Premijer liga BiH - aktuelno

H8Z7
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la H8Z7 » 01 okt 2023, 23:14

Lakoste je napisao/la:
01 okt 2023, 22:55
H8Z7 je napisao/la:
01 okt 2023, 22:53
Čini mi se da je onaj Durić ili kako već iz Krajine? Pa šta je reći braćo iz Krajine zašto nešto ne poduzmete? Sramota realno, čini mi se da je i Kazlagić odozgo.
Sto mi iz Sarajeva ne poduzmemo nista, i sarajlija je prije par tekmi isto ovo radio.

Mi bi najradije da nam drugi sve.
Apsolutno za sve se ovo odnosi, izvinjavam se na pogrešnom načinu pisanja. Halalite Krajišnici, odmah mi Durić dođe u glavu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 01 okt 2023, 23:15

TuzlaCityfighter je napisao/la:
01 okt 2023, 22:59
slika
Nije strasno , do pola metra u BL se svakako tolerise, zato je i pusteno.ovo. Ovo je sramota svih nas, sramota sve jednog normalnog kluba u ovoj yebenoj ligi.
Pomocnik ocajno stajao, nije ni mogao vidjeti. Sto ne opravdava gresku.

Ne vjerujem da je htio navuci ovdje jer nema ni potrebe, zadnja je sekunda, a Borac svakako vodi.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 01 okt 2023, 23:15

Ma budimo realni, Velez, Sarajevo, Zeljeznicar, Tuzla, Igman da bojkotuju bilo bi vise nego dovoljno..da ne kazem da se pridruzi Gosk, Posusje itd.. to bi bio Vicin kraj.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 01 okt 2023, 23:15

Zasluženo Borac vala. Veležu se ranije najviše navlačilo. Kao što sam i rekao : SAR, ZRI I BOR - borba za prvaka i raspored od 1-3 mjesta. ŠIR će biti četvrti. VEL i ŽELj borba za opstanak. :bih:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 01 okt 2023, 23:16

Balorda je napisao/la:
01 okt 2023, 23:11
Potpuna lakrdija od suđenja drugo poluvrijeme, čisto sudijsko iživljavanje u utakmici koju bi Borac vjerovatno zasluženo i pobijedio zahvaljujući Suljiću. Ovako su morali manje ukrasti, ali svejedno ukrali.

Velež odličan, Borac opet totalno bezvezan, ako se bude gledao teren nemaju ama baš nikakve šanse u trci sa Zrinjskim, a bogme s obzirom na partije koje pružaju, trebaće im baš ogroman trud i van terena.

Čestitke borčevcima na forumu na pobjedi.
Apsolutno sve se slažem. Velež, sa igračem manje, bio bolji. Apsolutno se nije primjetilo da imamo igrača više. Katastrofa i katastrofa.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 01 okt 2023, 23:16

MojaMalenkost je napisao/la:
01 okt 2023, 23:07
Vjeverica777 je napisao/la:
01 okt 2023, 23:05
KONTRASVIH je napisao/la:
01 okt 2023, 23:00

Ne.
slika
Jao Holy
Pa ovo ti je ocit primjer balije koji proda obraz i sva uvjerenja radi sitnog interesa. Nista se u ovoj drzavi ne desava slucajno. Ovakvi su i u savezu.
Ma 90% navijaca Sarajeva je slicno tada razmisljalo. Tad im je Vico i savez odgovarao iako su i prije korone nagovjestavali u kojem smjeru idu (ovo sto smo veceras vidjeli), a Zelju su sahranjivali.

