Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Da li zna netko zbog cega u wiliamsu tacnije na wwin pored para gana mozambik stoji zuta boja a utakmica se igrala u pola 5 gana pobijedila 3 1 samo cekam da taj par rijese jer ostalo sam pogodio i cekam isplatu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nabijem i ove talijane i spance na qurac.
Kad ja sebi umislim da bi negdje trebalo biti golova radi kvalitete ekipa.. 

- muhamed121
- Kontakt:
Necu danas prijateljske nesigurne a proslo bi sto sam mislio a zato odigram sigurne ovaj Italijanski hokej na golove ee tugo moja

odigram spance gg i u onda ih izbrisem ubacim cehe 3+,0:1 10 min reko jesam pogodio i gledaj ovo.Spanci prosli a ovi ce pad ma mrs
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Prometheus
- Kontakt:
Jedem ti Bet365 i Cash out. Sto uvjek prodam
Zato što si p i č k e t i n aPrometheus je napisao/la:Jedem ti Bet365 i Cash out. Sto uvjek prodam

- Prometheus
- Kontakt:
Da me vidiš uživo ponudio bi mi da mi ga popušio samo da te ostavim živog.krmpotich je napisao/la:Zato što si p i č k e t i n aPrometheus je napisao/la:Jedem ti Bet365 i Cash out. Sto uvjek prodam
Vidim da živiš od kladionice
Prometheus je napisao/la:Da me vidiš uživo ponudio bi mi da mi ga popušio samo da te ostavim živog.krmpotich je napisao/la:Zato što si p i č k e t i n aPrometheus je napisao/la:Jedem ti Bet365 i Cash out. Sto uvjek prodam
Vidim da živiš od kladionice

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- bugojanac1234
- Kontakt:

Najebem ti se cijele zenske familije dzumbire, nek si ti granolersu jedva jedan gem oteo sve ti **** maloumno
Pa jel normalna ova Lisicki

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Jbt dan... cekam solidne pare i ovaj Portugal gola ne moze dati... ubjedljivo najnenafakaskija ekipa na svijetu... 16:2 u sutevima i 11:2 u kornerima i opet gube... ma ne mozes dobiti...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
@Peace, ide portugal, ima jos jedno poluvrijeme, ne brini. Pare su tvoje. 

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Ide moj kur.ac... evo ronaldo promasi penal... mater mu retardiranu... u životu opucao 100007499546 penala i skoro nikad nije promasio i sad promasuje....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
E Ronalda i ekipe, a za pare ih cekam
Nije zar da cu morati cekati 24 sata ili koliko vec.. radi ove utakmice ?
igralo se mozda 20 min i onda se prekine zbog ko zna kojeg razloga

"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mamicu im yebem i wwin, pa igram Nadal-Damir over 18,5 i iako je ovaj predao Damiru, bilo je 21 gejm na meču. I oni meni stornirali opkladu hmmmm... lopovi
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
a ja sam odigrao zbroj osvojenih gemova Dzumhura 5,5 manje i naravno listic je gubitan.. koja nedoslijednost, lopovi..Tracy3McGrady je napisao/la:Mamicu im yebem i wwin, pa igram Nadal-Damir over 18,5 i iako je ovaj predao Damiru, bilo je 21 gejm na meču. I oni meni stornirali opkladu hmmmm... lopovi

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Zezaš? Wwin??? Pa čekaj ovdje neko nekog dobro zigu :/risingforce je napisao/la:a ja sam odigrao zbroj osvojenih gemova Dzumhura 5,5 manje i naravno listic je gubitan.. koja nedoslijednost, lopovi..Tracy3McGrady je napisao/la:Mamicu im yebem i wwin, pa igram Nadal-Damir over 18,5 i iako je ovaj predao Damiru, bilo je 21 gejm na meču. I oni meni stornirali opkladu hmmmm... lopovi
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ozbiljno..cim je Dzumhur osvojio svoj 6.gem, oznacili su mi listic kao gubitan.. ma lopovi su toTracy3McGrady je napisao/la:Zezaš? Wwin??? Pa čekaj ovdje neko nekog dobro zigu :/risingforce je napisao/la:a ja sam odigrao zbroj osvojenih gemova Dzumhura 5,5 manje i naravno listic je gubitan.. koja nedoslijednost, lopovi..Tracy3McGrady je napisao/la:Mamicu im yebem i wwin, pa igram Nadal-Damir over 18,5 i iako je ovaj predao Damiru, bilo je 21 gejm na meču. I oni meni stornirali opkladu hmmmm... lopovi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.