Mogao mi se Bayo hladno posrati u ćeif

Šta mislite, ima li kakve nafake ovdje večeras ?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
gaston je napisao/la:
Mogao mi se Bayo hladno posrati u ćeif![]()
Šta mislite, ima li kakve nafake ovdje večeras ?
sofascore.comKaunas je napisao/la:Na kojoj stranici mogu vidjeti broj poena igraca u NBA, nikako da nadjem
Ne znam tačno kako se računa ali nisi jedini koji je zakinut.Ko igra to zlo mora biti spreman na to.Znači bio sam svjedok čovjek igra sistem od 8 brojeva znači uplata 3 Km i 8 broj mu izlazi na 30 Km i imao dobitak 34 marke.Kako je to moguce ,a radnica mu uredno dala ispis na kojem piše dobitak 34 marke.Isto tako ja i kolega igramo on igrao sistem a zna izračunat dobitke i uglavnom sve mu je izbacilo on izračunao trebao imat oko 140 maraka a dobio je 40 i kusur maraka isplate i sutradan radila druga radnica i rekla mu isto da je morao imat 140 Km.Bingo je čista prevara !stulic89 je napisao/la:ljudi, znam da nije s temom, ali zna li neko tacnu formulu za racunanje sistema u premieru bingo 6/8. po mome sistemu kako sam izracunao opasno sam zakinut... vjerovatno svi igrate taj bingo.
pozdravi iz dalmacije ljudinozgmiky je napisao/la: pozz za staru raju i pišemo si preko poruka, poseban pozz za bevandu
Taj sistem ti idestulic89 je napisao/la:ljudi, znam da nije s temom, ali zna li neko tacnu formulu za racunanje sistema u premieru bingo 6/8. po mome sistemu kako sam izracunao opasno sam zakinut... vjerovatno svi igrate taj bingo.
Evo i ja da Čiliću skinem sve po spisku...slavenp je napisao/la:Dzumhur sve ti ****
fukara1919 je napisao/la:Taj sistem ti idestulic89 je napisao/la:ljudi, znam da nije s temom, ali zna li neko tacnu formulu za racunanje sistema u premieru bingo 6/8. po mome sistemu kako sam izracunao opasno sam zakinut... vjerovatno svi igrate taj bingo.
6-ti broj 10% od onoga gdje je izasao (na 100KM tvoji 10KM)
7-mi broj 60% (na50KM tvoji 30KM)
8-mi broj mnozi se sa 2.60 (na 10 KM dobijas 26 KM)
po pravilu oko 3-4 dana za sve kladionice, ne računajući vikend. Mislim da je previše 7 dana. Nek ih pitaTorres_9 je napisao/la:Jel znate koliko treba da wwin isplati na karticu,drug vec sedam dana ceka lol
U sub uradio isplatu i nista do sad,hvala na odg proslijet cuhoshafka je napisao/la:po pravilu oko 3-4 dana za sve kladionice, ne računajući vikend. Mislim da je previše 7 dana. Nek ih pitaTorres_9 je napisao/la:Jel znate koliko treba da wwin isplati na karticu,drug vec sedam dana ceka lol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.