Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Napisem analize i nestane mi konekcije i sad ponovo.Nemam zivaca ukratko cu.
-Mislim da je Fiorentina u boljoj formi od Rome i da bi uz malo srece trebali ovo dobiti.
-Wolfsburg isto kao i Fiorentina.
-Dva para Islandske lige sam igrao na golove jer fakat daju dosta golova,jedan sam stavio zx2 vrlo moguce i PM2 na taj mec,nisam smio ps1 dok sam drugi ubjedjen u ps1.
-Galatu sam stavio samo radi kvote,pa ne igraju protiv Oklahome jbt.
-Reyes ce ovo rijesiti rutinski,preko 15 koseva ga ocekujem veceras.
-Davos kvalitetnija ekipa i kuci odlucuju o prolazu,nadam se da nece majmunisati i kiksati ovu tekmu pa sebe dovesti u pitanje prolaza.KP1 po meni sigurna opcija.
-CSKA dosta kvalitetnija ekipa i ocekujem da ce do kraja 2/3 rijesiti pitanje pobjednika.
-Neman isto kao i CSKA-a.
Sretno ko prati.
!
galata je u ogromnim problemima, guler im je povrijedjen a on je dao 23-24 poena protiv fenera neki dan, i trener je sam rekao da ce igrati juniori i oni koji imaju manju minutazu inace, a i utakmica kao takva je potpuno nebitna za galatu, narocito kda se uzme u obzir da za nekolika dana igraju s besiktasom
Ne bi me cudilo da je navlakusa i da uzmu 20 razlike

FORZA MARŠAL !!!
Trenutno je za nas važniji turski šampionat nego Evroliga i meč protiv Crvene zvezde. Već razmišljamo o derbiju protiv Bešiktaša i želim da odmorim nekoliko igrača. Priliku će dobiti mladi košarkaši, a meč će propustiti Sinan Guler", rekao je Ataman turskim medijima.
Galatasaraj ima mnogo problema oko sastava zbog povreda i otkaza igrača, a duel protiv Zvezde najverovatnije će propustiti i Martinas Pocijus.
Inače meni je tip današnjeg dana Redding (12,5) OVER @ 1,85 jer pored ranije povrijđnih Mccleana, Tabua i Hammondsa, večeras Alba igra i bez Radoševića tako da Redding ostaje kao prva napadačka opcija, a i u sjajnoj je formi (zadnje dvije u EL 27 i 20)
Galatasaraj ima mnogo problema oko sastava zbog povreda i otkaza igrača, a duel protiv Zvezde najverovatnije će propustiti i Martinas Pocijus.
Inače meni je tip današnjeg dana Redding (12,5) OVER @ 1,85 jer pored ranije povrijđnih Mccleana, Tabua i Hammondsa, večeras Alba igra i bez Radoševića tako da Redding ostaje kao prva napadačka opcija, a i u sjajnoj je formi (zadnje dvije u EL 27 i 20)
ZELJEZNICAR 1921!
- corleone87
- Kontakt:
21:05 Villarreal - Sevilla
žk2 -5.5+ @1.95
crveni karton DA @2.90
penal DA @3.20
Okrsaj spanskih klubova u Europa ligi.Svi znamo kako lahko padaju kartoni na utakmicama spanskih klubova u ligi i mislim da ne bi trebalo biti problema da se ovas granica predje s obzirom na vaznost utakmice.Utakmicu sudi Italijan Daniele Orsato koji je u italijanskoj ligi poprilicno lahak na kartonima..Cesto bude crvenih kartona i penala u duelima ova dva kluba pa bi se i to moglo probati..
žk2 -5.5+ @1.95
crveni karton DA @2.90
penal DA @3.20
Okrsaj spanskih klubova u Europa ligi.Svi znamo kako lahko padaju kartoni na utakmicama spanskih klubova u ligi i mislim da ne bi trebalo biti problema da se ovas granica predje s obzirom na vaznost utakmice.Utakmicu sudi Italijan Daniele Orsato koji je u italijanskoj ligi poprilicno lahak na kartonima..Cesto bude crvenih kartona i penala u duelima ova dva kluba pa bi se i to moglo probati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- harisbokii
- Kontakt:
Vozdra raja ja cu danas ovako.