Sto napisa jednom Slager, suti i trpi dok ne prodje njihovo.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 okt 2023, 23:17

Nisu krivi ovi sto orgijaju, oni ce uvijek orgijati kad god im se dopusti, problem je u ovim sto dizu ruke u NSBiH i podrzavaju ovo orgijanje Dodikovih cetnika i uhljeba, Boli qurac Dodika za Borac, Borac je obicna koloteralna steta preko koje orgijaju, predsjednik Borca otvoreno izaziva......problem nije od juce, orgijali su i drugi samo su zaboravili kad su imali sudjenje kao sto ga ima sada Borac i osvajali namjestene titule....
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 01 okt 2023, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 01 okt 2023, 23:17

mostar_mo je napisao/la:
01 okt 2023, 23:15
Ma budimo realni, Velez, Sarajevo, Zeljeznicar, Tuzla, Igman da bojkotuju bilo bi vise nego dovoljno..da ne kazem da se pridruzi Gosk, Posusje itd.. to bi bio Vicin kraj.
Ma budimo realni zeljeznicar bi prvi ispalio, kao i prosli put sto su uradili. Dali bi im neku sadaku i usutili bi se.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 okt 2023, 23:17

01 okt 2023, 22:54
let3 je napisao/la:
01 okt 2023, 22:48
emir79 je napisao/la:
01 okt 2023, 22:44
Jedini lijek za ove parazite u savezu je kontakt u UEFA. To je jedini način da dođu promjene.
Sa navijačima nema fajde nikakve. Biće protesti i ništa se promijeniti neće. Znači, naša najveća fudbalska imena da posjete UEFA i da im se do znanja šta se radi.
Ovo je kriminal neviđenih razmjera.
Al ako bude UEFA reagovala, onda je ban svim redom.
I klubovima i reprezentacijama.

Nece se UEFA zayebavati sa nama, nece istrazivati ko je posten, ko krade, ko namjesta, ko je donji itd. Sve ce nogirati i zavrsena prica.
Kao sto su uradili 2011.

I onda mozemo staviti katanac na nas fudbal.
Boli uefu qrac za neku seosku, poluamatersku ligu u BiH. Ovo se rjesava samo silom, jer drugacije ne moze. I to ne nekom silom prema Vici jer ce se to okrenuti na medjunacionalnu netrpeljivost, sto bi oni jedva docekali, vec prema degenericima iz vlastitih redova bez kojih Vico nista ne bi mogao implementirati.

Ovo je postalo klasicno izivljavanje i pisanje po drzavi.
Ovo sam napisao u vezi price da se UEFA ukljuci u problem naseg fudbala.
Zato sam napisao, ako i nekako dođemo u interesovanje UEFE i ako ona ukljuci u ovaj nas cirkus - ona ce nas samo banovati i to je to.
Nece se puno ona zayebavati sa nama. Jednom su nam vec progledali kroz prste (2011), sad bi nas samo sutnuli.

jedanjeborac
Kontakt:

Post Postao/la jedanjeborac » 01 okt 2023, 23:17

Suvorov je napisao/la:

Ne vjerujem da je htio navuci ovdje jer nema ni potrebe, zadnja je sekunda, a Borac svakako vodi.
Taj gol o kojem se može diskutovati je totalno nebitan, nije uticao na ishod.
Velež loš u prvom, potpuni bunkeraj. Kad su primili krenuli su nešto igrat. Dva puta smo im poklonili zicer i fulali su.
Sve u svemu očekivao sam od njih bolju igru. Istina i od nas, djelovalo je kao da smo fizički pali zadnjih 15-ak minuta.
Za Srbiju!

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 01 okt 2023, 23:17

01 okt 2023, 23:16
01 okt 2023, 23:07
Vjeverica777 je napisao/la:
01 okt 2023, 23:05

Jao Holy
Pa ovo ti je ocit primjer balije koji proda obraz i sva uvjerenja radi sitnog interesa. Nista se u ovoj drzavi ne desava slucajno. Ovakvi su i u savezu.
Ma 90% navijaca Sarajeva je slicno tada razmisljalo. Tad im je Vico i savez odgovarao iako su i prije korone nagovjestavali u kojem smjeru idu (ovo sto smo veceras vidjeli), a Zelju su sahranjivali.

