Boli li te sto ti je Vico kup poklonio? Ili si mozda zaboravio?TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:53Znamo da boli izgubljena korona titula, al ovoliko da se i dan danas toga bolno sjecaju, i za nas je to zaista nevjerovatno.
To mora da razara.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Boli vas qurac, Bojac se ne bori za opstanak pa da ce vas neko ostetiti.zeljovolimte je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:53Navijaci FKS jednostavno ne mogu podnijeti ovo oko Borca i Zrinskog.
Sta vam je poslije svake njihove utakmice pravite cirkus i placete.
Nije vam Borac kriv sto vas Sloga dobi na Kosevu ili Siroki na Pecari. Ne znam da ste negdje i zakinuti, popustite malo, evo pozvan vam i Ziljkic u repku (vas lobi).
Pretjeruje se stvarno, cak i te zamjene domacinstva. Borac ce odraditi te utakmice u gostima.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Ma beze se trosis na budale,imate ekipu koja igra fudbal al dzaba sve,to niej dozvoljeno ovdje i mora se ponizavanje gledat. Nikad za 20 godina nije vidjeno bukvalno da igraca nesmijes da pogledas,ubija volju svakom igracu da se bori,igra al hajd objasni to retardima,kazu da se i Sarajevu tako sudilo i jos gore.
-
- Kontakt:
Ta titula je samo vas demaskirala, pa ovi "dobronamjerni" pozivi na zajednicke proteste od pojedinih navijaca FKS nekako zvuci tragikomicno.TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:53Znamo da boli izgubljena korona titula, al ovoliko da se i dan danas toga bolno sjecaju, i za nas je to zaista nevjerovatno.
To mora da razara.
Pročepit će negdje.
Ok, borčevci mogu odahnuti, ipak ćemo se okrenuti ismijavanju forumskih skretničara. Uspjeli su biti dovoljno nenormalni 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- TurkishAirlines
I taj kup vas boli?nastrojeni21 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:57Boli li te sto ti je Vico kup poklonio? Ili si mozda zaboravio?TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:53Znamo da boli izgubljena korona titula, al ovoliko da se i dan danas toga bolno sjecaju, i za nas je to zaista nevjerovatno.
To mora da razara.
Jel i on razara?

Kakav debil, kaze "Jel vas boli osvojen kup?"

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- FKSDoGroba
- Kontakt:
TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:59I taj kup vas boli?nastrojeni21 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:57Boli li te sto ti je Vico kup poklonio? Ili si mozda zaboravio?TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:53Znamo da boli izgubljena korona titula, al ovoliko da se i dan danas toga bolno sjecaju, i za nas je to zaista nevjerovatno.
To mora da razara.
Jel i on razara?![]()
Kakav debil, kaze "Jel vas boli osvojen kup?"![]()
![]()
![]()
![]()

Gdje je pitarsam da ugasi ovu temu.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
- BosniaBoston
- Kontakt:
FKS i Velež skupa sa navijačima im vodeće uvrijedjene mlade u ligi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Pa evo drugi put nas ostecuju sutimo opet. Ne razumijem sta zelis da kazes mozda iz vaseg da nam se treneri blamiraju kako treba busiti lopte kada te pokradu pa hvaliti svoju taktiku i ideju kada ti pokrades drugeVirtu4l je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:54Ne postoji veća greška od one koju je napravio Petrović na utakmici Sarajevo - Velež.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:48Evo ti Virtuala bolesnika sta pise i kakve greske poredi sa ovim kako sude Borcu.
Dakle, penal i crveni karton iz udžbenika, ne može očiglednije.
Čak se i ne sjećam da je Borcu nekad nešto slično dosuđeno/nedosuđeno, osim možda onaj smiješni penal protiv Igmana prošle sezone.
Još se tada Sarajevo šprdalo sa Veležom na društvenim mrežama, pa ovi opet šute k'o zaliveni.
Nema dvostrukih aršina mangupi, nego ili sve ili ništa.
Ne možete da šutite kad vas oštete protiv guznog havera sa Koševa, a onda da grakćete i pišete saopštenja kad vas negdje drugo zakinu.