Dnipro-Ajax preko zutih kartona (4,5). Utakmicu sudi Ivan Bebek koji je u posljednjih 10 susreta ( EL i LP ) na prosjeku od 4,33 zuta kartona.
Pretpostavljam da ce ova utakmica biti poprilican rovovski rat gdje ne bi trebalo biti previse golova iako je na drugoj strani holandski klub.
Dnipro je inace u grupnoj fazi EL bio na prosjeku od 3,4 zuta po mecu dok je Ajax bio na prosjeku 1,8 ( u gostima 0, 3, 1 ) Ajax vec dugo zeli neki uspjeh u Evropi mislim da ce pod svaku cijenu oni biti ti koji ce nametnuti igru a dnipro odigrati malo vise takticki. Ajax je u holandiji na prosjeku od 2,3 zuta kartona na gostujucim utakmicama.
Neki rani gol na utakmici jos bolje bi pogurao ovu opkladu ka prolaznoj !
Everton- Dynamo Kyiv preko zutih kartona (4,5). hmm ovu utakmicu sudi Velasco koji u Primeri na prosjeku od 6 zutih po utakmici u posljednjih 10 utakmica, inace je poprilicno nametljiv i situacije smirije na startu. Dinamo je ekipa koja je prosjeku do ove faze lige prvaka na 3,7 zutih po utakmici od toga na svakoj gostujucoj u prosjeku dobije bar tri kartona. Smatram da uz ovakvog sudiju i vodstvo Evertona koji je ovdje blagi favorit mogu sami doci do granice
Villareal - Sevilla oba daju i 3+ @2.34 pomalo na prvu i izgleda tako a u nastavku i statisticki.
Ekipa Villareala na posljednjih 35 utakmica na samo jednoj nije zabila gol doma, u posljednjih 25 utakmica kuci na prosjeku su od 1,94 gola kod kuce i 1,50 primljenih.
Gostujuca ekipa na svojih posljednjih 25 utakmica 21x pogodila mrezu protivnika dok je u posljednjih 10 njihovih utakmica na strani cak osam ih doslo po ovoj opkladi ( oba daju i 3+ ) od toga 5 utakmica je doslo po opkladi z2, samo jedna po z1. Tako da vecerasnji odabir PM3, zx2 i ps1 , statisticki a i realno bi trebao biti maciji kasalj.
Svakako utakmica dobija draz jer je sudi italijan koji u prosjeku na 1,5 meceva sudi penal a na svakom drugom daje izravni crveni karton...
Sretno ako ko isprati

Dnipro-Ajax preko zutih kartona (4,5). Utakmicu sudi Ivan Bebek koji je u posljednjih 10 susreta ( EL i LP ) na prosjeku od 4,33 zuta kartona.
Pretpostavljam da ce ova utakmica biti poprilican rovovski rat gdje ne bi trebalo biti previse golova iako je na drugoj strani holandski klub.
Dnipro je inace u grupnoj fazi EL bio na prosjeku od 3,4 zuta po mecu dok je Ajax bio na prosjeku 1,8 ( u gostima 0, 3, 1 ) Ajax vec dugo zeli neki uspjeh u Evropi mislim da ce pod svaku cijenu oni biti ti koji ce nametnuti igru a dnipro odigrati malo vise takticki. Ajax je u holandiji na prosjeku od 2,3 zuta kartona na gostujucim utakmicama.
Neki rani gol na utakmici jos bolje bi pogurao ovu opkladu ka prolaznoj !
Everton- Dynamo Kyiv preko zutih kartona (4,5). hmm ovu utakmicu sudi Velasco koji u Primeri na prosjeku od 6 zutih po utakmici u posljednjih 10 utakmica, inace je poprilicno nametljiv i situacije smirije na startu. Dinamo je ekipa koja je prosjeku do ove faze lige prvaka na 3,7 zutih po utakmici od toga na svakoj gostujucoj u prosjeku dobije bar tri kartona. Smatram da uz ovakvog sudiju i vodstvo Evertona koji je ovdje blagi favorit mogu sami doci do granice

Villareal - Sevilla oba daju i 3+ @2.34 pomalo na prvu i izgleda tako a u nastavku i statisticki.
