parjopaa7 je napisao/la:Ja sam probao M.Gasol manje (17,5), Jefferson (18,5) manje, Redick (17,5) vise i Davis (24,5) vise
Jefferson takoder ima tezak machup veceras, znamo kakav je Washington pod kosem, a kakav je panj moram da odigrati manje![]()

Na drugom listicu samo Conley

svaka cast ispratio samLisac je napisao/la:Estudiantes - San Lorenzo 2 3,05 Max bet, 3,25 Mozzart negdje sam procitao da ce Estudiantes igrati sa izmjenjenim sastavom jer za par dana igraju u CL jedan od vaznjih meceva, dok San Lorenco u CL igra tek za 10 dana
al kakav je lik zabio gol sa 50 metara

Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.