Mi smo majstore Velez puno vise od tog vaseg seoskog kluba koji se sa gospodarom familije tuzi po sudovima radi sto hiljada maraka

- TurkishAirlines
Što se nas tiće, ta titula je najslađa jer taj ukus koji je ostao u vašim ustima i dan danas miriše na našu spermu.MojaMalenkost je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:58Ta titula je samo vas demaskirala, pa ovi "dobronamjerni" pozivi na zajednicke proteste od pojedinih navijaca FKS nekako zvuci tragikomicno.TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:53Znamo da boli izgubljena korona titula, al ovoliko da se i dan danas toga bolno sjecaju, i za nas je to zaista nevjerovatno.
To mora da razara.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Pa odnos sudjenja na Kosevu je bio kao sad u Banja Luku kad odes. Samo nema cuvenog kupilimosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:53E moja budalo,toj ekipi Sarajeva su svi cestitali,na Borcevoj tituli niko. Daj Boze da nam sude tako kao nasim protivnicima tada ja nemam nista protiv.zeljovolimte je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:46Barem na forumu je to potpuno drugacije. Vasi navijaci vrijedjaju Djilu, Mirzu, Odu, Ivicu. Sa nase strane je to puno manje izrazeno. Ko li koga tu mrzi..SedrenikHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:35
Jadno je majke mi kojom su mrznjom zadojeni prema Sarajevu svega mi. Ja ih ne mogu smisliti, ali uvijek cu stati na plavu nego na cet… stranu. Fuj majke mi, sutra kad ti vico klub ugasi fatat ces se za glavu.
A Zeljo se nece ugasiti, ne sekirajte se toliko.
Nismo htjeli u koaliciju sa vama. Niste koaliciju pravili nakon korone, nego ste ovdje i u klubu slavili. "Vico sitnije, daj nam najbitnije", eh kad je vrag odnio salu i pored namjestenog finala kupa, vi i Velez bi neke korekcije pravili.
Vjerovatno da mozete sazivati telefonske sjednice nakon svake zeljine utakmice i glupirati se sa suspenzijama.
Pored cetnika i ustasa, treci koji dolaze su najvecim dijelom krivci, a oni su 70% njih bivsi clanovi UO, NO FKS, Demidzici i co..
Kakva je razlika izmedju 90% vas i njih?
Samo u tome sto se ovima igraci i navijaci ne hvale sudjenjem ima njih cak ih i stid bude. Dok se Stanojevic, Rahmanovic po instagramu kacili "mesari", mahalali da sudija ne smije crveni pokazati.
Ili vasih par ovdje sa cuveno "kupili", "moze nam se", "sve cemo kupiti".
Nemojte vi o ljubavi i postenju, a znate ko o tome samo prica.