Ekipa Villareala na posljednjih 35 utakmica na samo jednoj nije zabila gol doma, u posljednjih 25 utakmica kuci na prosjeku su od 1,94 gola kod kuce i 1,50 primljenih.
Gostujuca ekipa na svojih posljednjih 25 utakmica 21x pogodila mrezu protivnika dok je u posljednjih 10 njihovih utakmica na strani cak osam ih doslo po ovoj opkladi ( oba daju i 3+ ) od toga 5 utakmica je doslo po opkladi z2, samo jedna po z1. Tako da vecerasnji odabir PM3, zx2 i ps1 , statisticki a i realno bi trebao biti maciji kasalj.
Svakako utakmica dobija draz jer je sudi italijan koji u prosjeku na 1,5 meceva sudi penal a na svakom drugom daje izravni crveni karton...
Sretno ako ko isprati

VASCO-RESENDE 1 1.25
(ALB) R.REDDING (-12,5+) 2 1.85
(REAL) F.REYES (-11,5+) 2 1.85
NAPOLI-DINAMO M. /ZK(-4,5+) 2 1.9
EVERTON-DINAMO K. /ZK(-4,5+) 2 1.75
SAO PAULO-SAO BENTO 1 1.2
NIZOZEMSKA-GRUZIJA (17) 1 1.2
Uk. koef.: 20,48
(ALB) R.REDDING (-12,5+) 2 1.85
(REAL) F.REYES (-11,5+) 2 1.85
NAPOLI-DINAMO M. /ZK(-4,5+) 2 1.9
EVERTON-DINAMO K. /ZK(-4,5+) 2 1.75
SAO PAULO-SAO BENTO 1 1.2
NIZOZEMSKA-GRUZIJA (17) 1 1.2
Uk. koef.: 20,48
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
Sretno ako ko isprati 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Reggie Redding vise od 11,5 @ 1,90
Alba će večeras biti bez Hammonds-a (7,6 poena u prosjeku u drugoj fazi Eurolige), McLean-a (13,6 poena u prosjeku), Tabu-a (2,3 poena u prosjeku) i Radoševića (9,8 poena u prosjeku). Neigranje pomenutih igrača trebao bi iskoristiti Redding koji je u zadnje tri susreta išao preko ove granice: protiv Barcelone 20 poena i protiv Zalgirisa 27 poena u Euroligi i protiv Gottingena 15 poena u prvenstvu.
Boban Marjanovic vise od 13,5 @ 1,70
Zadnjih 5 utakmica u ovoj fazi Eurolige je lagano prelazio ovu granicu (17, 17, 17, 21, 19). U prošlim susretima protiv večerašnjeg rivala Galatasaraya ubacivao je 22, 23, i 18 poena. Posljednji meč u ABA ligi protiv Metalca nije igrao, tako da je spreman i odmoran za večerašnji susret.
Wolfsburg-Inter oba daju gol @ 1,65
Kvota: 5,33 (Lutrija BiH)
Alba će večeras biti bez Hammonds-a (7,6 poena u prosjeku u drugoj fazi Eurolige), McLean-a (13,6 poena u prosjeku), Tabu-a (2,3 poena u prosjeku) i Radoševića (9,8 poena u prosjeku). Neigranje pomenutih igrača trebao bi iskoristiti Redding koji je u zadnje tri susreta išao preko ove granice: protiv Barcelone 20 poena i protiv Zalgirisa 27 poena u Euroligi i protiv Gottingena 15 poena u prvenstvu.
Boban Marjanovic vise od 13,5 @ 1,70
Zadnjih 5 utakmica u ovoj fazi Eurolige je lagano prelazio ovu granicu (17, 17, 17, 21, 19). U prošlim susretima protiv večerašnjeg rivala Galatasaraya ubacivao je 22, 23, i 18 poena. Posljednji meč u ABA ligi protiv Metalca nije igrao, tako da je spreman i odmoran za večerašnji susret.
Wolfsburg-Inter oba daju gol @ 1,65
Kvota: 5,33 (Lutrija BiH)
- zlatniljiljan
- Kontakt:
gdje se online moze vidjeti ponuda na igrace iz eurolige na igrace u lutriji
Wolfsburg-Inter gg3+
Oba tima su izuzetno napadacki raspolozena.