Ma nisu, cini ti se.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 01 okt 2023, 23:18

Espiritosanto je napisao/la:
01 okt 2023, 23:13
Najgore od svega što će oni u idućih par godina rastjerati sve iz ove lige.
I ovih nekih investitora i ljudi sa parama a i neke koji bi možda i došli.
A i igrače,jer koliko puta smo čuli da igrači neće u našu ligu jedino ako baš nemaju gdje.
Radije idu u Kazastan i češku drugu nego ovdje.
Reprezentacija je ugašena samo to još nije službeno a i liga će vjerojatno uskoro.
I za svaku odluku koju savez donese su neophodni glasovi balija. Dakle niti jedna odluka ne moze biti donesena bez njihovih rukica. Od smjena selektora u repki, preko odluke da se igraci iz srbije i hrvatske vode kao domaci, pa do kreiranja sudijskih listi u pl i delegiranje sudija.

Dodikov ker je samo jedan medju jednakim krivcima.
Pročepit će negdje.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 01 okt 2023, 23:19

Izgleda da nam je pak veca mrznja medjusobna nego onih koji bi te klali sutra. Mozda ipak ne zasluzujemo bolje nego ovo da gledamo.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 01 okt 2023, 23:19

Zaboravite i ne sanjajte o tome da će se naši klubovi oko bilo čega ujedniti. Bilo kakva reakcija na ovo orgijanje će biti okarakterisana kao debilski potez(svjedoci nakon Sabrije), i opet Jovo nanovo. Jedna stvar je sigurna, ovome nema kraja bez totalne apokalipse, a evidentno se teži ka tome. I upravo zbog toga ne zaslužujemo ništa bolje...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 01 okt 2023, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 01 okt 2023, 23:19

Suvorov je napisao/la:
Ma ja, nema šanse, ne bi on pomogao, nije on takav :D

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 01 okt 2023, 23:19

slika

Pokazatelj da postoje i normalni ljudi i navijači kluba koji gaji takav ugled, kluba koji je nažalost u raljama politike.
Kluba koji će nažalost najeb*t na kraju zbog imbecila koji ga trenutno vode.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 01 okt 2023, 23:20

Espiritosanto je napisao/la:
01 okt 2023, 23:13
Najgore od svega što će oni u idućih par godina rastjerati sve iz ove lige.
I ovih nekih investitora i ljudi sa parama a i neke koji bi možda i došli.
A i igrače,jer koliko puta smo čuli da igrači neće u našu ligu jedino ako baš nemaju gdje.
Radije idu u Kazastan i češku drugu nego ovdje.
Reprezentacija je ugašena samo to još nije službeno a i liga će vjerojatno uskoro.
Zanisli kad ti 90 posto igraca iz ove lige kaze da voli da ima kartone nego protiv Borca da igra. Iznerviraju se,trpe batine bez kartona,zabranjeno im je da uklizu ili muski odigraju jer ce bit il zuti il crveni moraju gledat golove iz ofsajda i drzat jezik za zubima. Nema igraca u ligi da ce im cestitati. Svaki srbin sudija hladno svira ove lakrdija,imal iko od bosnjaka da ima damu da im svirne dva nepostojeca penala da cmizdre ja mislim digla bi se cijela sumsa na celu sa dodoom i Telgetijom

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 okt 2023, 23:20

3 puta u drugom ciste ofajde nije digao Kacavenda. Crveni za dva faula, gol iz ofsajda. Skidanje Gulya u kontri to su samo velike greske. Bilo je još onih 10 tak gresaka sitni faula, auta kornera zanimljivo uvijek na stranu Borca. Prvi put kad je pogrijesio na drugu stranu okruzili sudiju i on promjeni odluku kod onog kornera.
Bolje sudjenje bilo 2003 godine

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 okt 2023, 23:20

01 okt 2023, 23:16

A jeste li vi razmisljali kad ste uzimali pozajmicu godinu dana nakon sto vas sahraniseee, hocemo li ikada dobiti odgovor na to pitanje. Vi morate biti inicijator promjene a ne kusur
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 01 okt 2023, 23:21

SedrenikHz je napisao/la:
01 okt 2023, 23:19
Izgleda da nam je pak veca mrznja medjusobna nego onih koji bi te klali sutra. Mozda ipak ne zasluzujemo bolje nego ovo da gledamo.
Ko bi te klao?
Prestanite vise sa tim.

Srbi su najvece pichke, i ako ikad dodje do rata, Bosna ce postati slobodna drzava, napokon.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.