krmpotich je napisao/la:Bukiji su ovdje postavili kvote kao da igra reprezentacija svijeta protiv Unisa
što baš Unisa

Porto-Basel izmjene 5.5 over 1.30
Real-Šalke izmjene 5.5 over 1.20
Real-Šalke kartoni 3.5 over 1.95
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
krmpotich je napisao/la:Bukiji su ovdje postavili kvote kao da igra reprezentacija svijeta protiv Unisa
porto-basel 2/1nvidia je napisao/la:Vala cu igrat da Basel da bar jedan gol 1.95
Ekipa koja je pobjedjivala, davala golove i izbacivala vece ekipe od Porta, plus moraju ic da daju gol zbog rezultata iz prve utakmice. Neka i izgube al bi trebali bar jedan dat.
Da bi NO dobio Davis mora ici preko, tako da je dobro i njega dodati i napraviti triple. 26.5 u Premieru, ne igraju ni Evans ni Anderson ni Holiday, mislim da on ide 40+1922VFC1981 je napisao/la:Pobjede New Orleans i Detroit probajte
6:2, 4:6, 3:6Willy je napisao/la:
Evo jedan lov na duhove:
Torro Flor - Zhu 2 2.30
Španjolka 83. na WTA listi, Zhu 119. Juče Španjolka pobjedila anonimnu Amerikanku Crawford sa 6:0, 6:3, a Zhu je pobjedila vrlo dobru Poljakinju Kaniu sa 7:5, 7:5. Kineskinja ove godine ima bolji skor na tvrdoj podlozi.
Srećno ako neko odigra.
brv WillyWilly je napisao/la:2:6, 6:4, 6:3Willy je napisao/la:
Evo jedan lov na duhove:
Torro Flor - Zhu 2 2.30
Španjolka 83. na WTA listi, Zhu 119. Juče Španjolka pobjedila anonimnu Amerikanku Crawford sa 6:0, 6:3, a Zhu je pobjedila vrlo dobru Poljakinju Kaniu sa 7:5, 7:5. Kineskinja ove godine ima bolji skor na tvrdoj podlozi.
Srećno ako neko odigra.
Nikad laksi prolaz na goloveSteveHeighway je napisao/la:Igrao bih manje žutih na porto basel sudi onaj šveđanin,ne znam mu ime ali daje po 2-3 žuta po meču,dok Real sudi Damir Skomina,tu bi laganini moglo biti vise od 3 žuta 1,95 kvota.
Moj prijedlog za danas Real-Schalke 5+ 3,40
E je*o si me ljudinokrmpotich je napisao/la:Vidim cijela planeta navalila na Porto ko ja na Lizu AnSta Basel radi u LP? Glumi loptu za napucavanje? Cisto sumnjam. apsolutni valju bet po meni su veceras Svicarci. Ljudi imaju aktivan rezultat, igra se 90 minuta. Bukiji su ovdje postavili kvote kao da igra reprezentacija svijeta protiv Unisa
Penal u prvoj minuti+crveni za domace, znaci svaki scenarij je moguc. 1,45 kvota na domace a u pitanju je mec od par miliona eura za prolaz
Ne kazem da je Porto ovdje favorit ali vise volim X2 ili suhu dvicu. Lopta je okrugla...
Logicno onda da TOR nece ici daleko sa poenimaMarjan je napisao/la:DeMar DeRozan 21,5 -
DeRozan ide ispod 21,5 prevelika je to granica ako uzmemo u obzir da ga na drugoj strani ceka San Antonio i Leonard koji igra znamo igra fantasticnu odbranu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.