Fiorentina-Roma 0-2
Bice to prava italijanska uspavanka.
Napoli 1
Puno bolja ekipa
Ajax x2
Holandjani potcijenjeni
Everton 1x
Englezima je ostalo da pokazu sta znaju u Evropi. U domacem prvenstvu je skoro sve rijeseno po pitanju Evertona.
Sevilla 0-2
Cvrste odbrane kod oba tima.
Sretno ko prati
Oba tima su izuzetno napadacki raspolozena.
Fiorentina-Roma 0-2
Bice to prava italijanska uspavanka.
Napoli 1
Puno bolja ekipa
Ajax x2
Holandjani potcijenjeni
Everton 1x
Englezima je ostalo da pokazu sta znaju u Evropi. U domacem prvenstvu je skoro sve rijeseno po pitanju Evertona.
Sevilla 0-2
Cvrste odbrane kod oba tima.
Sretno ko prati

ŠVRLJ
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Conley (ankle), Z-Bo, Gasol and Allen (rest) all out tonight vs Wizards.
http://www.commercialappeal.com/sports/ ... vs-wizards" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.commercialappeal.com/sports/ ... vs-wizards" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Kvota na WIzardse 1.8.Griz just announced that Mike Conley (right ankle sprain), Tony Allen (rest), Zach Randolph (rest) and Marc Gasol (rest) are all OUT tonight
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ako ih sve odigram ispod da li ce se racunati da je proslo ili se gube te kvote?dr.van nostrand je napisao/la:Conley (ankle), Z-Bo, Gasol and Allen (rest) all out tonight vs Wizards.
- Consigliere
- Kontakt:
Cl Brugge- Besiktas gdg 1.5 - mislim da su se zeznuli sa kvotom, i da Besiktas nije losija ekipa od Bruggea. Gol veceras bi im puno znacio, pa cemo vidjeti
Wolfsburg- Inter odg 1.60 - vec standardno na Inter. Losa odbrana- dobar napada. Primaju jedan vrlo vjerovatno, a vrlo vjerovatno i mogu do gola
Napoli- D Moskva 1 1.80 (SP) - mislim da je Napoli za klasu jaca ekipa, i uz domaci teren su ozbiljni favoriti veceras
Villarreal- Sevilla 3+ 1.75 - ovdje me strah Seville, bojim se da ne probaju kakvom zatvorenijom taktikom do dobrog rezultata. Za Villarreal nema problema, ti igraju otvoreno protiv bilo kojeg protivnika
Barcelona- Maccabi (SP) 1 1.45 - napamet
Kv.: 11
Sretmo svima veceras!
Wolfsburg- Inter odg 1.60 - vec standardno na Inter. Losa odbrana- dobar napada. Primaju jedan vrlo vjerovatno, a vrlo vjerovatno i mogu do gola
Napoli- D Moskva 1 1.80 (SP) - mislim da je Napoli za klasu jaca ekipa, i uz domaci teren su ozbiljni favoriti veceras
Villarreal- Sevilla 3+ 1.75 - ovdje me strah Seville, bojim se da ne probaju kakvom zatvorenijom taktikom do dobrog rezultata. Za Villarreal nema problema, ti igraju otvoreno protiv bilo kojeg protivnika
Sretmo svima veceras!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kako ce ti se racunati nesto sto nece ni nastupiti, naravno kvota 1.slavenp je napisao/la:Ako ih sve odigram ispod da li ce se racunati da je proslo ili se gube te kvote?

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Definitivno isto mislimoConsigliere je napisao/la:Cl Brugge- Besiktas gdg 1.5 - mislim da su se zeznuli sa kvotom, i da Besiktas nije losija ekipa od Bruggea. Gol veceras bi im puno znacio, pa cemo vidjeti
Sretmo svima veceras!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dnipro-Ajax CRVENI DA
Sinoc mi uzeše pare veceras je red da vrate u bh play kfc na wizardse 1,85slavenp je napisao/la:Ako ih sve odigram ispod da li ce se racunati da je proslo ili se gube te kvote?dr.van nostrand je napisao/la:Conley (ankle), Z-Bo, Gasol and Allen (rest) all out tonight vs Wizards.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.