Pa vi ste im pustili da vas prestignu. Vasi ljudi iz kluba zajedno sa NSBiH. Sve unaprijed dogovoreno, samo ste se nadali da ce Demidzic ili neko imati puno veci uticaj odnosno da ce Vico biti zahvalan.
I kao probali 4R, malo se javnosti zamazale oci i to je to. Nesto tipa rat savezu na celu sa Ibrakovicem
Da ste juniore izvodili sacuvali bi +13. Ko vam je kriv danas?
Da vam ne dosudi penal i crveni (Velez na Kosevu), mediji bi prevrnuli sve.
-
- Kontakt:
Jesi ti normalan šta porediš? Ovo je večeras bio cirkus živi gdje sudija promjeni odluku zbog pritiska, ne svira ofsajde, crvene, itd. Ono što se na Koševu desilo je bilo čisto, svaki retard koji zna bar malo o fizici bi trebao znati da se lopta onako od ruku ne može odbiti.Virtu4l je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:54Ne postoji veća greška od one koju je napravio Petrović na utakmici Sarajevo - Velež.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:48Evo ti Virtuala bolesnika sta pise i kakve greske poredi sa ovim kako sude Borcu.
Čak se i ne sjećam da je Borcu nekad nešto slično dosuđeno/nedosuđeno, osim možda onaj smiješni penal protiv Igmana prošle sezone.
Još se tada Sarajevo šprdalo sa Veležom na društvenim mrežama, pa ovi opet šute k'o zaliveni.
Ne možete da šutite kad vas oštete protiv guznog havera sa Koševa, a onda da grakćete i pišete saopštenja kad vas negdje drugo zakinu.
-
- Kontakt:
Sarajevo nema problem kad nas neko zasluzeno dobije kao Sloga niti je ikad imalo taj problem,samo si plotak da vidis neke stvari na Bircevim utakmicama al tvoj problem,neka vas tu gdje jeste i vozdra. Korona titula nije zbog Sarajeva vec jedina sansa da Borac ode u evropu,sto niste tad pokrenuli bojkot nase drage kone i proteste i pozvali na proteste?TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:57Boli vas qurac, Bojac se ne bori za opstanak pa da ce vas neko ostetiti.zeljovolimte je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:53Navijaci FKS jednostavno ne mogu podnijeti ovo oko Borca i Zrinskog.
Sta vam je poslije svake njihove utakmice pravite cirkus i placete.
Nije vam Borac kriv sto vas Sloga dobi na Kosevu ili Siroki na Pecari. Ne znam da ste negdje i zakinuti, popustite malo, evo pozvan vam i Ziljkic u repku (vas lobi).
Pretjeruje se stvarno, cak i te zamjene domacinstva. Borac ce odraditi te utakmice u gostima.
HahahahahahahaTurkishAirlines je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:59Kakav debil, kaze "Jel vas boli osvojen kup?"nastrojeni21 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:57Boli li te sto ti je Vico kup poklonio? Ili si mozda zaboravio?TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:53Znamo da boli izgubljena korona titula, al ovoliko da se i dan danas toga bolno sjecaju, i za nas je to zaista nevjerovatno.
To mora da razara.![]()
![]()
![]()
![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Navijac Veleza prica o Zelji da je to seoski klub, o majku yebo sta necu procitati.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:00Pa evo drugi put nas ostecuju sutimo opet. Ne razumijem sta zelis da kazes mozda iz vaseg da nam se treneri blamiraju kako treba busiti lopte kada te pokradu pa hvaliti svoju taktiku i ideju kada ti pokrades drugeVirtu4l je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:54Ne postoji veća greška od one koju je napravio Petrović na utakmici Sarajevo - Velež.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:48Evo ti Virtuala bolesnika sta pise i kakve greske poredi sa ovim kako sude Borcu.
Ne možete da šutite kad vas oštete protiv guznog havera sa Koševa, a onda da grakćete i pišete saopštenja kad vas negdje drugo zakinu.![]()
Mi smo majstore Velez puno vise od tog vaseg seoskog kluba koji se sa gospodarom familije tuzi po sudovima radi sto hiljada maraka![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
A evo i pitara fizičara
Forum u svom najboljem svjetlu

Forum u svom najboljem svjetlu

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ovako kako vas guraju to se nikad nije desilo u ovoj ligi. Prekucali ste sve klubove po pitanju sudijskih grešaka, ali bukvalno sve i to ste ostvarili značajnu prednost. Danas, sutra kada se nama pomogne to možda bude slučajna greška ili recimo ako se pomogne Željezničaru ili Veležu, dok za vas važi kontra. Veće su šanse da je namjerna greška.AvantiBL je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:51Kao uradićete nešto po pitanju ovoga?Morpheus je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:49Udari glavom od najbliži zid da dođeš sebi.AvantiBL je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:34Znate li šta je najjače od svega? Što nakon svake utakmice je.ete, grebete, skidate sa neba, kunete, organizujete, rušite savez, a onda sutra se vratite u rupe i pravite se da ništa nije bilo jer će već za vikend vaš klub biti poguran od sudija, a onda će sve biti med i mlijeko. Živjeli i uzdravlje
Naravno da vam se sudilo, ono što se vama sudilo je za one rubrike "vjerovali ili ne".
Prvo ofsajd protiv Tuzla Sitija, vjerovatno do sad nezabilježen u svijetu fudbala. Protivnik dodaje loptu i sudija diže zastavicu, to nikad ranije nisam vidio.
A onda penal i crveni protiv Veleža, najočiglednija krađa ikada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Što je najgore dragi ljudi za ovo sve Vico neće odgovarati,a možete zamisliti šta je onda radio Zeljo pa ga kaznise a Osima izbacise iz fudbala,još tad nisi imao ovakav pristup informacija.
Kakve su to tad bile kradje, dje sudijsku odluku vide samo oni koji su na stadionu
Kakve su to tad bile kradje, dje sudijsku odluku vide samo oni koji su na stadionu
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 02 okt 2023, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: goGlobal, MaroonBjelave, Paromlinac i 24 gosta.